Şimdi Ara

2012 2013 PEUGEOT 508 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk 508 im 2011 model manuel di. 2.si auto6R şanzımanlıydı. İkisinden de çok memnun kaldım ve sanayiye sadece bi kere gittim bakım harici. Onda da kapı camını tutan plastik kırılmıştı 100 tl ye çözdüm. Konforlu, geniş, donanımlı, az yakan gayet güzel bir araç bence. Hatta bir arkadaşımda 2012 model var ilk sahibi. 8 senedir sadece benim gibi bir kere kapı camı için gitti onun dışında bakım harici gitmedi sanayiye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı motor ve şanzımana sahip C5 de bakabilirsiniz 508'e göre nispeten daha konforlu bir araç ve o fiyata daha yüksek modelli daha temizini bulabilirsiniz. Örnek ilanlar:

sahibinden.com
    Citroën / C5 / 1.6 e-HDi / Confort / Boyasız Değişensiz sahibinden.comda - 766353955
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-boyasiz-degisensiz-766353955/detay

sahibinden.com
    Citroën / C5 / 1.6 e-HDi / Confort / Orjinal C5 sahibinden.comda - 766473286
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-orjinal-c5-766473286/detay

sahibinden.com
    Citroën / C5 / 1.6 e-HDi / Confort / 2015 MART ÇIKIŞLI TRAMERSİZ ORJİNAL KM GARANTİLİ sahibinden.comda - 767012700
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2015-mart-cikisli-tramersiz-orjinal-km-garantili-767012700/detay

Not: ilanlarla bir alakam yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phbfmv -- 19 Aralık 2019; 17:4:19 >

• Kesinlikle öneririm hem otomatiğin sorunsuzluğu hem dw pejo olmasının verdiği güvenle en az 7 yıl sanayi yüzü görmeden kullanırsınız ömürlük ömürlük araç 508 fiat da iyiymiş d sınıfı kaçırmayın dayı oğlunda var 175 bin kmde biniyo çok memnun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 19 Aralık 2019; 16:57:55 >
    Evet iç dizaynı harika değil ama bi test sürüşü yapmanızı tavsiye ederim süspansiyon sistemine hayran kalacaksınız ben 1,5 yıldır kullanıyorum 35 bin km yaptım bakımları haricinde sanayiye uğramadım az yakıyor içi ve bagajı geniş oldukça konforlu, gösterişli bir araç iyi ki almışım diyorum son derece memnunum size de tavsiye ederim

Bir kaç sene değil 1 sene, hatta bir kaç ay öncesine gitmeniz yeterli hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 önceki aracım titanium paket focus, 1 önceki aracım ise titanium paket kuga idi. Şu an da allure paket 508 kullanıyorum. Şunu belirtmeliyim, kesinlikle aracın konforu, sessizliğini görünce pişman olmayacaksınız. Eğer sıkıntılı bir araca denk gelmezseniz kesinlikle memnun kalacağınızı düşünüyorum. Benim araca binen çok kişi olumlu anlamda şaşırıyor ve çok güzel yapmışlar diyorlar. Bunun yanında aracım 140.000km'de ve şimdiye kadar bir kaç sorun oldu, büyük olan egr valf değişimi idi. Onun haricinde ne süspansiyonlarda ne de stabilitede sorun var. Focusta ve kugada 140km/sa hızlardan sonra aracın balansında sorun olmasa da az da olsa titremeler başlardı. Bu araçla o hızlarda bırakın titremeyi küçücük bir konforsuzluk hissetmezsiniz.

Muhtemelen aynı bakış açısındayız o yüzden artı ve eksilerini yazacağım.

Konfor, yakıt ve bakım ekonomisi arıyorsanız, 508 öneririm, karoseri sert görünmez ancak 10 ton bağlı demir düştü önüme yolda 60-80 km hızla giderken, tampon ile kurtardık. yani 508 de oldukça güvenlidir. 508'in tüm paketlerini kullandım, baldır destekli, zenonlu, sunrooflu bir allure bulabilirseniz tadından yenmez.

Sessizlik, konfor, güven arıyorsanız s80 öneririm, yakıtı ve bakım masrafı yüksektir. yağ ve rutin bakım konusuna dikkat etmeniz gerekir.

çekiş, güven arıyorsanız mondeo önerebilirim. konforu düşüktür, sürprizi yüksektir, selonoid valf, turbo, piston sesi, yakıt sistemi arızası :) sizi bekleyen sorunlardır...

accord, bildiğimiz honda ancak bu araçların arasında sanırım en konforlusu, uçan halı misali gider diyebilirim. yine de tork ve yakıttan dolayı beni memnun etmedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeblood6 -- 20 Aralık 2019; 2:15:49 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.