Şimdi Ara

2012 Model Otomatik Cruze alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler.

    Benim 40bin tl bütçem var. Diğer araçların daha düşük modellerini alabiliyorken Cruze 2012 model alabiliyorum. İnsanın aklı karışıyor haliyle. Cruze kullanan arkadaşlar önerebilir mi? Malum Chevrolet Türkiye'den çekildi. İlerde parça vb. sorunlar yaşar mıyım ? Satış da para kaybım yüksek olur mu ? Yoksa uzak durup Opel, Toyota, Volkswagen gibi markaların otomatiklerine mi yöneleyim ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smtz -- 5 Eylül 2017; 14:14:17 >



  • Bende aynı senin gibi 40 bin bütçe ile yılbaşından 10 gün önce 2012 otomatik sedan cruze sport aldım. Çok memnunum, büyük bir zevkle biniyorum arabama. Aldığımda benzinli idi şimdi LPG taktırdım.Km'ye 25-30 kuruş arası yakıyor o kasaya çok çok iyi rakamlar. Parça konusu çoğu parçası opel ile aynı parça sıkıntısı çekmezsin. Ben bakım malzemelerinihttp://www.onlineyedekparca.com/ sitesinden alıyorum. Orada gerekli tüm parçalar var. Yedek parça sıkıntısı çekmezsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asreddd

    Bende aynı senin gibi 40 bin bütçe ile yılbaşından 10 gün önce 2012 otomatik sedan cruze sport aldım. Çok memnunum, büyük bir zevkle biniyorum arabama. Aldığımda benzinli idi şimdi LPG taktırdım.Km'ye 25-30 kuruş arası yakıyor o kasaya çok çok iyi rakamlar. Parça konusu çoğu parçası opel ile aynı parça sıkıntısı çekmezsin. Ben bakım malzemelerinihttp://www.onlineyedekparca.com/ sitesinden alıyorum. Orada gerekli tüm parçalar var. Yedek parça sıkıntısı çekmezsin.

    Yorum için teşekkür ederim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.