Şimdi Ara

=2012 LYS SONUÇLARI= ((ANA KONU)) <<SS'Lİ>> (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
123
Cevap
12
Favori
22.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Merkez1234

quote:

Orijinalden alıntı: nigeldeyoung

quote:

Orijinalden alıntı: Merkez1234

Uplamak saçma olacak ama bu sonuçlar bu sene hakkında bi fikir verebilir.Malum bu sene 13-14-15 yıllarına pek benzeyen bi sene olmadi olmayacak.

Bu sene de kat sayı var mıydı hocam ?

Obp ye gecilmemisti henuz ama kat sayı kalkmıştı diye biliyorum. Çok büyük ihtimal bu senaryo olur gibi.

Puanlar baya yüksek de o yüzden sordum orta halli bir ygs gelirse belki olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merkez1234 kullanıcısına yanıt
    sonumuz hayrolsun hocam :/

• sınav çok mu kolaymış bu netler çok iyi değil mi
  • Kardeşim konuyu niye boş yere hortlatıyorsunuz
    Böyle olması imkansız, görmüyor musunuz orada kocaman AOBP yazıyor 84 ortalamalı adama bile 55 puan gelmiş bunun gibi olmasının imkanı yok ayrıca lys 2012 çok kolaydı kaç bin tane full çeken çıktı sayısalı geçtim eşit ağırlıkçılar bile fullemişti. Bu yıl öyle olması imkansız.
  • Fairy Tale F kullanıcısına yanıt
    Olmayacağının garantisini nasıl verebiliyorsun? aobpde farklı gelmesinin sebebi o yılda okula göre ortama alınması ve okul puanının daha çok etki etmesiydi. Ben de zor olmasını istiyorum ama her duruma hazırlıklı olmakta fayda goruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tale

Kardeşim konuyu niye boş yere hortlatıyorsunuz
    Böyle olması imkansız, görmüyor musunuz orada kocaman AOBP yazıyor 84 ortalamalı adama bile 55 puan gelmiş bunun gibi olmasının imkanı yok ayrıca lys 2012 çok kolaydı kaç bin tane full çeken çıktı sayısalı geçtim eşit ağırlıkçılar bile fullemişti. Bu yıl öyle olması imkansız.

Hocam ne fark eder 55 geleceğine bu yıl 52 gelir o not ortalamasına sahip birine.
    Kusura bakma da YGS sıralamaları yığılmaları 2012 den bile beter geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• güzel up.burayı baz alalım feninde ortalama geleceğini düşünürsek sıralamalar bunlar gibi olacaktır bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MüyendisAdayı -- 19 Haziran 2016; 17:14:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwdfbn

/>

Hayalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle olursa sonumuz hayrola

• Beyler 2012 yiginsali 2014 ile ayni neredeyse, siz deli misiniz? Insallah boyle olur tam 25 bin oynamis oluyor 2015e gore bu bile cok iyi bence 2010 gibi olursa felaket

• texxrey T kullanıcısına yanıt
    usta bundan bi tık aşagıymıs gıbı gelıyo bana 2012 sorularına baktım da bızım sene cıdden daha kolay bı tık
  • 18 temmuzda bize bi inme inecek ama hayırlısı

• Goodfellas123 G kullanıcısına yanıt
    Yok moruk oyle bi dunya, ben 2012 matinda 42 net yaptiydim, gayette basitti. Geosu da ortaydi, bu seneki mat cok daha zordu 2012ye gore.

• La olm işsiz misiniz 4 sene onceki konuya yorum atıyorsunuz

• texxrey T kullanıcısına yanıt
    evde çözdüğün deneme gibi olmasını beklıyosun ya hala helal hıc bısey ogrenmıyoruz
  • Goodfellas123 G kullanıcısına yanıt
    Hayir kardesim 2012 bariz daha kolaydi

• Yani görüyoruz ki adam tam 45 netle ve her fen dersi 25+olmadan 15kden gayet de 5ke çekmiş. 2012 matı da buna benzer olduguna gore bizim de hepsi 25+ olmadan yapmamiz mumkun. Buraya gelip de 20k icindekilere dusurecen fen 25+ olsa bile çok zor çekmek yapmanın anlamı yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rez

• Fenleri böyle yapınca bile çekilmiyosa bana çok pis girdi yarın geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.