Şimdi Ara

2012 LYS-4(Tarih-Coğrafya II-Felsefe Grubu) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
4
Favori
23.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beyazpiyon

quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

quote:

Hocam Ankara ne ya.Gel İstanbul'a.Hayat burda.

Sorma, 26-27 Mayıs'ta okulca geziye gitmiştik 2 gün, tadı damağımda kaldı unutamadım hala.
    Hele Adalar

istanbul yaşanılacak yer değil gezilecek yer. burada parası olanın düdüğü ötüyo. paran yoksa sıkıntı yaşarsın. hele bide evde kalmak istiyorum yurtta kalmam olayları başlarsa peder aylık en 1500 tl falan göndermeye hazır olsun. adalarda kusura bakma ama hiçbir şey yok. burda okusan yılda anca 1 kere gidersin. gecelere akıcam o yee falan diyosan bi gecenin masrafı (yol+yemek+içki) en az 100 lira.

şimdi gel istanbul a hayatını yaşa

Bu acı gerçeğe rağmen İstanbul'da yaşamak Ankara'da yaşamaktan daha iyidir diye düşünüyorum.^^

gelip sıkıntıyı çekecek olan sensin ben sadece hayatın gerçeklerini gösterdim sana sende türk filmlerindeki gibi trenden, otobüsten inince yenicem seni istanbul dersin ama adamın ağzının orta yerine şeeder bırakır bu istanbul benden söylemesi.

sanırım coğrafya bölümü fen edebiyat fakültesinin içinde oluyor. bu bölüm de bildiğim kadarıyla göztepe de. orada öğrenciye bile kira 1000 liradan az değildir kolay gelsin valla. babanla bu konuları da konuş sonuçta para ondan çıkacak

• @alicnouma

Ankara'da yaşayan diğer arkadaş.19 senedir İstanbul'da yaşıyorum ben.Yanlışlık olmasın.
  • Saat geçiyor heyecan artıyor..
  • algıda gruplama ve algıda organizasyonu ayıran örnekler verecek olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@alicnouma

Ankara'da yaşayan diğer arkadaş.19 senedir İstanbul'da yaşıyorum ben.Yanlışlık olmasın.

sen alıntı yapınca hiç bakmadım ki kim yazmış falan diye direkt yapıştırdım cevabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockandroland

algıda gruplama ve algıda organizasyonu ayıran örnekler verecek olan var mı?

Gruplama, algıda organizasyonun çeşitlerinden biri.

Mesela

aaaaa ggggg kkkkk

Sen burdaki harfleri algılarken grup halinde görüyorsun.
  • Arkadaşlar sadece ygs çalışan birisi sıfır lys bilgisiyle kaç soru çözebilir?
  • Edebiyattan 20 tane çözebilirsin.Ygs de var.Tarihten 10-15 tane çözebilirsin,çünkü ikinci dünya savaşı türk cumhuriyetleri falan lysde çıkıyor.Felsefe grubundan hiç çözemezsin.Psikoloji,mantık,sosyoloji tamamen lys konuları.İşin yaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netell

Arkadaşlar sadece ygs çalışan birisi sıfır lys bilgisiyle kaç soru çözebilir?

2010'da LYS'e 1 kere bile çalışmadan

Tarih 29 Net
    Edebiyat 32 Net
    Coğ 13.5
    Coğ 16.5 net
    Felsefe 11 net
  • Arkadaşlar hepinize yarın başarılar gerçekten hakeden kazanır inşallah Allah kimsenin emeğini boşa çıkartmasın.Sağlıcakla kalın.
  • 22:00'da bir saat psikoloji-mantık tekrarı yapıp yatıcam. Sabah da hafif bir kahve ve güzel bir kahvaltıyla yola çıkarım. Herkese bu büyük maratonda başarılar ..
  • herkese başarılar arkadaşlar

tarih 30
    coğ 12
    psm 25

yeter bana umarım herkese başarılar
  • tarih 40+
    felsefe 30 + ( mantık full psikoloji full sosyolojiden çekiniyorum )
    coğrafya 10 civarı

saygılar
  • Pek hazırlanmadım ama bakıcaz bakalım artık.
  • Tarih 32
    Coğrafya 11
    Felesefe 20 net felan yaparım diye düşünüyorum.
  • Ben sınava gidiyorum beyler. Hadi görüşürüz. Başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Ben sınava gidiyorum beyler. Hadi görüşürüz. Başarılar.

Ya babayi bkliorm bnde cikcam yarim saate

• Ben de kahvaltı yapıp çıkacağım,herkese başarılar.
  • Arkadaslar duz dondurmede olumsuzunu mu aliyorduk yardimci olacak var mi hemen?

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Arkadaslar duz dondurmede olumsuzunu mu aliyorduk yardimci olacak var mi hemen?

sadece ece cami kirdi diye biliyorum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.