Şimdi Ara

2012-15 Honda Civic Sedan İlk Mesajı Okuyunuz (1981. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (8 Mobil) - 5 Masaüstü8 Mobil
5 sn
88.291
Cevap
292
Favori
4.481.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19791980198119821983
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: syntor

Arkadaşlar,

yeni kasa civic elegance eco otm sahibiyim.

araçtan şimdilk çok memununum, daha önce birkaç. soru sormuştum, arkadaşlar sağolsun cevaplamışlar. bir sorum daha var

aracın motoru gayet sessiz, rüzgar sesi de pek fazla değil, fakat hafif pürüzlü asfaltta gelen tekerlek sesi bana yüksek geliyor. japon otolarının genel problemi biliyorum fakat bunun için bir çözüm bulan varmı?

Alttaki konu fikir verir belki arkadaşım.

http://forum.donanimhaber.com/m_49890763/f_//tm.htm

Aracın da hayırlı olsun bu arada. :)

Selamlar.

• Yok ben silinen mesajdan bahsetmiyorum. Anlık olarak sayfayı yenileyip mesajların tamamını okuyorum.

Sonra bakıyorum ki biri yeni yazılmış bir mesajdan alıntı yapıyor. Kendi kendime diyorum ki ben anlık olarak hepsine bakıyorum bu mesaj yoktu.

Sonra geriye doğru bakıyorum teker teker atlamadan okuduğum mesajların arasında bir mesaj var.

Bilgisayarlardaki anlık saat veya dakika farkı buna sebep olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelendostlu

Yok ben silinen mesajdan bahsetmiyorum. Anlık olarak sayfayı yenileyip mesajların tamamını okuyorum.

Sonra bakıyorum ki biri yeni yazılmış bir mesajdan alıntı yapıyor. Kendi kendime diyorum ki ben anlık olarak hepsine bakıyorum bu mesaj yoktu.

Sonra geriye doğru bakıyorum teker teker atlamadan okuduğum mesajların arasında bir mesaj var.

Bilgisayarlardaki anlık saat veya dakika farkı buna sebep olabilir mi?

Foruma yeni üye olmuş forumdaşların forumdaki ilk 3-5 mesajı önce onaydan geçiyor yanılmıyorsam.

Ve bu sürede bizler onu göremiyoruz.

Sonra onay işlemi olunca görünür hale geliyor.

Ve aradan geçen bu sürede başka bir forumdaş buna cevap verince biz de bu duruma şaşırıyoruz. :)

... gibi bir teorim vardı ne zamandır paylaşmak istediğim.

Bir de "sizin memlekette bol elma ve buzhane de var mıydı?" diye soracaktım ne zamandır.

Bu mesaja nasipmiş.

Selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: melil

Kısmetse yarın ses sistemi ve navitech takılıyor ...
    Navitech siparişini verdik yarın sabah elimizde
    Diğer aparatlar zaten vardı
    Ha bide y kablo geliyo istedik bakalım ...bi ara bahsi geçen kablo...

Kaç gibi başlarsınız montaja? Çağrı'nın orada mı yapacaksın? Bende araç yok ama dolmuşla gelirim ya merak ettim nasıl olacak compenantlar
  • Tam bir elma cennetidir bizim memleket. Ama çok fazla bilinmez. Çok kalitelidir elması. Körfez Savaşı'ndan önce yurtiçinde pek çıkmazdı. Araplar gelir toplayıp giderdi elmaları. Şimdi artık şirketleşmenin de getirdiği etkiyle yurdun dört bir tarafına gidiyor. Avrupa'ya ihraç ediliyor.

Artık işler tamamen profesyonelleşti. Soğuk hava depoları damlama sulama sistemleri.

Konya'dan Isparta'ya giderken sağ tarafta kalır Gelendost. İlçeye yaklaşınca ve ilçe civarı soğuk hava depolarıyla doludur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelendostlu -- 28 Haziran 2013; 23:17:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qvzd

quote:

Orijinalden alıntı: melil

Kısmetse yarın ses sistemi ve navitech takılıyor ...
    Navitech siparişini verdik yarın sabah elimizde
    Diğer aparatlar zaten vardı
    Ha bide y kablo geliyo istedik bakalım ...bi ara bahsi geçen kablo...

Kaç gibi başlarsınız montaja? Çağrı'nın orada mı yapacaksın? Bende araç yok ama dolmuşla gelirim ya merak ettim nasıl olacak compenantlar

Öğleden sonra inş kardeşim ben sana alo derim ...

• Montaj çağrı ustada yapılacaksa haber versen de ben de şu ayna modülünü sorsam ona.

Kaşıntı tuttu yine. Şimdi gitsek bir de kapı ledi çıkar başımıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelendostlu -- 28 Haziran 2013; 23:22:11 >
  • quote:

Tam bir elma cennetidir bizim memleket. Ama çok fazla bilinmez. Çok kalitelidir elması. Körfez Savaşı'ndan önce yurtiçinde pek çıkmazdı. Araplar gelir toplayıp giderdi elmaları. Şimdi artık şirketleşmenin de getirdiği etkiyle yurdun dört bir tarafına gidiyor. Avrupa'ya ihraç ediliyor.

Artık işler tamamen profesyonelleşti. Soğuk hava depoları damlama sulama sistemleri.

Konya'dan Isparta'ya giderken sağ tarafta kalır Gelendost. İlçeye yaklaşınca ve ilçe civarı soğuk hava depolarıyla doludur.

Kardeşim ısparta ünv.'den okumuştu mezuniyetinde gitmiştim gelendosta çok sıcak oluyor,dediğiniz gibi heryer elma ağacı. Birde eğirdir gölüne giderken 284TL ceza yemiştim radar'dan hala unutamam

• quote:

Montaj çağrı ustada yapılacaksa haber versen de ben de şu ayna modülünü sorsam ona.

Kaşıntı tuttu yine. Şimdi gitsek bir de kapıldı çıkar başımıza

Ben sahibindenden aldım Çağrı taktı sağolsun modülü 15 dk'da memnunum tavsiye ederim
  • Yeşilköy de virajın orda mı yediniz cezayı hep aynı yere kurarlar radarı. Meskun mahal burada hız sınırı 70 derler

• Çağrı usta getirtecek deniyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelendostlu -- 28 Haziran 2013; 23:25:55 >
  • quote:

Montaj çağrı ustada yapılacaksa haber versen de ben de şu ayna modülünü sorsam ona.

Kaşıntı tuttu yine. Şimdi gitsek bir de kapı ledi çıkar başımıza

Cam modülü var kapı daha gelmedi ama ledler yapılabilir :)

• quote:

Yeşilköy de virajın orda mı yediniz cezayı hep aynı yere kurarlar radarı. Meskun mahal burada hız sınırı 70 derler

Valla radarın yerini bile görememiştim.Polis trafik amirliği gibi bir yer vardı eğirdir dönüşünde onun önünde tutuşturdular elime cezayı
  • Bu arada değişen direksiyonda bir sıkıntı var mı diye sormuştum size ama arada kaynadı herhalde

• quote:

Çağrı usta getirtecek deniyordu

Evet yarın öğlen kısmetse elimizde ...

• quote:

Bu arada değişen direksiyonda bir sıkıntı var mı diye sormuştum size ama arada kaynadı herhalde

http://forum.donanimhaber.com/m_55901362/mpage_660/tm.htm
    Yok bir sayfa önce cevap vermiştim. Hiç bir sıkıntı yok çok şükür sıfır simit kullanıyorum mutluyum
  • quote:

Bu arada değişen direksiyonda bir sıkıntı var mı diye sormuştum size ama arada kaynadı herhalde

Ben gördüm muğazzam ,bence sizde bian önce gösterin ...

• Doğru hatırlamışım.

3 yıl kadar önce Konya-Isparta güzergahından geçmiştim.

Daha doğrusu Ankara - Aydın güzergahını Nevşehir üzerinden geze geze giderek geçmiştik.

Elma yanında üzüm bağları da hatırlar gibiyim.

Yalvaç midibüsleri de gördüm sanki güzergahta.

Bir de Aksaray-Konya arasında Konya'ya yakın dümdüz ve hafif meyilli bir yolda 102 km hızla gezici radara yakalanmıştım.

Çok koymuştu.

Hız sabitlemeli bir araç olsaydı o cezayı yemezdim.
  • Karşı komşum var. Astrası var ve eşi kullanıyor aracı.

Her gün akşam eve gelince bakıyorum sağ arka cam açık.

Artık ben çekiniyorum ziline basmaya cam açık kalmış diye.

Ona da bir tane cam modülü hediye edip sorunu kökünden çözmeyi düşünüyorum.

• quote:

Karşı komşum var. Astrası var ve eşi kullanıyor aracı.

Her gün akşam eve gelince bakıyorum sağ arka cam açık.

Artık ben çekiniyorum ziline basmaya cam açık kalmış diye.

Ona da bir tane cam modülü hediye edip sorunu kökünden çözmeyi düşünüyorum.

Vefakar abim ya süper olur :)

• 
Sayfa: önceki 19791980198119821983
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.