Şimdi Ara

2012 civic elegance.... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
6.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: harunrasit

    ZSARA
    Antalyada kuş serisi de gani antalyalı sürücülerin bilincine ne zaman ulaşırız biz bilinmez tabi.
    toyota avensis kullandım 2 yıl sessizlik sorunsuzluk neymiş öğrendim. Civic yol tutuşu ve şehir içi özellikle yolcu varken alt devirlerde bunaltıcı bir sürüşü var bir aracın torq ve ps için 6 7k devirlere çıkması demek konforsuz sürüş demektir, bu aracı kaliteli yapan nedir vazgeçilmez yapan nedir bende merak ettim çok ses az yol tutuşu ince boya az donanım ( aslında biliyorum vtec var 6k 8k arası araba roketliyor sadece bu bir arkadaşımda var açıklaması şu
    "Civic bir tutkudur" çok ikna edici! bir açıklama)
    bugüne kadar 6 aracım oldu ama marka fanatiği olmadım araba ise tek geçilecek marka Mercedes tir diğerlerini abartmamak lazım.
    Son olarakda Civic kullanıcıları yollarda çok agresif (İzmit için bahsediyorum) sanki gaza basınca başka giden araba yok sanki sol şeridi satın almışlarda bizim haberimiz olmamış, paşa hazretlerini aynada görünce yol vermemiz gerekiyor herhalde (tabi hızlı giden araca acelesi olan araca yol verilir) önümüz dolu iken bile yol isteyen nadir model sürücüler bunlar.


    civic bir tutkudur bu zaten gerekli bir açıklama olmuş ama biras daha genişletmek isterim.

    yol tutuşu kötü değil ama iyide değil orta seviye süspansiyonlar çok yumuşak tamamen konfor odaklı düşünülmüş. Donanım az derken bu fiyata daha donanımlı bir tane araç gösterin alternatif kabulleneyim civicte donanım az diye bugun esp li bi corollo almak isteseniz 50 bine yakın para vermeniz gerekir oysa civicin en alt paketinde bile vsa yani esp standart. Alt devirlerde güçsüz buna nispeten katılırım ama otomatik civicten bahsediyorsak vites aralıkla çok uzun ve bazen şehir içinde vites küçültemediğinde hızlanma biras ağır kalıyor ama üst devirlerde ve yüksek hızlardaki hızlanması farklı aracın alt devirdeki karakteriyle üst devirlerdeki karakteri farklı eğer konu düz vites civic olursa buna hiç mi hiç katılamam manuel civic hakkını veriyor.
    Bu aracı vazgeçilmez kılan nedir söleyim 1. nedeni tasarım c sınıfının en yakışıklı otomobillerinden biri kuşkusuz farklı iç tasarımı ve bakışlarıyla sizi etkileyen bir otomobil . 2. si ise eğer daha önce bir honda kullanmadıysanız diğer nedenleri anlıyamassınız :))

    Nerde yaşadığınızı bilmiyorum eğer birgün yolunuz ankaraya düşerse ankara trafiğindeki civic sayısını görünce sizde şaşırcaksınız bu forumda civic hakkında öle acımasız eleştiriler yapılıyorki anlam vermek mümkün değil. Kim ne derse desin civic fiyatıyla donanımıyla tasarımıyla ve performansıyla hakkını veren bir otomobil. Kusursuz bir otomobil varda benmi bilmiyorum her arabanın zayıf yönleri vardır mutlaka ama önemli olan bu eleştirileri mantıklı bir şekilde iletmek yerlere vurarak iletilirse kimse o yorumları önemsemez.




  • civic kullandım ancak uzun süreli değil yanlız bu arabayı kullanan arkadaşlarım var. Tutku meselesine gelince tutku benim için yeterli açıklama değil tutkuyla bağlanılacak bir otomobil varsa mercedestir onuda kullandım bu arada civice gelince fiyatı sanki 50 binden çok düşük bir otomobilmiş gibi konuşuyorsunuz yere aşırı yakın asfalt arabası dolayısı ile benim kalabalık ailem için tatmin edici değil yol tutuşu tatmin edici demişsiniz yorumlara göre konuştum çok deneme fırsatım olmadı ama hyundai elantra 2005 modelden az tutuşu var buna eminim, ancak içeri aldığı sesi iyi biliyorum kullanmaya gerek yok corolla da civic gibi pahalı bir araba. Zaten türkiye de kim ne arabasına biniyorsa o en iyisidir ha bu arada manuel civic'i şehir içinde doluyken kullanın alt devirlerde gerçekten bunaltıyor, en azından beni araba kötü bir araba değil ama benim sürüş kriterlerime konfor anlayışıma uygun değil dünyanın 8. harikası gibi tutku vs açıklamaları tatmin edici değil ve yollarda gördüğüm civic sürücüleri yeterince açıklıyor neden bu araba seviliyor; bu araba vtec açınca uçuyor. Spor görünüme gelince zevk meselesi güzel görünüyordur size ama bana değil ya da siz hiç alfa romeo görmediniz derim Ankara'da civic den bol arabada vardır bu çocukça açıklamalar bir arabanın kalitesini göstermez size civic'inizle güvenli sürüşler dilerim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: harunrasit

    civic kullandım ancak uzun süreli değil yanlız bu arabayı kullanan arkadaşlarım var. Tutku meselesine gelince tutku benim için yeterli açıklama değil tutkuyla bağlanılacak bir otomobil varsa mercedestir onuda kullandım bu arada civice gelince fiyatı sanki 50 binden çok düşük bir otomobilmiş gibi konuşuyorsunuz yere aşırı yakın asfalt arabası dolayısı ile benim kalabalık ailem için tatmin edici değil yol tutuşu tatmin edici demişsiniz yorumlara göre konuştum çok deneme fırsatım olmadı ama hyundai elantra 2005 modelden az tutuşu var buna eminim, ancak içeri aldığı sesi iyi biliyorum kullanmaya gerek yok corolla da civic gibi pahalı bir araba. Zaten türkiye de kim ne arabasına biniyorsa o en iyisidir ha bu arada manuel civic'i şehir içinde doluyken kullanın alt devirlerde gerçekten bunaltıyor, en azından beni araba kötü bir araba değil ama benim sürüş kriterlerime konfor anlayışıma uygun değil dünyanın 8. harikası gibi tutku vs açıklamaları tatmin edici değil ve yollarda gördüğüm civic sürücüleri yeterince açıklıyor neden bu araba seviliyor; bu araba vtec açınca uçuyor. Spor görünüme gelince zevk meselesi güzel görünüyordur size ama bana değil ya da siz hiç alfa romeo görmediniz derim Ankara'da civic den bol arabada vardır bu çocukça açıklamalar bir arabanın kalitesini göstermez size civic'inizle güvenli sürüşler dilerim.


    civic almayın aldırtmayın siz kıymetini bilene bu araç güzel iyi forumlar




  • Anıl bey herkes özgürdür istediği aracı almaya kime aldırtmayayım? başkaları üzerinde böyle bir etkimiz mi varki ??? biz burada eleştirel bir yaklaşım yaptık o kadar , saçma sapan bir yorum yazmışsınız benim civicle bir sorunum yok ama sizin diğer araçlarla var sanırım Birde kaç değişik arabanız oldu nelere bindiniz yazsaydınız diğer araçlarla karşılaştırsaydınız güvenlik konfor yol tutuşu sessizlik sürüş dinamiklerini; realistik bir değerlendirme olurdu en azından, civic demişsiniz illede civic binmeyen bilmezmiş tutkuymuş peh civici olana civicin şurası iyi değil denmiyor hayret sanki arabayı siz ürettiniz yani güle güle binin saygılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: harunrasit

    Anıl bey herkes özgürdür istediği aracı almaya kime aldırtmayayım? başkaları üzerinde böyle bir etkimiz mi varki ??? biz burada eleştirel bir yaklaşım yaptık o kadar , saçma sapan bir yorum yazmışsınız benim civicle bir sorunum yok ama sizin diğer araçlarla var sanırım Birde kaç değişik arabanız oldu nelere bindiniz yazsaydınız diğer araçlarla karşılaştırsaydınız güvenlik konfor yol tutuşu sessizlik sürüş dinamiklerini; realistik bir değerlendirme olurdu en azından, civic demişsiniz illede civic binmeyen bilmezmiş tutkuymuş peh civici olana civicin şurası iyi değil denmiyor hayret sanki arabayı siz ürettiniz yani güle güle binin saygılar.


    2008 jetta 2010 golf tdi 2009 accord 2008 octavia 2005 astra 2011 focus 2011 giuletta 2011 volvo s60 2011 bmw3.20d 2008 M3 2008 range rover 4.2 sport
    bu liste uzayıp gider dahada yazarım ama bunlar kullandığım araçlar civicin bunlara göre eksisinide artısınıda çok iyi biliyorum ben civici başka araçlarla kıyaslayarak konuşmadım sadece civic hakkında konuştum sizin eleştirdiğiniz yönlerinin abartılcak bir yanı olmadığını sölemek istedim anlamadınız siz öle görmüşsünüz aracı saygı duyarım zaten laf anlattıkcada anlamıyorsunuz dahada anlatmaya gerek yok sizin gözünüzde civic kötüyse ben bunu değiştiremem uğraşmamda o yüzden almayın aldırtmayında dedim siz beğenmediğiniz bir aracı başkasına önerirmisiniz bunu söledim sadece.

    golfde jettada octaviada civice göre + ları olan araçlar ama civic keyfi farklıdır diyorum civicde en az onlar kadar satıldığına göre mutlaka kaliteli olduğu bir yönü yada insanların etkilendiği bir yanı vardır dıyorum anlamıyorsunuz demekki 2 mizinde kriterleri var değilmi uzatmanın manası yok




  • yukarıda satın alıp kullanan arkadaşların yorumlarını da okumak lazım boya kasko yakıt vs konuları geçmiş konforda bende aracın abartıldığını düşünenlerdenim
    bindiğiniz araçların da listesinin uzayıp gitmesi ilgi çekici
    ok hatalıyım civic kral benim eleştirilerim boş lüzumsuz konuştum kaliteyi anlamadım benim yorumlarımı yok sayın

    Haber, Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) verilerine göre, 2011 yılı binek ve hafif ticari araç satışları, Ocak'ta da hız kesmden devam ederken, en çok satan otomobil markası ise Ford oldu. İşte en çok satan oto markaları:

    RENAULT 6.578 adet sattı

    FIAT 6.410 adet sattı

    VOLKSWAGEN 5247 Adet sattı

    TOYOTA 2741 adet sattı

    HYUNDAI 2660 adet sattı

    PEUGEOT 1047 adet sattı

    CHEVROLET 1017 adet sattı

    OPEL 1722 adet sattı

    CITROEN 1433 adet sattı

    en az onlar kadar satan civic buralara uğramamış

    ve siz buyurdunuz ya uzatmayalım
    ha bu arada
    güzel forumlar size



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nascimento -- 4 Eylül 2011; 21:26:39 >




  • @ harunrasit hocam bu Civic takıntısı nedir anlamadım ama çok abartılan bir araç olduğunu düşündüğünüzü söylemişsiniz. Keyif sizin, para sizin, kime ne istediğinizi alır istediğinizi almazsınız lakin kullanıcıları bile olumsuz yönde araçlarını eleştirebilecek kadar doğru şeyler yazarken, sizin bu kadar manasız ve gereksiz şekilde Civici eleştirmeniz açıkçası bana çok komik geliyor.

    Söylediğim gibi zevk sizin, keyif sizin, para sizin, ister alır binersiniz ister dönüp bakmazsınız. Ancak esas aklınızda tutmanız gereken kısım şu, tüm ürünler için insanların beklentileri farklıdır. Siz donanım isterken, başkası tasarım isteyebilir, siz yakıt ekonomisi isterken başkası performans isteyebilir, siz konfor isterken başkası yol tutuşu isteyebilir. Maalesef ki beklentilerimizin tamamını karşılayan bir araç yapılmadı henüz. Yaparlarsa hep beraber gider onu alırız.

    Benim için araç alımındaki öncelikli kriter aracın adam gibi araç olması, gereksiz donanımlara hiçbir zaman önem vermedim ama sizin için yağmur sensörü olmazsa olmaz olabilir. Uzun lafın kısası otomobil işi biraz zevk, biraz keyif biraz da maddiyat işidir. Herkes ihtiyacına uyanı almakta serbesttir, kimse kimsenin kafasına silah dayayıp araba aldırtmıyor.

    Civic muhteşem olmayabilir ama eleştirildiği kadar kötü bir araç ise neden kullanıcıları memnun, neden orada burada arızaları ile ilgili veryansınlar duyulmuyor, neden tek bir dizel motor seçeneği bile yokken bu kadar satılıyor. Bu sorular uzar gider dallandırıp budaklandırmayalım.

    Yazımı size güzel bir söz söyleyerek sonlandırayım, 3 tür yalan vardır bunlar, pembe yalanlar, gerçek yalanlar ve istatistiklerdir :))

    İstatistik herkesin enini sündürebildiği boyunu uzatabildiği bir bilim dalıdır dolayısıyla bu tür istatistiki bir değeri verirken detaylarını da yanında vermek durumundasınız, Renault Fiat Ford şu kadar araç satarken şu kadarı dizel şu kadarı benzinli, şu kadarı a sınıfı şu kadarı d sınıfı vs. diye. Hadi bi zahmet bulupta koyuverin o dataları da bizde öğrenelim hangi marka kaç adet benzinli C sınıfı araç satmış diye




  • quote:

    Orijinalden alıntı: harunrasit

    yukarıda satın alıp kullanan arkadaşların yorumlarını da okumak lazım boya kasko yakıt vs konuları geçmiş konforda bende aracın abartıldığını düşünenlerdenim
    bindiğiniz araçların da listesinin uzayıp gitmesi ilgi çekici
    ok hatalıyım civic kral benim eleştirilerim boş lüzumsuz konuştum kaliteyi anlamadım benim yorumlarımı yok sayın

    Haber, Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) verilerine göre, 2011 yılı binek ve hafif ticari araç satışları, Ocak'ta da hız kesmden devam ederken, en çok satan otomobil markası ise Ford oldu. İşte en çok satan oto markaları:

    RENAULT 6.578 adet sattı

    FIAT 6.410 adet sattı

    VOLKSWAGEN 5247 Adet sattı

    TOYOTA 2741 adet sattı

    HYUNDAI 2660 adet sattı

    PEUGEOT 1047 adet sattı

    CHEVROLET 1017 adet sattı

    OPEL 1722 adet sattı

    CITROEN 1433 adet sattı

    en az onlar kadar satan civic buralara uğramamış

    ve siz buyurdunuz ya uzatmayalım
    ha bu arada
    güzel forumlar size


    civicin dizel motor seçeneği yok bunuda düşündünmü acaba hatta hondanın genel olarak dizel motoru yok crv hariç neyse geç bunları.

    senin hatalı olduğnu sölemedim eleştirilerinin dozajından bahsettim ben ses yalıtımı mükemmel demedim bu aracın c sınıfı araçlara göre normali bu he golf bu konuda dahamı iyi evet daha iyi boyası katılıyorum size çok ince berbat bir boya var haklısınızda napalım alırken yazıyormu boyası ince diye aldıktan sonra farkettiğimiz ve önemsemediğimiz bir olay ön kaputumda film var diğer taş gelen yerlerdede öle aman aman çatlama falan yok normal arabalarda olması gerektiği kadar yine.

    hyundai peugeot chevrolet fiat renault bunları yazmışsın sen onları almak istersen alırsın ama bana o markaların c sınıfı araçlarınıda tutup civice karşı savunama o markaların araçlarından hiçbirinden fazlası var eksigi yok. lütfen bi ara detaylı bir civic testi yap

    ben burda tarafsız şekilde yorum yapmaya çalıştıkça sizin gibiler yüzünden civic fanatiği olup çıkıyorum nedense çünkü dengesiz ayarsız yorumlar eleştiriler yapıyorsunuz.

    corolla fluence cruze 308 c4 hangisiyle karşılaştırmamı istersen yada aklına gelen başka bir model varsa benim kullandığım test ettiğim araçlardan biriyse bir model var bana civicle karşılaştır de bende sana + larını - lerini güzelce söleyim ama seninki gibi yapılan yorumları kabul etmem. aracım civic olmasada başka bişi olasada aynı şekilde tepki verirdim.burda vw ne golfe sölenen abuk subuk laflara karşıda benim yorumlarımı görebilirsin




  • iddia makamı sizsiniz en az onlar kadar satan civic miş gidin siz ispat ediniz savlarınızı , civic dediğiniz aracı eleştirdik diye sinirlenmeyin ayrıca fanatik davranan ve dengesiz olan ben değil sizsiniz anıl bey , yol sesi alıyor dedik yere yakın dedik asfalt arabası dedik içi yeterli hacimde değil dedik hangi yorumumu kabul etmedin anlamadım? şu postu okuyun anlayın 2.5 yıl kullanmış adam yazmış yorumlarını
    civic hiç pişman ettimi?? linki burada http://forum.donanimhaber.com/m_48846453/tm.htm
    aracın kusursuz olmadığnı kabul ettiğinize göre fazla söze gerek yok aslında abartılmış bir araç diyordum hala aynı kanaatteyim kullananlar anlatılmaz yaşanır gibi fantastik ifadeleri kullanıyor sanki c sınıfı kusurları olan bir araba değil de Mercedes'den bahsediyorlar üst sınıf bir kulüptelermiş havası veriyorlar güle güle kazasız sürüşler dilerim 4 camı tek tuşla kapanmaz far sensörü yok bagaj kapağı butonu yok bu arabanın ses alıyor çok alçak şehir içinde ağır kalıyor sadece benim deneyimim değil bunlar başkalarıda söylemiş bugün daha bir arkadaş bakıyorum arabasına civic 2010 bunu sana satayım dedi yok dedim bunun içi dar istemem dedi 5 kişi bindiler arabaya toros maşallah hakkaten,
    ha benim araç 2006 TDCİ Mondeo eleştirin aklınıza nerden geliyorsa ben mi ürettim savunayım eyvallah derim siz neden diyemiyorsunuz merak ettim iyi forumlar. tekrar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nascimento -- 5 Eylül 2011; 21:54:26 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: harunrasit

    iddia makamı sizsiniz en az onlar kadar satan civic miş gidin siz ispat ediniz savlarınızı , civic dediğiniz aracı eleştirdik diye sinirlenmeyin ayrıca fanatik davranan ve dengesiz olan ben değil sizsiniz anıl bey , yol sesi alıyor dedik yere yakın dedik asfalt arabası dedik içi yeterli hacimde değil dedik hangi yorumumu kabul etmedin anlamadım? şu postu okuyun anlayın 2.5 yıl kullanmış adam yazmış yorumlarını
    civic hiç pişman ettimi?? linki burada http://forum.donanimhaber.com/m_48846453/tm.htm
    aracın kusursuz olmadığnı kabul ettiğinize göre fazla söze gerek yok aslında abartılmış bir araç diyordum hala aynı kanaatteyim kullananlar anlatılmaz yaşanır gibi fantastik ifadeleri kullanıyor sanki c sınıfı kusurları olan bir araba değil de Mercedes'den bahsediyorlar üst sınıf bir kulüptelermiş havası veriyorlar güle güle kazasız sürüşler dilerim 4 camı tek tuşla kapanmaz far sensörü yok bagaj kapağı butonu yok bu arabanın ses alıyor çok alçak şehir içinde ağır kalıyor sadece benim deneyimim değil bunlar başkalarıda söylemiş bugün daha bir arkadaş bakıyorum arabasına civic 2010 bunu sana satayım dedi yok dedim bunun içi dar istemem dedi 5 kişi bindiler arabaya toros maşallah hakkaten,
    ha benim araç 2006 TDCİ Mondeo eleştirin aklınıza nerden geliyorsa ben mi ürettim savunayım eyvallah derim siz neden diyemiyorsunuz merak ettim iyi forumlar. tekrar.


    Hocam verdiğin linkte kullananlar memnun, kullanmayanlar pişman olmuş bunu mu koydun buraya

    Birde Civic in içi dar demişsin ya daha da davosa gelip konuşmam senle iyi forumlar sana




  • quote:

    Orijinalden alıntı: harunrasit

    iddia makamı sizsiniz en az onlar kadar satan civic miş gidin siz ispat ediniz savlarınızı , civic dediğiniz aracı eleştirdik diye sinirlenmeyin ayrıca fanatik davranan ve dengesiz olan ben değil sizsiniz anıl bey , yol sesi alıyor dedik yere yakın dedik asfalt arabası dedik içi yeterli hacimde değil dedik hangi yorumumu kabul etmedin anlamadım? şu postu okuyun anlayın 2.5 yıl kullanmış adam yazmış yorumlarını
    civic hiç pişman ettimi?? linki burada http://forum.donanimhaber.com/m_48846453/tm.htm
    aracın kusursuz olmadığnı kabul ettiğinize göre fazla söze gerek yok aslında abartılmış bir araç diyordum hala aynı kanaatteyim kullananlar anlatılmaz yaşanır gibi fantastik ifadeleri kullanıyor sanki c sınıfı kusurları olan bir araba değil de Mercedes'den bahsediyorlar üst sınıf bir kulüptelermiş havası veriyorlar güle güle kazasız sürüşler dilerim 4 camı tek tuşla kapanmaz far sensörü yok bagaj kapağı butonu yok bu arabanın ses alıyor çok alçak şehir içinde ağır kalıyor sadece benim deneyimim değil bunlar başkalarıda söylemiş bugün daha bir arkadaş bakıyorum arabasına civic 2010 bunu sana satayım dedi yok dedim bunun içi dar istemem dedi 5 kişi bindiler arabaya toros maşallah hakkaten,
    ha benim araç 2006 TDCİ Mondeo eleştirin aklınıza nerden geliyorsa ben mi ürettim savunayım eyvallah derim siz neden diyemiyorsunuz merak ettim iyi forumlar. tekrar.


    civice dar demeni kabul edemiyorum ki gerçekten içi çok ferah bir araç ama sunu kabul ederim civic yere yakın bir araç inip binerken birasda kilolu yada yaşlıysa binenler zorlanıyorlar inip binmekte yerleşmekte buna hak veririm ama konfor konusunda şimdiye kadar binen arkadaşlarımın hiçbirinden şikayet gelmedi ki hepside arabadan anlıyan adamlar bazılarının şikayeti yol sesi motor sesi oldu bazılarıda motor sesinden haz aldığından umursamadı.

    civic genel olarak konuşmuyorum hondayı konuşuyorum motorları ve markasıyla bir fanatiklik zaten civic c sınıfındaki diğer araçlara göre özel evet sen arabaya başka mantıkla bakarsın ben başka bakarım. civic gider gitmez o motor seesi devir çevirdikten sonra mest eder seni ben arabadan böle zevk alırım. Biras önce arkadaşımın yanından geldim yeni kasa accord var 1 saat falan kullandım eksiği var yok değil yol tutuşu kötü oda d sınıfına göre ses alıyor biras ama biliyormusun herşey o gazın dibindeki düğmeye bastığında bitiyor ben sana kızmıyorum ama keşke bigün buluşsak sana bunu bizzat göstererek anlatsam ben bundan zevk alıyorum ve diğer - lerini GÖRMEZDEN gelebiliyorum he tarafsız yorum isteyenlerede - yönlerini sölüyorum bunda abartcak bişi yok her aracın - leri var. Abartmamızın nedeni honda markasına ve motoruna olan sevgimiz ve bağlılığımız. İnan düşünüyorum aracımı satıp dizel megane c4 veya golf falanmı alsam diye bu ülkede bu şartlarda zor çünkü devir çeviren motor sahibi olmak. (bagaj butonuda var bu arada makyajlı kasalarda yağmur sensörü ve far sensörü gereksiz donanım benim için far sensörü olan araçdada farlarımı kendim yakmayı tercih ederim bunlar zor şeyler değil)




  • ZSARA
    okumamışsın arkadaşım linki bir okusan anlayacaksın belki de
    içi dar benim için senin için ferahsa kullanacaksın civic kirletelim propagandası değil kardeşim yorum benimkisi forumun civic başlığını biraz okuyan arkadaşa bahsettiğim konuların yüzde 90 ının kullanıcı yorumları olduğunu görür oturduğumuz yerden atmıyoruz ha birde körler var onlara okuma öğretemem
    Anıl kardeşim seni anladım ancak marka fanatiği olma. Bende Accorda hastayım alamadım çok yakıyor diye dizeli olsa alırım mondeo aldım memnunum eksisi varmı var kronik kasnak vurur rolantida gar gar, ses yalıtımı orta kalite kapı fitilerri kalitesiz araba su alabiliyor, yol tutuşu aklımı başımdan aldı milletin frenle girdiği yere gaza basarak giriyorum bence Mercedestir araba konfordur torq değil beygirdir araba düşük devirde tatmin edici güç ve çekiştir güvenliktir, gideceğin yere vardığında bir o kadar daha araba kullanabilmektir sorunsuzluk değildir aslında kullandığında mutlu olmaktır sen Civicle mutluysan ne mutlu sana umarım bir gün görüşürüz bu sohbette tatlı bir anı olur iyi forumlar dilerim..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: harunrasit

    ZSARA
    okumamışsın arkadaşım linki bir okusan anlayacaksın belki de
    içi dar benim için senin için ferahsa kullanacaksın civic kirletelim propagandası değil kardeşim yorum benimkisi forumun civic başlığını biraz okuyan arkadaşa bahsettiğim konuların yüzde 90 ının kullanıcı yorumları olduğunu görür oturduğumuz yerden atmıyoruz ha birde körler var onlara okuma öğretemem
    Anıl kardeşim seni anladım ancak marka fanatiği olma. Bende Accorda hastayım alamadım çok yakıyor diye dizeli olsa alırım mondeo aldım memnunum eksisi varmı var kronik kasnak vurur rolantida gar gar, ses yalıtımı orta kalite kapı fitilerri kalitesiz araba su alabiliyor, yol tutuşu aklımı başımdan aldı milletin frenle girdiği yere gaza basarak giriyorum bence Mercedestir araba konfordur torq değil beygirdir araba düşük devirde tatmin edici güç ve çekiştir güvenliktir, gideceğin yere vardığında bir o kadar daha araba kullanabilmektir sorunsuzluk değildir aslında kullandığında mutlu olmaktır sen Civicle mutluysan ne mutlu sana umarım bir gün görüşürüz bu sohbette tatlı bir anı olur iyi forumlar dilerim..


    :) dostum aracım açıktır ne zaman istersen pm atarak buluşmak istediğini söle aracı tekrar denemek istediğini söle eksik yanlarını sen göster de mesela sana gözünle görerek anlatırım hiç sorun değil hatta iste diğer markalara gidip test sürüşüde yaparız hiç problem değil ben burda kimseyle sorun yaratıp küs olmak için forum yapmıyorum. :)




  • Anlaşıldı o kadar paraya Honda Civic alınmaz. Çok daha iyi alternatifler var sıfır ayarında, ikinci el, başka marka.
  • Benimde yorumum 40 küsür bin TL lere Civic yerine 0 km bence daha iyi bir cok araç alınabiirken, bir üst seviye 3-4 yaşında araçları almakta mantıklı bir secim olur...
    Yanlış anlamayın arkadaşlar ama bazen bu konuyu okudugumda 2.5 sene başka bir aracımı kullandım (Civic için) diyorum kendi kendime
  • Arkadaşım 40 küşür bine bana bir örnek vermeni rica ederim aynı segmentte ve civicden daha iyi bir araç, bugün piyasada lineayı bile dolusunu üç aşağı beş yukarı 40 kşür bin tl ye alıyorsun benzinlisini,ama aynı segmentte olmaz daha ekonomik daha söyle böyle araç dersen hem fikirim ister daha ucuz işter daha pahalı ..

    Bende geçen 7 inci ayda 45 bine hında civic pireminyum otomatik araç aldım ilk bindim depoyu doldurdum inanılmaz hoşuma gitti gittim depoyu doldurdum 198 tl benzin aldım ve 390 km gitti şimdi 420 km gidiyor şehir içi 1260 km'de bende şinirlendim satacam dedim aracı neyse fiyat araştırdım üç beş zara verir değiştiririm dedim aracı ve araç arayısına girdim inan onca model araçı dizel olarak test ettim donanım olarak cok daha iyilerini hiç biri içime sinmedi civic millet derdide inanmazdım tutkuymuş gerçekden
  • Civicten beklentiler nedir ? Arkadaşlar bu arabanın fiyatına göre bir özelliği var. 2009 elegance bir araç alıyorsunuz 37-38 bin tl veriyorsunuz , birde şikayet ediyorsunuz. Araç c segment bir araç . Konfor olarak ben bindiklerimde gördüğüm kadarıyla sınıfına göre cok güzel . Ha yol sesi ve motor sesini 540 km'lik Kahramanmaraş - Ankara istikametinde hissettim. Yolların bozuk olmasınında bunda payı vardır. Honda binen insanlar arabayı cok iyi diye övüyorlar , kullanmayanlar kötü diyor . Adam reno fluenceye binecegine alıyor hondaya biniyor. Gayet iyi bir seçim yapıyor. VW-HONDA-TOYOTA C segmentte cok kaliteli araçlar. Civiclerin abartıldıgı kadar kötü oldugunu düşünmüyor. Yakıt hariç!
  • Cruise control ile 100 km/h hızda klima açıkken 2 kişi ve tam dolu bagaj ile 5.4 litre benzin tüketiyor araç 100 km de daha ne olsun. Şehir dışında çok fazla yakıt tüketmiyor ama gerçekten akaryakıt fiyatları çok yüksek. Şehir içinde normal kullanımda 9.0 litrenin altına inmedi daha. Araç otomatik vites ve daha 2000 km de.
  • Civiclerin çokça bahsedildiği üzere en temel sıkıntısı bozuk asfaltta aracın içerisinde fazla ses oluşması bana göre. Ancak test ettiğim onca C sınıfı araçtan sonra bazıları hariç (C4 ve Golf) ses oluşumu çokta farklı değil diye düşünüyorum, örneğin kesinlikle eski aracım 2011 model Cee'd den (lastikler Michelin idi) daha fazla ses almıyor kabin içine. Bu durum, lastiklerin daha yumuşak hamurlu olanlarla değiştirilmesi ile bir nebze olsun çözülebilir.

    İnce kaplamalı ve yeni asfaltta ses oluşmamasına karşın iri kaplamalı ve bozuk asfaltta oluşan sese rağmen aracın iç hacminin genişliği ve koltukların rahatlığı kesinlikle uzun yolda yormuyor seyahat edenleri. Benim araç tercihinde en önemli kriterlerimden biri aracın içinin ferahlığıdır. Bir önceki aracımı alırken de 40 küsür bin liralık Golften vazgeçip 30 küsür bin liralık Cee'd almıştım aynı donanımı daha ferah bir iç mekanla sunduğu için. Civicin iç mekanı ise Cee'd den sonra Konya Ovası gibi geldi açıkçası.

    Tercihler kişiden kişiye fark gösterir @atoprak arkadaşımız değişik motor seçeneklerinden bahsetmiş kendince haklı ve beklentileri bu yönde, ben ise kesinlikle turbosuz (atmosferik) benzinli otomatik vites araç almam gerektiği için Civici tercih ettim. Dolayısıyla otomobil tercihi belli beklentilere ve değişkenlere bağlıdır, sizin için olmazsa olmaz başkası için hiç önemli olmayabilir. Dolayısıyla şu araç bundan daha doğrudur veya daha iyidir demek yerine bana daha uygun demek biraz daha doğru bir yaklaşımmış gibi geliyor bana. Günümüz teknolojisinde ve gelişmişliğinde artık neredeyse kötü ve kalitesiz araç üretilmez oldu, ben belli başlı markaların ürettiği araçların haricinde üretilen diğer marka araçlar arasında çokta fark görmüyorum açıkçası. Uzun lafın kısası bence önemli olan ihtiyaç ve beklentilerine uygun olanı seçip sonra pişman olmamak...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZSARA

    Civiclerin çokça bahsedildiği üzere en temel sıkıntısı bozuk asfaltta aracın içerisinde fazla ses oluşması bana göre. Ancak test ettiğim onca C sınıfı araçtan sonra bazıları hariç (C4 ve Golf) ses oluşumu çokta farklı değil diye düşünüyorum, örneğin kesinlikle eski aracım 2011 model Cee'd den (lastikler Michelin idi) daha fazla ses almıyor kabin içine. Bu durum, lastiklerin daha yumuşak hamurlu olanlarla değiştirilmesi ile bir nebze olsun çözülebilir.

    İnce kaplamalı ve yeni asfaltta ses oluşmamasına karşın iri kaplamalı ve bozuk asfaltta oluşan sese rağmen aracın iç hacminin genişliği ve koltukların rahatlığı kesinlikle uzun yolda yormuyor seyahat edenleri. Benim araç tercihinde en önemli kriterlerimden biri aracın içinin ferahlığıdır. Bir önceki aracımı alırken de 40 küsür bin liralık Golften vazgeçip 30 küsür bin liralık Cee'd almıştım aynı donanımı daha ferah bir iç mekanla sunduğu için. Civicin iç mekanı ise Cee'd den sonra Konya Ovası gibi geldi açıkçası.

    Tercihler kişiden kişiye fark gösterir @atoprak arkadaşımız değişik motor seçeneklerinden bahsetmiş kendince haklı ve beklentileri bu yönde, ben ise kesinlikle turbosuz (atmosferik) benzinli otomatik vites araç almam gerektiği için Civici tercih ettim. Dolayısıyla otomobil tercihi belli beklentilere ve değişkenlere bağlıdır, sizin için olmazsa olmaz başkası için hiç önemli olmayabilir. Dolayısıyla şu araç bundan daha doğrudur veya daha iyidir demek yerine bana daha uygun demek biraz daha doğru bir yaklaşımmış gibi geliyor bana. Günümüz teknolojisinde ve gelişmişliğinde artık neredeyse kötü ve kalitesiz araç üretilmez oldu, ben belli başlı markaların ürettiği araçların haricinde üretilen diğer marka araçlar arasında çokta fark görmüyorum açıkçası. Uzun lafın kısası bence önemli olan ihtiyaç ve beklentilerine uygun olanı seçip sonra pişman olmamak...


    aynen öle konfor demek yol sesi demek değil bende uzun yolda ses alıyorum ama inanın bu araba beni hiç yormuyor sesi dinlemek çoğu zaman aklıma bile gelmiyor unutup gidiyorum.

    Orta konsol kol dayama arasındaki kullanılabilirlik hangi c segmenti araçta var bi söleyin araba sürerken herşey elinizin altında kol dayama bardakların konuldugu göz ve onun önündeki gözler hepsi elimin altında ve kullanışlı kol dayaması şahinlere sonradan takılan kol dayama gibi değil tamamen bunlar konfor ürünüdür bana göre




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.