Arkadaşlar 40000 TL bütçeyle dizel otomatik bir araç araştırıyorum ve şu ana kadar aklıma en çok yatan 2011 astra modeli oldu ama bundada farklı donanım seviyeleri var bunların hangisinde hangi özellikler var Essentia? Elegance? Enjoy?
Bu ilandaki araç mesela piyasasına göre yüksek bir fiyatmı yoksa sadece ben mi öyle düşünüyorum ?
Bu konuda bilgi sahibi olanların ve özellikle kullanıcıların yorumlarını merakla bekliyorum.
Farklar genellikle sensörler(yağmur,park,far),jantlar,hız sabitleyici... gibi özelliklerdir. En full model ESSENTİA'dır. ASTRA CLASSİC III diye de geçer. Opel,yeni kasa çıkartmadan önce bu modele tüm donanımları doldurdu. Ben 2 yıllık sıfıra yakın 2011 model Opelimi satıyorum.İlgilenirseniz arayabilirsiniz.
Farklar genellikle sensörler(yağmur,park,far),jantlar,hız sabitleyici... gibi özelliklerdir. En full model ESSENTİA'dır. ASTRA CLASSİC III diye de geçer. Opel,yeni kasa çıkartmadan önce bu modele tüm donanımları doldurdu. Ben 2 yıllık sıfıra yakın 2011 model Opelimi satıyorum.İlgilenirseniz arayabilirsiniz.
cosmolar en full olanı değilmi ben mi yanlış biliyorum..?
lütfen karıştırmayalım.doluluk olarak sıralama en dolusundan en azına doğru cosmo-elegance-enjoy.essentia en full olamaz.o sadece şu an üretimi devam eden classic 3 de en dolusudur.kısaca 2009 cosmo 2012 essentia dan çok daha doludur.hava yastığı sayısı,hoparlör sayısı,deri yan kaplama koltuk,piano black konsol gibi.
aksini iddia eden varsa buyursun 2005 elegance 2009 cosmo 2012 essentia kullanan biriyim.
cosmo-elegance-enjoy-esssentia comfort-essentia essentianın classic3 modelleri dolu olduğu halde böyle diye bilyorum classic 3 olmayan essentialar ise en boşları zaten
arkadaşlar merhaba 2.el araç almayı düşünüyorum ama bu konuda çok acemıyım 2009 2010 2011 model otomatık dizel 1,3 astra bakıyorum ama bu essentia ve enjoy arasında ne fark var onu hiç bilmiyorum lütfen yardım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme