2012 M5'i görebilmek için Mart ayındaki Cenevre Auto Show'u beklemek için sabırsızlananları bu fotoğraflar tatmin edecek. Aracın prömiyeri ise eylülde Frankfurt Auto Show'da yapılacak. Aralık sonunda hafif kamuflajlı yakalanan M5'in render fotoğrafları yapıldı. M5, X6M ve X5M serileriyle aynı motoru kullanacak. Twinturbo 4.4 litre V8 motor 578 Hp güç üretiyor. Aracın 0-100 hızlanması 4.4 Sn.
Fakat gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum ama biz Türk insanı motorlardan ziyade bu görünümü merak ediyordur. Malum, C'de AMG paket, 5'te de M Teknik hastasıyızdır ırk olarak. Önümüzdeki Temmuz ayı itibariyle gırgırgır nidalarıyla kafamızı ütüleyen M Teknik 5.20D'ler de bakkal olacaktır.
ciğerli makine
quote:
Orijinalden alıntı: joushkun
Kadir abi paylaşım için teşekkürler +rep
Fakat gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum ama biz Türk insanı motorlardan ziyade bu görünümü merak ediyordur. Malum, C'de AMG paket, 5'te de M Teknik hastasıyızdır ırk olarak. Önümüzdeki Temmuz ayı itibariyle gırgırgır nidalarıyla kafamızı ütüleyen M Teknik 5.20D'ler de bakkal olacaktır.
Rica ederim Coşkun. 5.16 olsa onunlada M paket dolaşılır. Hatırlayacaksın bir ilanda E39'u E60 M5 görünümlü yapmış arkadaşımız vardı.
quote:
Orijinalden alıntı: supremum
quote:
Orijinalden alıntı: joushkun
Kadir abi paylaşım için teşekkürler +rep
Rica ederim Coşkun. 5.16 olsa onunlada M paket dolaşılır. Hatırlayacaksın bir ilanda E39'u E60 M5 görünümlü yapmış arkadaşımız vardı.
Hay çok yaşasın o. Unutur muyum hiç.
Ya hiç mavi koymamışım.
Bu duruşta çok fena...
En çok görülecek renkler beyaz ve siyah olsa da mavi ve gri olanlar harika gözüküyor.
Bütün öğrenci kredimi lotoya yatırıyorum artık alacağım gri olandan bir tane
katil gibi...
346 bin tl derim beyaz m paket mükemmel.
quote:
Orijinalden alıntı: CouragePapillon
katil gibi...
o katil olmasa bile adamı katil eder bu makina.....
quote:
Orijinalden alıntı: supremum
çekmek lazım birer tane. gazlarız abi senle avcılar-bostancı arası.
Performans değerleri farklı olacak diye tahmin ediyorum. 507 bg atmosferik motorlar 578bg biturbo motor arasındaki performans farkı 0.1 sn den daha fazla olacaktır. Kaldıki bu motor 555 bg ile x6M'i bile 4.7 sn de 0-100 e ulaştırıyorsa 4.4 sn den daha hızlı bir m5 bekliyorum.
ön ve (özellikle) arka farlarına laf eden yok mu benden başka?
içim bir hoş oldu
quote:
Orijinalden alıntı: insomnia__
Performans değerleri farklı olacak diye tahmin ediyorum. 507 bg atmosferik motorlar 578bg biturbo motor arasındaki performans farkı 0.1 sn den daha fazla olacaktır. Kaldıki bu motor 555 bg ile x6M'i bile 4.7 sn de 0-100 e ulaştırıyorsa 4.4 sn den daha hızlı bir m5 bekliyorum.
M5'te öyle çok hafif bir araç değil, aerodinami farkı illaki vardır ama bu 0-100'den ziyade 0-160 yada daha yüksek hızlarda ortaya çıkar. X6M ile M5 arasında ~200-300 kg felan oynuyor sanırım, ancak onda birde 4 çeker sistemi var. Bence arada 0.3 saniye olması normal kabul edilebilir.