Şimdi Ara

2011 renault fluence marşpiyeli kaldırıma sürttüm (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
1
Favori
4.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Metalik boya olduğu için sanırım bu şekilde tutuyor ama 350-400 gibi bir rakama zorlanabilir bence. Bu arada yaptırırken yani en azından düzeltme esnasında aracın başında durun derim, usta diye geçinen bazı tipler orayı düzeltmeden direkt macunla doldurup boyayı basabilir tabi ruhunuz duymaz. 2-3 sene sonra da o macun oradan çatlamaya başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali GÜLER -- 24 Şubat 2020; 16:10:32 >
  • Ali GÜLER kullanıcısına yanıt
    Öyle bi şey yapacağını sanmıyorum çünkü içeri göçtüğü için ön taraf kapı eşiğinde şişme oldu kapıda ses yapıyor. Ama dediğin gibi öyle çok tip var hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mavzerbad M kullanıcısına yanıt
    Sen genede dur başında en azından düzeltme işleminde, ayrıca tanıdık usta bile olsa aracımın başında duruyorum hep. Çok şükür ustadan kaynaklı sıkıntılarımız olmadı. Aynı araç bende var 2015 modeli sağ ön marşpiyel tarafında 15 cm kadar göçme var benden kaynaklı değil aracı bilerek bu şekilde almıştım. Dar yerlerden dönüşte halen sıkıntılar yaşıyorum bunu atlatayım bende ya yaptırırım yada boydan boya fiber atarım süs olarak.
    Rica ederim, zaten dışarıda fluenceların çoğunu incele illaki marşpiyelinde çizik yada göçük bulursun. Allahtan park sensörüm var bazen geri gitmek de sıkıntı oluyor. Park sensörü olmasa geri de gelemem, 2 sene oldu halen daha boyutuna alışamadım. Ama yinede aracımı seviyorum az yakar çok kaçar cinsten
    Sürüşü falan çok rahat ben de beğeniyorum ama alışamadım 😄😄

Öyle yada böyle alışacağız Yaptırdığın zaman resim falan atarsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali GÜLER -- 24 Şubat 2020; 16:26:57 >
  • ailem istanbuldaydı bizde 2008 model carevella vardı sabah ekmek almaya gidem dedm evden 50 metre uzaklaştım kütt berlingo geldi sol kapıdan vurdu berlingo pert benm sol kapı değişti.bizi kiler istanbuldan helene kadar kimsenin haberi yoktu gelince olan oldu dediler gecti öyle😂😆😆

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurtog kullanıcısına yanıt
    Ahahahahsjs 😂😂

ve vuran kişi aracta hafif yaralandı ambulans polis vs aldılar beni hastaneye götürdüler kan testi alkol testi bileydim myle olcak aç kalmaya razıydım😂😆

1000 TL çektiler 🤑

Umarım dalga geçmiyorsunuzdur. 1000 tl ne ya arabayı komple mi boyuyorlarmış. O paraya gidersin yeni kasanın dolu ön tamponunu alırsın.Taş çatlasın alt tarafı düzeltme ve boya işlemi 400 civarı ya tutar ya tutmaz.
    Kendi tanıdığım 1.500 TL çekti. Orası daha önce macunluymuş tekrar çekersem dağılır orası dedi. Özel saç kestirip her şeyini yapıcam dedi. 2 kişiye daha götürdüm biri 1100 diğeri 1000 TL dedi hala araştırıyorum. Bursa da tanıdık kaportacısı olan varsa bi yardım beyler

• 2-3 bin gider demiştim. Orijinal yaptır.

• hocam yat arabanın altına arkadan vur duzelir :D
  • hocam yat arabanın altına arkadan vur duzelir :D
  • :D

• bence orayı kapı açılacak kadar düzelltir ve o şekilde bırak. daha önceden macun atılmış oraya tamamen düzelmesi mümkün değil gibi. değişmesi lazım o kadarda masraf etmeye gerek yok eski arabaya.
  • bence orayı kapı açılacak kadar düzelltir ve o şekilde bırak. daha önceden macun atılmış oraya tamamen düzelmesi mümkün değil gibi. değişmesi lazım o kadarda masraf etmeye gerek yok eski arabaya.
    Araştırmaya devam et iyi cozuttular valla. Sakın öyle kestireyim falan deme. Ben söylediğim fiyatta ısrarcıyım halen

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.