Şimdi Ara

2012 MODEL OPEL ASTRA CLASSIC 3 ALANLAR (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.260
Cevap
39
Favori
299.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • RailFlexboost R kullanıcısına yanıt
    Bende hb var + çocuk. Çocuğun bisiklet bagaja sığmıyor. Bu kadarı yeterli sanırım
  • impreza_35 İ kullanıcısına yanıt
    2012 model astra classic 3 sahibiyim,yol tutuşu çok iyi ama benim ki manuel. Fakat gayet memnunum. Tabii fiyat performans olarak. Yoksa daha güzel dünya kadar araba var.
  • Arkadaşlar serviste koyulan gm 5w 30 yağ dışında hangi yağları koyuyorsunuz araca? Bakım zamanı geldi gm marka dışında daha başka bi yağ koymak istiyorum gm yağın pek kaliteli olmadığını duyuyorum hep.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2bin km once yaptirdim 1.6 astra 0w-40 mobil1 dexos gayet memnunum tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saygı değer Opel Astra kullanıcı arkadaşlarım.2013'te Sıfır aldığım easytronic Opel Astra Classic Sedan arabayı 2015 Aralık ayında satarak aranızdan ayrılmış bulunmaktayım.Satma sebebim hantallığı(bu tamamen şahsi fikrim ayrıca rallici değilim ) ve easytronic vitese alışamamam.
    Satıp almış olduğum araba üzerine 9.500 tl vererek 2013 model skoda octavia 1.4 tsi 140 hp düz vites(araç hatasız 20.000km'de).
    Opel Astra'dan eksileri:
    ----Donanım azlığı(arka hoparlörler,yağmur far sensörü,el gazı)
    ----9500 tl civarı pahalı idi astra'dan
    ----Otomatikleştirilmiş de olsa az çok otomatik işi görmesi(alışınca çok da kullanışsız değil)
    Skoda Octavia'nın artıları:
    ----İnanılmaz hızlanma ivmesi(0-100km, 8,5 saniye)OPel'de bilmiyorum 14-15 saniye vardı sanırım zaten esas satma nedenim o idi.
    ----Direksiyonu elektro manyetik mi bişey yani hidrolikten de hafif)
    ----Yakıt şehir içi 8,5 litre civarı,şehir dışı araba bagaj ağzına kadar dolu 5,5 litre gördüm bizzat alanya-konya arası.
    ----Kullanımı çok kolay devasa bagaj(astra classic'ten 70cm3 civarı daha büyük ayrıca.
    Sonuç olarak özetleyim yeni aldığım araba için pişman değilim hatta çokta memnunum,9.000-10.000 liraya değer mi değer derim
    Fakat Opel Astra'nın yol tutuşunu,verdiği güveni,ne kadar hızlı gidersen git inanılmaz durma mesafesini hiçbir yerli ve japon arabalarına değişmem.sonuçta o bir Alman
    Saygılar....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lider1980 -- 12 Ekim 2016; 21:22:36 >




  • Hayırlısı olsun kardeşim. İyi günlerde kullan...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, araçlarınızda genel olarak 0-40 mı 5-30 mu kullanıyorsunuz?
  • Zyphros kullanıcısına yanıt
    Bende 5-30 Castrol Edge var. Tam kış gelsin o zaman değerlendirmek istiyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selam arkadaşlar forum baya durgunlaşmış nasıl gidiyor arabalarla aranız? Lpg ,bakım, lastik olayını nasıl yapıyorsunuz. Benim 2012 1.6 essentia konfor paket beyaz aracım. Brc lpg var arıza lambası yakıyor lpg den memnunum servise gösterdim arıza lambasını sıkıntı yok gaz dengesi değiştiğinde yanar dediler. Bu ara lastiklerin değişim zamanı geldi lastik alacam ama çok zam gelmiş petlas pt 515 91 h düşünüyorum yorumlar iyi genelde fiyat da iyi sizlerde nasıl durumlar?
  • demhat85 D kullanıcısına yanıt
    Ben ocak ayinda michelin primacy hp taktirdim yazlik lastik memnunum ayrica bu lastik konusu cok cesitli lastiklerin uzerinde artik etiketler var yakit tasarrufu yagmurlu zeminde fren mesafesi ve desibel seklinde aklindaki modelleri buna gorede kiyaslayabilirsin en kesin onerimse adac test sonuclari internete yazarak bulabilirsiniz flyat kismi butcenize gore herkesin yorumu farkli olabiliyor her lastige iyi yada kotu yazabiliyorlar hangi sartlarda hangi sehirde hangi yolda kullandiginiz cok onemli adac test yada lastik etiketlerine mutlaka bakin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • djinn_inc D kullanıcısına yanıt
    Ben lukoil genesis premium 5w30 kullanıyorum, çok memnunum. Dexos 2 onaylı ve fiyatı da çok ucuz Castrol a göre. Ayrıca iş yerinde Linea, ix35, Civic var arkadaşlarda onlarda aynı yağı aldılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    2012 model 1.6 easytronic 48.000km'de Astra aldım. Aracın 4. yıl bakımında triger değişimi yapılmamış ve bakım zamanı da gelmiş. Triger değişimi henüz 48000km de olduğunu düşünerek sizce bir süre daha ertelenebilir mi yoksa risklimidir?

    Değişimi özel serviste yaptırmak istersem İst-Avrupa yakasında önerebileceğiniz iyi bir özel servis var mıdır?

    Teşekkürler.
  • Oktay_TR O kullanıcısına yanıt
    Benimde 2012 esytronic aracım var tavsiye edilen 4 yıl 60 bin km opelin forumunda üzerindeki için 90 bin km daha sonrası için 60 bin km yazılmış ama o forumu ben görmedim facebookta astrahteam gurubu var orda sıkca dile getiriyorlar benim araçta 58 bin km de satmayı düşünmediğimden 60 binde değiştircem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzak durulması gereken arabadır.2 3 ay kullandım acayip hantal sesi tamamen içeri alıyor yalıtım denen birşey yok motorunda subap eritme olayı var kapı kolu çat diye ses yapıyor çok yakıyor
    gittim 1.2 tsi leon aldım sanırım şimdi arabaya biner oldum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: impreza_35

    Merhaba, 2012 model otomatik vites astra clasik almaya karar verdim fakat arabayla ilgili hiç bir fikrim bilgim yok. Kullanan üstların tecrübe ve bilgilerine ihtiyacım var araba genel olarak nasıldır ? otomatik vitesi nasıldır herhangi bir kronik sorunu varmıdır? yakıt tüketimi yol tutuşu vb. konular hakkında bilgi verebilenlere şimdiden teşekkür ederim...

    astra h kasayı bende uzun zaman takip ettim bir türlü nasip olmadı.

    2012 yılında 42.000 gibi fiyata satılıyordu. Şimdi ise ikinci el 5 yaşında 55.000 TL civarına gidiyor.

    bu aralar bu araçtan temiz bakımlı bulabilirsem almayı düşünüyorum.
  • silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyoshocu -- 12 Mayıs 2017; 23:28:42 >
  • Arkadaşlar hatcbak ve dizel (1.3 cdti düz Classic 3) olan kasadan uzak durun derim. ben 2012 model sıfır aldığım aracımdaki stop etme sorunundan dolayı opele dava açmıştım 5 ay önce kazandım . Yakıt konusu kişinin kullanımına göre değişir ama hantal bir araç klima açıkkan yokuş çıkmıyor ve stop edebiliyor köklemeniz lazım yada klimayı kapatmanız :) ayrıca çok gürültülü ve titreşimli iç kabin ve pedallar ,şekli şemalı güzeldir albenilidir ancak sizlere şunu diyim 2011 kasım sonrasındaki araçlar kronik sorunludur. (1.3 cdti düz hb modeli) Bu yüzden 2012 de satışını durdurdular .

    Ben yeni kasa Seat Leon 1.2 tsi benzine geçtim . Ohh be dediğimi hatırlıyorum. Gürültü yok, titreşim yok . Tüketim litre bazında aynı dizele göre .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phaser123 -- 31 Mayıs 2017; 17:42:6 >
  • akdeniz024 kullanıcısına yanıt
    vauxhall forumlarında da 100.000km olarak geçiyor, önceki aracım da kayışlıydı ve onda 120.000km'de değişim istiyor.
    Kayışların özellikleri ne kadar farklı olabilir ki?
  • 2011 otomatik vites dizel 38,000de aracım. İkinci el aldım mayıs ayında. Daha önce de aynı modelden alıp kullanmıştım. Sattıktan sonra pişman oldum. Temizini bulunca tekrar aldım. Çok çok memnunum. Türkiye şartlarında vergisi, yakıtı, güvenlik ve konfor ögeleriyle f/p aracıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.