Şimdi Ara

2011 model fiat linea 1.3 multijet aldım görüşlerinizi bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2011-fiat-linea-aktif-plus-servis-bakimli-orjinal-114932234/detay/ aracı 23 500 e anlaştım. 100 tl kapora verdim pazartesi sabah gidip satışını alıcam. Aracı oto center de galerici bir arkadaşım aldı. Araçta sol çamurluk değişik ve sağ çamurlukta yüzeysel ksmi boya var. Görüşlerinizi bekliyorum. Km servis kayıtlı. İçi dışı pırıl pırıl.

• Bence km fazla. 2 senede ne yapmış öyle :)
  • Km çok fazla geldi, zaten araç "ben şirket aracıyım" diye bağırıyor. Dua edin de hor kullanılmamış olsun. Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Km çok fazla geldi, zaten araç "ben şirket aracıyım" diye bağırıyor. Dua edin de hor kullanılmamış olsun. Hayırlı olsun.
    pırıl pırıl duruyo araç
    3 parça boya var değişen yok
    şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Km çok fazla geldi, zaten araç "ben şirket aracıyım" diye bağırıyor. Dua edin de hor kullanılmamış olsun. Hayırlı olsun.
    Aracın km'si banada biraz fazla geldi ama tabi bu şirket aracı olduğunu göstermez km'si düşürülmüş değildir inşallah.
  • servisde expert flan yaptır araç bencede şirket arabasıyım diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Aracın km'si banada biraz fazla geldi ama tabi bu şirket aracı olduğunu göstermez km'si düşürülmüş değildir inşallah.

Alıntıları Göster
    Km servis kayıtlı, düşürülme ihtimali yok. Araç ilk sahibinden ve bir iş adamının arabası. Düşük km li araçlarda 25 000 den aşağı değil, ucuz olduğundan dolayı aldım.
  • Dünya turu yapmış galiba sahibi babamın 99 model arabası 107 bin km de şu an

İçinize sindiyse beğendiyseniz sorun yoktur zaten. Hayırlı olsun, güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozgur1

Km servis kayıtlı, düşürülme ihtimali yok. Araç ilk sahibinden ve bir iş adamının arabası. Düşük km li araçlarda 25 000 den aşağı değil, ucuz olduğundan dolayı aldım.

Alıntıları Göster
    Bir problem görünmüyor ama ekspertizini yaptırmadan satın almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seizure

Bir problem görünmüyor ama ekspertizini yaptırmadan satın almayın.

Alıntıları Göster
    Aracı oto center da galerici olan bir arkadaşım aldı, ondan dolayı expertiz gereksinimi duymuyorum. Boyasına makinayla baktılar
  • quote:

Aracı oto center da galerici olan bir arkadaşım aldı, ondan dolayı expertiz gereksinimi duymuyorum. Boyasına makinayla baktılar

Alıntıları Göster
    Bence 23500'ü veren üstüne bir 10bin daha ekleyip, (kredi çekip) sıfır araç alabilir. 124bin kmde (hem de dizel) araca bineceğine sıfıra binersin ve yıllarca kafan rahat kullanırsın. Tabi tercih meselesi...
  • quote:

Galerici babam olsa inanmam....... Ben olsam sıfırını alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korfezgunesi

Bence 23500'ü veren üstüne bir 10bin daha ekleyip, (kredi çekip) sıfır araç alabilir. 124bin kmde (hem de dizel) araca bineceğine sıfıra binersin ve yıllarca kafan rahat kullanırsın. Tabi tercih meselesi...

Alıntıları Göster
    Km çok yüksekmiş,paranıza yazık.Linea olduktan sonra daha düşük kmlerde bulurdunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-A-S

Km çok yüksekmiş,paranıza yazık.Linea olduktan sonra daha düşük kmlerde bulurdunuz.

Alıntıları Göster
    Daha fazla param yok, maksimum o kadar çıkabildim. buda 2011 model eski saylmaz diye düşünüyorum. Daha düşük km lileri 28 - 29 lira
  • quote:

abi böyle bi mantık mı var ya 23,500ü veren 33,500 de verir diye 33ü veren 43ü de verir ozaman sadce 3 parca boya varsa gözüme bile gözükmez duran arabayı çizip giden cok bu ülkede sonucta ...

hayırlı olsun aracınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcu38

quote:

abi böyle bi mantık mı var ya 23,500ü veren 33,500 de verir diye 33ü veren 43ü de verir ozaman sadce 3 parca boya varsa gözüme bile gözükmez duran arabayı çizip giden cok bu ülkede sonucta ...

hayırlı olsun aracınız

Alıntıları Göster
    3 parça değil arkadaşlar 2 parça boya var. Aslına bakarsanız sağ çamurluğun uç kısmı boyalı tek bile denilebilir.

• quote:

3 parça değil arkadaşlar 2 parça boya var. Aslına bakarsanız sağ çamurluğun uç kısmı boyalı tek bile denilebilir.

Alıntıları Göster
    verdiğiniz bilgilere göre çok büyük bir kazası yok aracın
    sadece km biraz fazla eğer hor kullanılmamışsa problem yok sürüş stili çok etkiliyor yani o 120 bin km nasıl yapıldı acaba?

bi de kendi açımdan düşündüğümde yılda 10-15bin km yapıyorum
    yani 120 bin km demek benim için 8-10 sene demek
    sıfır bir araç alsam 10 sene sonra 120 binde olacak

bu arada bişey daha düşük km dizel bulmak hakikaten zordur neticede dizel alan binmek için alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havafiltresi -- 16 Şubat 2013; 20:57:11 >

• quote:

Daha fazla param yok, maksimum o kadar çıkabildim. buda 2011 model eski saylmaz diye düşünüyorum. Daha düşük km lileri 28 - 29 lira

Hocam denilenlere hic aldirmayin siz,turkiye kosullarinda 23500 tlye fistik gibi 2011 mkdel c sinifi dizel araba sahibi olmussunuz.Uzun yillar kullanabilirsiniz.

Zaten multijetlerin motor omru(bakimlari aksatilmazsa) 500.000-600.000 km arasinda degisiyor.Dayanikli bir motor uzun sure idare eder sizi.

Forum anti fiatci oldugu icin herkes yardirmis.Ama kimse 23500u ona verene kadar ...na verseydin dememis.Cunku bu sinifta bu kadar fiyata alabileceginiz daha iyi bir araba yok.

Hele bir arkadas 'keske 10.000 tl daha verip 0km alsaydin demis,cok sasirdim okuyunca.Zaten adamin toplam butcesi ne kadar ki 10.000 tl daha koysun?

Her neyse hocam hayirli olsun,cok mantikli bir karar vermissiniz.Yanliz 90-95lik multijetlerin alt devirleri canssizdir.Eger yazilim yaptirirsaniz cok daha fazla zevk alirsiniz aractan,yakit tasarrufunuz da olur.

• quote:

kaçırma derim
    sadece sağ çamurlukta boya var ve o fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

kaçırma derim
    sadece sağ çamurlukta boya var ve o fiyat

Alıntıları Göster
    Yardım ettiğiniz için çok teşekkürler..

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.