Şimdi Ara

2012 honda jazz otomatik aralık ayı son fiyatları hk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    2012 model honda jazz almak istiyorum. Otomatik vites. Fun ve Joy modellerinin bildiğiniz bayilerdeki minimum verilen fiyatları buraya yazar mısınız? İlave olara verilenleri de eklermisiniz? Hangi ilde uygun olursa oradan almak istiyorum. Jazz arayanlar-kullananlar bilgi ve desteğinizi rica ederim. Şimdiden teşekürler



  • bende şu sıralar bir kaç modelle birlikte jazz ile ilgileniyorum. telefonda aldığım fiyatlar joy cvt için 36500 tl, fun cvt içinse 40500 tl. istanbul'da ki anadolu bayilerinden aldım ama şu an hangisinden ne aldım çıkartamicam. zaten çok da fazla bayi yok biliyosunuz.
    siz de aldığınız fiyatları söylerseniz sevinirim.
  • Merhaba ben bursa' dayım. Burada aldığım fiyat joy için 36750, fun icin 40250. Minimum rakamlar bunlar. Ben aralık dönemi olunca fiyatlar biraz olsun iner dedim. Ama bayiler sanki kapılarında kuyruk varmış gibi, burunlarından kıl aldırmaz vaziyetteler. Kota sıkıntıları yok sanırım.

    Bu arada ocak ayında alınınca MTV ilaveten ledemek zorunda kalınmayacak. Acaba Ocak ayında bir daha zam gelir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: overmus

    Merhaba ben bursa' dayım. Burada aldığım fiyat joy için 36750, fun icin 40250. Minimum rakamlar bunlar. Ben aralık dönemi olunca fiyatlar biraz olsun iner dedim. Ama bayiler sanki kapılarında kuyruk varmış gibi, burunlarından kıl aldırmaz vaziyetteler. Kota sıkıntıları yok sanırım.

    Bu arada ocak ayında alınınca MTV ilaveten ledemek zorunda kalınmayacak. Acaba Ocak ayında bir daha zam gelir mi?

    mtv 250 tl gibi bişey olcak sanırım ama zam gelirsen 1000-2000 tl koyar bu adiler. bir de faizler de artabilir. bir de ben beklemeyi hiç sevmem. aracı seçip, fiyatta anlaşınca cep telefonu gibi hemen alıp gitmek isterim. o yüzden vw'de sıra bekleyenleri hiç anlamıyorum.
    40250'yi yüz yüze görüşmede söylemişlerse küfür eder gibi bir fiyat olmuş, 250 tl'si ne ya?
    ben yüz yüze görüşme de pazarlığı fun için 38bin tl'den açacağım. büyük konuşmak istemiyorum ama 40500'e bile almicam. 40 bin tl kafamda ki rakam.
    bir de arka park sensörü gibi işe yarar hediyeleri isticem. gerçi arka park sensörünü hepsi veriyor, ekstra işe yara birşeyler daha istemek lazım

    bu arada benim baktığım diğer araçlar ve forumda ki arkadaşların yorumları şöyle:
    http://forum.donanimhaber.com/m_55382452/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55388710



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wind06 -- 9 Aralık 2011; 11:11:25 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.