Şimdi Ara

2011 renault fluence marşpiyeli kaldırıma sürttüm (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
1
Favori
4.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyle ya da böyle girecek zaten gidip yarın göstereyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Guzel bir dizayn olmuş .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç pert
  • 500 den aşağı tutar çok hasarlanan bi parça. Zaten bi yer hasarlanacaksa ora hasarlansın diye var.

• marşpiyeli havyanın değişik bir türü ile çekiyorlar adı aklıma gelmedi, özel servise git hallederler en en fazla 500-600 tutar tanıdık yer varsa 300-400e yaparlar. işçiliği biraz zahmetli sadece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Bu tür işler için özel puntolanan çiviler var. Oradaki boyayı kazıyıp çivileri saca tutturuyorlar ve onları çektirerek düzeltiyorlar. Sonra çivileri kırıp koparıyorlar. Bu şekilde kesme biçme gibi kasaplıklara gerek kalmıyor...

K.

• quote:

Orijinalden alıntı: White1nk

Bildiğim kadarıyla o bölgede düzeltme olmuyor. Vakum yada çekiçleme olmuyor. Söyle gitsin babana . Kaza bu olmuş bitmiş.
    oluyor benim aracımda aynı böyle vuruktu marşpiyel 300 liraya yaptırdım sıfır gibi oldu
  • O göçük neredeyse 2010 üstü poloların hepsinde var :D
  • Hocam il ilce yazarsaniz en azindan belki gocuk ustasi tavsiye ederdi forumdaki arkadaslar. Bilmediginiz yere gitmeyin bu sanayi esnafi adami opuyor valla :)

• Bende 2015 modeli var aynı şekilde, marşpiyelin sağ ön tarafında 1 karışlık göçme var. Fluence ların çoğuna bakın marşpiyellerinde illa bir sürtme yada göçme izi bulursunuz. Araç geniş olduğu için bazen dar açıyla dönüyorlar ve ister istemez orası göçüyor. Genişliğine tam alışmadığım için hemen yaptırmadım ancak ileriki zamanda ya yaptırırım yada o bölgeyi boydan boya kapatacak fiber alırım. Kesip düzelten de var, punta ile çektirip düzelten de var. Büyük ihtimal punta ile düzeltilip macunlanacak, sonra astar ve pütür atılarak boyanacak.

• kalebodurcuların plastik çekiciyle düzeltilir sanki
  • Ali GÜLER kullanıcısına yanıt
    Tanıdık usta var götürücem bugün bakalım kaç girecek

• emir.ksk kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim

• korayesque kullanıcısına yanıt
    Ustaya götürüecem bugün bakalım nolcak teşekkür ederim bu arada.

• 300 Bi şey değilmiş inşallah daha fazla tutmaz bütçe 600 TL :D

• ridvantalya R kullanıcısına yanıt
    Bursa merkez tanıdıgı olan varsa mesajları bekliyorum :)

• 500TL'yi geçmez ve her türlü düzeltilir orası. benim eski aracımın daha beterdi sanayideki adam en kötü keserim tekrar kaynak yaparım demişti.
    sadece işçiliği zor dedi ve 350 tl mi ne demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 24 Şubat 2020; 9:36:1 >
  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    Bi ustaya sordum işçiliği zor dedi oda. Arkadaşına yönlendirdi ama sakın orayı değiştirmek gibi bi hata yapma dedi çünkü araba yandan yemiş gözükür dedi. Akşam bakıcsm tekrardan

• Mavzerbad M kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam acele etmeyin. Çünkü o bahsettiğim punta makinesiyle düzeltiliyor sorun 3-5 yere daha.
  • Ali GÜLER kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın tanıdığına sordurduk 500 TL ye düzeltirim dedi. Bi kaç yere daha sordurucam bakalım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.