Şimdi Ara

2011 LYS-3(Edebiyat/Coğrafya-I)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar çalışmalar nasıl gidiyor?

Sözelim.Hedef:
    Edebiyat:40 Net
    Coğrafya-I:17+ Net.

Sizinler netler ve hedefler nasıl?Eksikleriniz neler?

• Siftah Benden olsun.
    Hedefler Soyle

Edb:50+
    cog:18+
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaanak
    Siftah Benden olsun.
    Hedefler Soyle

Hedefin fulllemek olmayacak mıydı?
  • Benim icin edebiyat 50 civarı mutlaka olmalı. Cog ise +20

Gecen sene Cog.'dan birini yanlıs okumaktan birini ise nerden geldiyse hala bilmiyorum 2 yanls cıkarmıstım. 22/2. Bu senede böyle bir sey gelirse iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.chaLi -- 21 Haziran 2011; 11:19:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoney

quote:

Siftah Benden olsun.
    Hedefler Soyle

Hedefin fulllemek olmayacak mıydı?

Hedef Full ama şimdi buraya yazmak doğru olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

Benim icin edebiyat 50 civarı mutlaka olmalı. Cog ise +20

Gecen sene Cog.'dan birini yanlıs okumaktan birini ise nerden geldiyse hala bilmiyorum 2 yanls cıkarmıstım. 22/2. Bu senede böyle bir sey gelirse iyi olur.

Senin ikinci senen mi dostum?
  • quote:

quote:

Benim icin edebiyat 50 civarı mutlaka olmalı. Cog ise +20

Senin ikinci senen mi dostum?

Evet benim ikinci senem kardes. 22 bindeydim tm-2 gecen sene. Tercih yapmak icimden gelmedi hiç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben kendi adıma konusuyorum hiçbir zaman full hedefi koymam (tam hazırlanmış olsam bile) .. Çünkü sınav sırasındaki psikoloji , yıl içerisinde geçirdiğimiz psikolojiden daha önemli .. Çünkü full hedefi koymak 2-3 soruda takılarak bütün sınavın kötü geçmesine neden olabilir .. Tabi bu benim görüşümdür katılmayan olabilir ..

Edebiyat : 45+ ( 50'ye kadar yolu var )
    Coğrafya : 15+ ( Coğrafyam çok kötüdürde )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t4m3r -- 21 Haziran 2011; 11:34:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: t4m3r

Ben kendi adıma konusuyorum hiçbir zaman full hedefi koymam (tam hazırlanmış olsam bile) .. Çünkü sınav sırasındaki psikoloji , yıl içerisinde geçirdiğimiz psikolojiden daha önemli .. Çünkü full hedefi koymak 2-3 soruda takılarak bütün sınavın kötü geçmesine neden olabilir .. Tabi bu benim görüşümdür katılmayan olabilir ..

Senin dedigin aslında Lys-1 gibi sınavlarda olabilir daha cok. Cünkü edebiyatta cok zaman artıyor. Takıldıgın soruya dönüp bakarsın. Ayrıca 20 ygs türkcesinden gelicek soru dısında diger 36 edebiyat sorusunu eger bilirsen yaparsın bilmiyorsan üstünde bile durmazsın zaten. Ben gayet iyi calıstıgıma inanıyorum ve full cıkarmamak icin bir nedenim yok ama bende senin gibi hedefimi aşagıya cekerek söyledim. Hedefi cok düsük tutmak zaten bastan kaybettirir insana bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.chaLi -- 21 Haziran 2011; 11:45:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MiralayTurk57

Dil anlatımı unutmuşum başıma çok büyük bela olabilir.Edebiyattan bilgi yönünde eksiğim çok az ama dil anlatım beni bitiriyor LYS-1 gayet iyi geçti 72.5 yaptım toplamda bundan da yüksek yapmalıyım

Edebiyat:49-50 net olmalı

Coğrafya:en kötü 3 yanlış olmalı

Ygs kac bin?
  • quote:

quote:

quote:

Dil anlatımı unutmuşum başıma çok büyük bela olabilir.Edebiyattan bilgi yönünde eksiğim çok az ama dil anlatım beni bitiriyor LYS-1 gayet iyi geçti 72.5 yaptım toplamda bundan da yüksek yapmalıyım

Ygs kac bin?

ygs-5 400.265 puan sıralama 34bin

İyimis kardes. Benm 45 bin. Lys 67 gelicek. İlk 7 bine falan cıkmaya ugrasyrm bklm. Edbytı iyi yapmam gerek.

• edeb. 51+ cog 21+ olmalı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ygs kac bin?

ygs-5 400.265 puan sıralama 34bin

İyimis kardes. Benm 45 bin. Lys 67 gelicek. İlk 7 bine falan cıkmaya ugrasyrm bklm. Edbytı iyi yapmam gerek.

34 bin 45 bin pek fark yoktur puanda zaten aramızdakilerin çoğu sayılsal eminim bundan ve %40 alınacak lys de yüksek 67 net yani ben ilk 3-4 bin istiyorsam sen edebiyattan yüksek yaparsan ilk 7-8 bin gelir benim edebiyat sakat ya çok dengesiz bazen 2 bazen 8 yanlışım çıkıyor

Ygs kasıp kasıp Lys'ye calısamayan, ya da iyi puan cıkarıp bırakanlarda var. Onları fln hesaba katmak gerek ama yinede ne olur ne olmaz.

Ygs Türkcem iyi. Gecen seneki gibi 20 tane oradan gelir üstünde bir de gıcırtılı sorular olursa benm icin cok iyi olck. Edebytmda iyi sayılır. Bekleyisteyiz bklm artk ypck bsy yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.chaLi -- 21 Haziran 2011; 12:20:40 >

• Sözelim.

Edbiyat : 45+
    Coğrafya : 18+

işimi görür diye düşünüyorum.
  • Sözelim;sosyalden 72 net yaptım toplamda,

Hedefim;

Edebiyat: 35 civarı

Coğrafya 1 : 18-19

Ygs puanım 285'di Edebiyatdan pek umudum yok bunu yapsam yeter,hedef en kötü 50bin.
  • sözelim

Edebiyat: 44

cografya 20
  • quote:

quote:

Ben kendi adıma konusuyorum hiçbir zaman full hedefi koymam (tam hazırlanmış olsam bile) .. Çünkü sınav sırasındaki psikoloji , yıl içerisinde geçirdiğimiz psikolojiden daha önemli .. Çünkü full hedefi koymak 2-3 soruda takılarak bütün sınavın kötü geçmesine neden olabilir .. Tabi bu benim görüşümdür katılmayan olabilir ..

Senin dedigin aslında Lys-1 gibi sınavlarda olabilir daha cok. Cünkü edebiyatta cok zaman artıyor. Takıldıgın soruya dönüp bakarsın. Ayrıca 20 ygs türkcesinden gelicek soru dısında diger 36 edebiyat sorusunu eger bilirsen yaparsın bilmiyorsan üstünde bile durmazsın zaten. Ben gayet iyi calıstıgıma inanıyorum ve full cıkarmamak icin bir nedenim yok ama bende senin gibi hedefimi aşagıya cekerek söyledim. Hedefi cok düsük tutmak zaten bastan kaybettirir insana bence.

Esas lys 1 sınavında olmaz hocam .. Matematikten biliyorsan yaparsın yorum sorusu sormazlar ! Unutmaki paragraflı sorularda 2 şık arasında kalacağın bir kaç soru olacak , edebiyattanda son dönem türk edb. olarak 2-3 tane yeni yazarlardan soruyorlar (120 tane yazar var MEB'de) e bunların eserleride cabası , dil bilgisi benim hepsini bilmeme rağmen arada 1-2 yanlışım veya boşum yinede çıkıyor ...

Niyetim kimsenin hevesini kırmak falan değil ama bunlar gerçek her sene yaşanan şeyler .. Ben tabiki hedefi düşük tutun demiyorum , sadece ben hepsini yaparım havalarında -sözüm meclisten dışarı- olmayın .. Benim Edebiyattan hedefim 45 veya üzeri net yapmak . Böylece 1-2 soruda takılsam bile içim rahat çevireceğim sayfaları

• quote:

quote:

quote:

Esas lys 1 sınavında olmaz hocam .. Matematikten biliyorsan yaparsın yorum sorusu sormazlar ! Unutmaki paragraflı sorularda 2 şık arasında kalacağın bir kaç soru olacak , edebiyattanda son dönem türk edb. olarak 2-3 tane yeni yazarlardan soruyorlar (120 tane yazar var MEB'de) e bunların eserleride cabası , dil bilgisi benim hepsini bilmeme rağmen arada 1-2 yanlışım veya boşum yinede çıkıyor ...

Niyetim kimsenin hevesini kırmak falan değil ama bunlar gerçek her sene yaşanan şeyler .. Ben tabiki hedefi düşük tutun demiyorum , sadece ben hepsini yaparım havalarında -sözüm meclisten dışarı- olmayın .. Benim Edebiyattan hedefim 45 veya üzeri net yapmak . Böylece 1-2 soruda takılsam bile içim rahat çevireceğim sayfaları

Kendimin iyi calıstıgını düsünüyorum ona ragmen full hedefliyorum diyemem. Demedimde zaten 50 civarı bisey hedefliyorum. Cünkü ayrıntı cıkabilir yanlıs okunan soru vs. olabilir. Simdi iki farklı durum var kisiden kisiye degisen. Cok fazlasını hedeflersin olmazsa hic degilse ona yakın bir sey olur diye düsünenler var benim gibi. Birde senin gibi cok büyük beklenti sınav anında stres vs. yzndn zarar verir diye düsünenler. Ben her zaman ilkinden yanayım. Cünkü sınav anında her türlü seye kendimi hazırlayarak giricem takılıp kalma gibi bir durum olmaz diye düsünüyorum. Bütün sene calıstık artık yaparız az cok biseyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.chaLi -- 21 Haziran 2011; 15:24:18 >

• Beyler merak ettiğim bir şey var.Geçen sene 20 civarı dil ve anlatım sorusu çıkacağı önceden belli miydi ? Yani bu sene de kesin öyle mi olucak hepsini edebiyat soramazlar mı ?
  • 60+ istiyorum .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.