2011 Yılı En iyi Drift Oyunu önerilerinizi arıyorum arkadaşlar birçok yeni yarış oyunu çıktı hepsini takip edemedim direksiyon setiyle en iyi gerçekçi drift hissini yakalayabiliceğim bir bilgisayar oyunu önerirmisiniz ?
Drift i bilmem de en gerçekci direksiyon ile oynuyabileceğin oyun içi direksiyon özel hassasiyet ayarı bile olan oyun biliyorum; DIRT :)
dirt3 grid nfs underground2
tabiikide dirt 3 hocam en iyi uyumu dirt ve grid sağlıyor, ama nfs hot pursiut 2010 da harika oyun
dirt 3 te tozlu yollardaki drift keyfi başka
Dirt oyunlarını hepsini oynadım hocam kısıtlamalar ve ralli oyunu görünüşünden kurtulamamış ne yazıkki oynanış gerçekten hoş ama oyun ralli oyunu kabından çıkamamış grid deniycem bakalım codemaster grid 2 'yi düşünse iyi olur aslında satış rakamları baya iyi ilk oyunda :)
canım driftte yanlaya yanlaya gitmek istediğinde momo+grid ikilisine başvururm hemen ve bu hevesim geçene kadar yanlarım
quote:
Orijinalden alıntı: Chanser
2011 Yılı En iyi Drift Oyunu önerilerinizi arıyorum arkadaşlar birçok yeni yarış oyunu çıktı hepsini takip edemedim direksiyon setiyle en iyi gerçekçi drift hissini yakalayabiliceğim bir bilgisayar oyunu önerirmisiniz ?
Merhaba Chanser, Sana bir önerim olucak bu oyunu bende direksiyon setinde denedim oyunun grafikleride içeriği de gerçekten çok güzel ==Blur 2010== bu bütün yarış oyunları sollayarak en ön sıraya yerleşmeyi başaran muhteşem bir yarış oyunudur tavsiye ederim saygılar!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme