Şimdi Ara

2012 model Opel corsa 1.2 twinport easytronic

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu arabayı almayı düşünüyoruz, benim için yakıt tüketimi çok önemli opelin sitesindeki verilere baktığımda ş.dışı 4.2 lt yazıyor. Benim için 5 lt ye kadar yakması kafi fakat güvenemedim, gerçekten bu değerleri yakalayabiliyormu bu araba?

Aracın fiyatı 33600 bu civarlarda aynı sınıf başka araba tavsiyelerinizide duymak isterim.

klima çalışırken frenlerde sorun oluyormuş yazın...

Bunu duyunca almaktan vazgeçtim. Bayiilerden bilgi alın, eğer bu sorunu giderdilerse, ben de almayı düşünüyorum.

easytronik hakkında

bu fiyat ne ya görende deri koltuk döşemesi yapıyoruz sanacak

"Aracım 2005 model Opel corsa essential easytronic şanzımanlı.Araçla yaşadığım sıkıntı aracım vites değiştirme göstergesinde gördügüm (F) işaretiyle başladı.Yetkili servisi aradım.Otomatik şanzıman beyninin veya gerekirse debriyaj baskı balatanın değişmesi gerektiği söylendi.Yetkili servisin verdiği teklif Otomatik şanzıman beyni için 1995YTL, Debriyaj Baskı Balatası için 1400 YTL. Aracım 16500km de olduğundan arızanın debriyajdan olmadığı kaanatine vardım.Biraz araştırdıktan sonra sadece araç beyni tamir eden bir özel servis buldum.Bu servisin sahibi Kenan Bey daha once aynı arızadan çokça tamir ettiklerini söyledi. Vites göstergesinde (-) işareti varsa 2 veya 3 günlük işçilik ve 600YTL civarı bir paraya beyni tamir ettiklerini söyledi.Eğer Vites göstergesinde (F) işareti varsa bu durumda 1 günlük işçilik ile ve 300 YTL ücret ile tamir ettiklerini söyledi.Benzer arızayı yaşayan olursa servise gitmeden önce bir daha düşünmesini öneririm."

> > < <

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.