Şimdi Ara

2011 Yılı En iyi Drift Oyunu Bilgisayar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011 Yılı En iyi Drift Oyunu önerilerinizi arıyorum arkadaşlar birçok yeni yarış oyunu çıktı hepsini takip edemedim direksiyon setiyle en iyi gerçekçi drift hissini yakalayabiliceğim bir bilgisayar oyunu önerirmisiniz ?

• Drift i bilmem de en gerçekci direksiyon ile oynuyabileceğin oyun içi direksiyon özel hassasiyet ayarı bile olan oyun biliyorum; DIRT :)
  • dirt3 grid nfs underground2
  • tabiikide dirt 3 hocam en iyi uyumu dirt ve grid sağlıyor, ama nfs hot pursiut 2010 da harika oyun
  • dirt 3 te tozlu yollardaki drift keyfi başka
  • Dirt oyunlarını hepsini oynadım hocam kısıtlamalar ve ralli oyunu görünüşünden kurtulamamış ne yazıkki oynanış gerçekten hoş ama oyun ralli oyunu kabından çıkamamış grid deniycem bakalım codemaster grid 2 'yi düşünse iyi olur aslında satış rakamları baya iyi ilk oyunda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssasin

dirt 3 te tozlu yollardaki drift keyfi başka

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dirt 3
  • canım driftte yanlaya yanlaya gitmek istediğinde momo+grid ikilisine başvururm hemen ve bu hevesim geçene kadar yanlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chanser

2011 Yılı En iyi Drift Oyunu önerilerinizi arıyorum arkadaşlar birçok yeni yarış oyunu çıktı hepsini takip edemedim direksiyon setiyle en iyi gerçekçi drift hissini yakalayabiliceğim bir bilgisayar oyunu önerirmisiniz ?

Merhaba Chanser,
    Sana bir önerim olucak bu oyunu bende direksiyon setinde denedim oyunun grafikleride içeriği de gerçekten çok güzel ==Blur 2010== bu bütün yarış oyunları sollayarak en ön sıraya yerleşmeyi başaran muhteşem bir yarış oyunudur tavsiye ederim saygılar!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.