Şimdi Ara

2011 Toyota 1.6 Elegant aldım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
8.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nungor

Yaa 2007 Avensis kullanıcısı olarak benzinli bir Corolla'ya 43 bin vermek biraz mantıklı gelmiyor bana. Ama yine de hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin.

Dizeller uzun vadeli gitmiyor 4 sene kullan at hesabı bu araca 10 , 12 sene binilecegi için dogru olanı yaptık , 90 beygir dizel pek bi yırtıcı olmaz ve fiyat şu anda kampanya yok ve fiyatı çekmişler 47.500 olmuş gayette kârdayız

Hocam 100000 görünce Toyota'nın dizeli kafayı yiyor , ha bir ford deseydin eyw yardırır o araba ama Toyota'nın dizeli o kadar iyi değil.

@Taşkafa hocam Toyota gerçekten çok düşük fiyat veriyorlar Carina'ma 6500 Tl verdiler başta anca 7000 Tl yaptım zar zor sonra dedim kafayımı yedim ben Doğan fiyatına arabamı satıyorum ama kampanyada beni çekiyordu kendine 9500 'e elden sattım.
    Bence elden istediginiz fiyata satabilirdiniz arabam sitesinde hergün bir alıcı çıkıyordu oraya koydunuz mu bilmiyorum ama orayı denseydiniz elbette istediginiz fiyata satabilirdiniz.
    İnşallah Allah daha iyilerini nasip eder size.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• herkese merhaba ben yeni üye oldu..ya bizde yaklaşık 2 ay önce makyajlanmış dizel corolla aldık,babam kullanıyor ama bende kullandım çekişi ile ilgili hiç bi sıkıntı yaşamadım 90 hb olduğunu fazla hissettirmiyor..fakat biz ayda yaklaşık 1000-1500 km arası yol gidiyoruz acaba ilerki yıllarda bu araç bizim için bi sıkıntı oluştururmu ??? şimdiden teşekkürler..:)
  • İçimde gizli kalmış bir arzum var...1,6 Lt Dizel 120 BEYGİR COROLLA MOTORU gibi... Bilenler iyi biliyor....Türkiye de DAEWOO yu getirip CHEVROLET CROUSE diye satıyorlar...1,6 dizel 132 beygir...Bende bekliyorum....Bakalım 2012 de COROLLA dan ne gelecek ?...Ya benzinli, ya dizel.....Fiyata , aksesuarına ve cüzdana bakacağım....Hayırlısı... NOT...ADAM GİBİ KULLANILAN BİR DİZEL MOTOR NORMAL 500.000 KM DAYANIYOR..150.000 de Enjektörler 250.000 de turbo değiştiriliyor...Yola devam...( Bunlarda çok iyi para tutuyor...)..Büyük motorlarda 1.000.000 km yapanlar bile mevcut...Atmıyorum...gerçek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 7 Kasım 2010; 11:28:06 >

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....

• Hayırlı olsun.

Bende avensis veya corolla alacağım ama toyota plazalarda araba yok. Diğerlerini bilmiyorum ama adamlar yok satıyor, ilginç.

Aslında tam karar veremedim, Avensis mi alsam yoksa corolla elegant otmatikmi alsam diye, malum avensiste otomatik vit. seçeneği yok.

İkisinin arasında kaldım, bir miktar kapora vereceğim araba için yarın, ama halen karasızım.

Yukarıda araba metalik gri değilmi, bu renkte çok hoşuma gitti.
  • Yukarıdaki araç rengi metalik gri değilmi?
    Pc de bazen renkler farklı algılanabiliyor da.

Corolla elegant otomatik vites almak üzereyimde, bir tavsiyeniz, yada alım için fiyat tavsiyeniz varsa memnun olurum.

Saygı ve selamlarımla.

Orijinalden alıntı: simo71

topiği açan kardeşin profil bilgileri doğruysa eğer ehliyeti varmı merak ettim.Aracıda baya baya kullanıyor maşallah.Daha 16 yaşında bir çocuk.Bu bir suçtur

şuç olduğu kesin olmakla birlikte, kullanmayı uygun ortamda öğrenmis olmak bu yaşlar için çok güzel bence. kendimde 14 yaşımdayken araç kullanabiliyordum ve birgün okuldan eve geldiğimde (8.sınıf) annem mutfakta yerde yatıyordu, tüpten zehirlenmiş aldım hastaneye götürdüm arabayla babam işteydi. çok şükür hala birlikteyiz. gerektiğinde işe yarayacak bir meziyettir araç kullanmak. ancak ülkemiz yasalarına göre suç olduğu kesindir ama bunun suç olması için trafikte kullanılması gerekir. buradada ailesinin sorumluluğu başlıyor, bu bilinci verecek olan ailedir. kadlıki konuyu yazan arkadaş hesabı kardeşiyle birlikte kullandığıını belirmiş yani 16 yaşında olan yazar arkadaş değil. sonuç olarak fikrim tamam bu yaşta trafikte kullanılmasın ama fiziksel boyutları ve algısı geliştikten sonra gençlerimiz bunu öğrenmelidir. hatta çeşitli gelişmiş ülkelerde 16 yaşlarında ehliyet alınabilmektedir.

• kardeşim bizde almaya niyetliyiz. ffakat dizel mi benzin karar veremdik. yılda 15000 km yapıyoruzz karar vermedik ? sizin arabada km ne kadar yakıyor bilgi veririsen sevinirim kardeş.
  • Mazot benzin arasındaki makas gittikçe kapanıyor..Vede arabanın bilmem kaç bin km de yapacağı yakıt tasarrufu bedelini peşin peşin satışta sizden fiyat farkı olarak alıyorlar...Yıllık 15.000 km çok değil..Sizin için en güzel tercih benzinli COROLLA ELEGANT... Karar ve para sizin...Saygılarımla.. İstanbul içi kalabalık yolda BENZİN km de 32 kuruş uzun yolda km de 25 kuruş yakıyor...Bu hesap en son tuzlama zamlardaın ertesinde yapılmış hesap..En yeni hesap...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 23 Aralık 2010; 8:16:09 >

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....
  • konuyu hortlatayım :)

Arkadaşlar merhaba bir kaç konuda yaşadığım sorunlardan bahsedip değerli fikirlerinizi almak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

2005 Ford Focus Collection 1.6 Benzin /LPG aracımı satıp Toyota Corolla 2011 Elegant 1.6 Benzin / LPG modelini satın aldım. Yaklaşık 1 ay oldu hep şehir içi kullandım. Lpg bittikten sonra şehrin dışındaki istasyondan yakıt almaya karar verdim.Aracın uzun yolda durumu,yüksek hızdaki ve virajlardaki durumunu öğrenmek için. Araçla 130km hız yaptığımda motorun çok bağırdığını ve oturduğum koltuğun titrediğini farkettim. Sanki araç komple titriyordu. Ayrıca Virajlardada sanki savruluyormuş gibi bir his oluştu bende. Herneyse Lpg aldım geri dönüşte tekrar denedim yine aynı durum fakat bu sefer araç 130km yi geçmedi bir türlü .Araçta BRC markalı tüp takılı. LPG için en kısa zamanda ayar yapacam .Fakat diğer yazdıklarım için bu durumlar normal mi değilmi.Araç çok ses yapıyormu ve virajlarda savruluyormu bunları sizlerden öğrenmek istiyorum.

Bir diğer konuda aracımda michelin primacy 3 lastik takılı. Lastik bölümünde paylaşmayıp burada paylaşayım istedim moderatör arkadaşlar kusura bakmasınlar.
    Aracı aldığımda bu lastik takılıydı. Bu lastiğin yol tutuşu sanki bana iyi gelmedi gibi tabi lastik konusu hakkıında detaylı bir araştırmam olmadı. Bu lastik hakkında bilgi verebilirmisiniz yada önereceğiniz bir lastik varmıdır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.