Şimdi Ara

2011 Toyota Avensis_T27_Ayrıntılı İnceleme/Fotoğraf/Karşılaştırma/2013Kasa Eklendi (218. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.725
Cevap
41
Favori
167.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Power7Gear

Ben çok netim karışan bir şey yok.

Avensis değil ama örnek bir video:
    http://dhbr.co/bsZ7

Özetle aracınızda halen eski sıvı var, DOT x.x ne koyduysanız, anlatmaya çalıştığım kısma yeni sıvı gitmemiş, bilginize.

Alıntıları Göster
    bu videonun daha detaylısı var mı?
    Tekerleklerden eski sıvıyı alacaklar ama
    Şanzımanın üzerinden neresinden eski sıvıyı alacaklar?
    Bilemezlerse göstereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 28 Kasım 2019; 15:14:12 >

• 80 Liraya mobil dot4 fren hidrolik bakımını yaptırdım.
    yarım saat felan sürdü.
    debriyaj pedalı da yumuşadı.
    fren tepkisi iyileşti.
    çıkan yağa göre çok fazla kirlenmemiş ama artık zamanı gelmiş de geçiyormuş dedi.
    neçe katran gibi yağlar geliyor ona göre bu bişey değil dedi.
  • 4 tekerden dışında debriyaj için de yeni sıvı gelene kadar boşalttılar mı?
    Ben de bu bakımı yaptırsam fena olmayacak.
  • Power7Gear kullanıcısına yanıt
    Debriyaj pedalının hidrolik sıvısı da aynı yerden besleniyor , onunda eski yağını boşaltalım dedim.
    Yaptımı yapmadı mı bilemiyorum,
    Ama 20-30 dk tek tek uğraştı,
    Debriyaj pedalı da yumuşadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Power7Gear kullanıcısına yanıt
    Baskı Balata seti olarak
    Uyumlu
    Hangi markalar takılabiliyor?
    Üzerindeki
    Aisin sanırım
    2000 lira çok değil mi?

Parça Filosu
    CKT670 Debriyaj Seti+BİLYA AISİN Yedek Parça Fiyatı
    https://www.parcafilosu.com/ckt670-aisin-debriyaj-seti-bilya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 30 Kasım 2019; 22:19:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Baskı Balata seti olarak
    Uyumlu
    Hangi markalar takılabiliyor?
    Üzerindeki
    Aisin sanırım
    2000 lira çok değil mi?

https://www.parcafilosu.com/ckt670-aisin-debriyaj-seti-bilya
    Tem otoda aisin set, yağ, luk bilye tam takım hidrolik vites geçişini sağlayan parça dahil 3 lirayı buluyordu diye hatırlıyorum sormak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 1 Aralık 2019; 16:11:21 >
  • beyzade0606 kullanıcısına yanıt
    %20 Forever kart indirimiyle yetkili servisler de de yaklaşık aynı fiyat, belki %10 fazladır.
    .
    Sadece aisin Balatayı değiştirsek kurtarmaz mı?
    Baskı ve bilyeye dokunmasak olmamı

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    En güzeli takım değiştirmek.İki gün sonra bilya bozulduğunda tekrar işçilik verip değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.
    Bilye neden aisin değil?

2011 Toyota Avensis_T27_Ayrıntılı İnceleme/Fotoğraf/Karşılaştırma/2013Kasa Eklendi

” hidrolik vites geçişini sağlayan parça “
    Ne ola ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 1 Aralık 2019; 18:57:4 >
  • Geçen ay 2013 ve 2014 avensisde arkadaşlarım bu takımı alıp değiştirdiler (parça nosu orjinale en uyğun diye söylüyorlardı) fiyatıda 1200 tl civarı diye hatırlıyorum

2011 Toyota Avensis_T27_Ayrıntılı İnceleme/Fotoğraf/Karşılaştırma/2013Kasa Eklendi2011 Toyota Avensis_T27_Ayrıntılı İnceleme/Fotoğraf/Karşılaştırma/2013Kasa Eklendi2011 Toyota Avensis_T27_Ayrıntılı İnceleme/Fotoğraf/Karşılaştırma/2013Kasa Eklendi2011 Toyota Avensis_T27_Ayrıntılı İnceleme/Fotoğraf/Karşılaştırma/2013Kasa Eklendi

• Arabanın aküsü yine zayıflamaya yaklaştı 12.1v gösteriyor.günlük 1.5+1.5 kısa mesafe yol kullanınca akü şarj olacak zamanı bulamıyor. Ekstra olarak 5v2a kamera yaklaşık 12v 1.5a gündüz ledleri ve lpg sistemi de ekstra yük olarak etkiliyor olabilir. Aküyü 2 sene önce sıfır almıştım. Aracın anahtarsız giriş sistemi de zaten oldukça aküye yük bindiriyor. Araç çalışınca 14.1v oluyor ama kısa sürede çalıştır stop et olunca şarj edecek vakit kalmıyor. Kışa iyice zayıflarsa artık evde şarj etmeyi öğrendik sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: cavit63

Geçen ay 2013 ve 2014 avensisde arkadaşlarım bu takımı alıp değiştirdiler (parça nosu orjinale en uyğun diye söylüyorlardı) fiyatıda 1200 tl civarı diye hatırlıyorum

Galiba bu parça ama sanki hidrolik bağlantısı da vardı diye hatırlıyorum her neyse işte :)
    Cavit abi direksiyon tıkırdamaya başladı benim tam düz tutunca yapıyor hafif sola sağa döndürünce ses yok. Pedalların yanında bulunan mafsal vidalarını sıkınca ses gidiyor mu acaba? Sanki sen yapmıştın diye hatırlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

Arabanın aküsü yine zayıflamaya yaklaştı 12.1v gösteriyor.günlük 1.5+1.5 kısa mesafe yol kullanınca akü şarj olacak zamanı bulamıyor. Ekstra olarak 5v2a kamera yaklaşık 12v 1.5a gündüz ledleri ve lpg sistemi de ekstra yük olarak etkiliyor olabilir. Aküyü 2 sene önce sıfır almıştım. Aracın anahtarsız giriş sistemi de zaten oldukça aküye yük bindiriyor. Araç çalışınca 14.1v oluyor ama kısa sürede çalıştır stop et olunca şarj edecek vakit kalmıyor. Kışa iyice zayıflarsa artık evde şarj etmeyi öğrendik sorun yok
    varta D15 Silver Dynamic 563 400 061
    610 A

www.hepsiburada.com
    Varta 63Ah D15 12V Akü Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
    https://www.hepsiburada.com/varta-63ah-d15-12v-aku-pm-otva63ahak012

• cavit63 kullanıcısına yanıt
    bu BAHSETTİĞİNİZ debriyaj seti mi?,
    hidrolik vites geçişini sağlayan parçamı?

sahibinden.com
    TOYOTA COROLLA DEBRİYAJ SETİ AURIS 1.6 07 AISIN CKT-670R - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 733807275
    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-toyota-corolla-debriyaj-seti-auris-1.6-07-aisin-ckt-670r-733807275/detay

• ORJİNAL ÖN FREN BALATAMIZ BUMUYDU;

Parça Filosu
    0986495106 Ön Fren Balata BOSCH Yedek Parça Fiyatı
    https://www.parcafilosu.com/0986495106-bosch-on-fren-balata

• AVENSİSİN üzerindeki disklerin markası nedir?

• böyle bir parça değiştirmek gerekiyor mu?

Parça Filosu
    3142002031 Debriyaj Üst Merkezi ORJINAL Yedek Parça Fiyatı
    https://www.parcafilosu.com/3142002031-orjinal-debriyaj-ust-merkezi

Parça Filosu
    CMT138 Debriyaj Üst Merkezi AISİN Yedek Parça Fiyatı
    https://www.parcafilosu.com/cmt138-aisin-debriyaj-ust-merkezi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 5 Aralık 2019; 16:39:46 >

Seyir halindemi yoksa durduğu yerdemi yapmaya başladı.Benimki seyir halinde bozuk yolda yapıyordu mafsal bağlantı somunları gevşemiş sıktırdım bir nebze azalmıştı.Daha sonra ses fazlalaştı mafsal somunları sıkıydı.Sesin kutudan geldiğini saptayıp kutu söküldü ve içinde oluşan boşluklar direksiyon kutu tamiri yapan bir firmada revize edildi.İlk zamanlar ses % 90 azaldı fakat bu sıralar ses bir miktar yine arttı kaliperdende şüpheleniyorum.
    Resimleri arkadaş gönderdi bahsettiğim iki avensisdede bunları kullandılar sizin attığınız linktekide aynısı.
    Ben on bin km önce bütün disk ve balataları değiştirdim. Balatalar ön arka takım ve arka disk fredo ön disktede blue print alıp taktırdım.Daha önce nibk balata vardı pek memnun kalmamıştım geç tepkime veriyordu yeni taktırdığım takımdan toz hariç çok memnunum .Taktırmadan önce resimlerini çekmiştim.N11 com üzerinden konyadaki bir satıcıdan temin etmiştim.Kutunun üzerindeki kodları aracımın şase nosundan bakıp saptadı ustamda tam uyumlu olduğunu söyleyip takmıştı.

2011 Toyota Avensis_T27_Ayrıntılı İnceleme/Fotoğraf/Karşılaştırma/2013Kasa Eklendi 2011 Toyota Avensis_T27_Ayrıntılı İnceleme/Fotoğraf/Karşılaştırma/2013Kasa Eklendi2011 Toyota Avensis_T27_Ayrıntılı İnceleme/Fotoğraf/Karşılaştırma/2013Kasa Eklendi2011 Toyota Avensis_T27_Ayrıntılı İnceleme/Fotoğraf/Karşılaştırma/2013Kasa Eklendi2011 Toyota Avensis_T27_Ayrıntılı İnceleme/Fotoğraf/Karşılaştırma/2013Kasa Eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavit63 -- 5 Aralık 2019; 23:33:31 >

• 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.