Şimdi Ara

2011 Kyk Burs ve Kredi Sonuçları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
835
Cevap
1
Favori
61.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yurt ta barınma hakkı kazananların ilan şekli nasıl oluyor? kyk sitesinde toplu liste şeklindemi? yani liste pdf word text ... her ne ise böylemi oluyor. eğer pdf felansa şanslı arkadaşım bu dosyayı indirip paylaşma işi olabiyormu? olursa süper olacak tabiki şahsa özel bir liste şeklindeyse o zaman başka. kyk sitesine girmek 10 dert ordan o yeri bulmak 100 dert belkide biz bakana kadar site çöker

yarın ayın 5 inde yıl. tek. üni. elk bölümüne kesin kayıt olacam. yurt çıktıysa yurt kaydınıda hemen yaptırmak istiyorum tabiki çıkarsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xperia-vt

antakyada doğru dürüst yurt yok tek umudum devlet yurdu, :( oranın yurtlarından haberi olan varmı ?

antakya mı iskenderun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7gün25saat

quote:

Orijinalden alıntı: xperia-vt

antakyada doğru dürüst yurt yok tek umudum devlet yurdu, :( oranın yurtlarından haberi olan varmı ?

antakya mı iskenderun mu?

tayfur sökmen kampüsü,iskenderun değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Che-Guevara

yurt ta barınma hakkı kazananların ilan şekli nasıl oluyor? kyk sitesinde toplu liste şeklindemi? yani liste pdf word text ... her ne ise böylemi oluyor. eğer pdf felansa şanslı arkadaşım bu dosyayı indirip paylaşma işi olabiyormu? olursa süper olacak tabiki şahsa özel bir liste şeklindeyse o zaman başka. kyk sitesine girmek 10 dert ordan o yeri bulmak 100 dert belkide biz bakana kadar site çöker

yarın ayın 5 inde yıl. tek. üni. elk bölümüne kesin kayıt olacam. yurt çıktıysa yurt kaydınıda hemen yaptırmak istiyorum tabiki çıkarsa.

Şahsınıza özel bilgilerle giriyorsunuz ve size özel bir sayfada yazıyor. Liste durumu yok yani.

Burs ve kredi sonuçları çoğu arkadaşın söylediği gibi Kasım sonu, Aralık başı gibi olacaktır. Ara sınıflar için de aynı durum geçerlidir.

Bir de bursu veya krediyi almaya Ocak ayında başlarsınız. Geçmiş dönem için biriken bir para almazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finsternis -- 4 Eylül 2011; 13:11:05 >

• http://www.kyk.gov.tr/web/YrT_SnC_2011/yurtBasvuruKimlikNoGiris.do

adresinden yurt içi yurt bilgilerinizi kimlik nosuyla görebilirsiniz...
  • Mesaj bulunsun burda.
  • quote:

http://www.kyk.gov.tr/web/YrT_SnC_2011/yurtBasvuruKimlikNoGiris.do

İyiymiş te doldurup girdiğimizde görüntüleyemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: -doruk-

quote:

http://www.kyk.gov.tr/web/YrT_SnC_2011/yurtBasvuruKimlikNoGiris.do

İyiymiş te doldurup girdiğimizde görüntüleyemiyor

F5 tuşunun gücüne inan bence.

Durumu: Genel Yurt Yedek
    Genel Yurt Yedek Sırası: 513

yedek 513. sıra gelmiş. bana sıra geleceğini zannetmiyorum.

• quote:

...

Durumu: Genel Yurt Yedek
    Genel Yurt Yedek Sırası: 513

yedek 513. sıra gelmiş. bana sıra geleceğini zannetmiyorum.

Gittiğin ile bağlı. Büyük bir şehirse, kısa sürede yurt çıkma şansı yüksek.
  • hala girmiyor?
  • halen giremiyorum siteye
  • Sivas erkek yurdu sıra : 1157 yedek sırası.
    Gelme şansı nedir sizce ?
  • hala giremedim siteye..

http://www.kyk.gov.tr/web/YrT_SnC_2011/yurtBasvuruKimlikNoGiris.do#

tc kimlik no yu bu adresin bir yerine yazsak giremez miyiz girenlerde adres nasıl gözüküyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Finsternis

quote:

Orijinalden alıntı: Che-Guevara

yurt ta barınma hakkı kazananların ilan şekli nasıl oluyor? kyk sitesinde toplu liste şeklindemi? yani liste pdf word text ... her ne ise böylemi oluyor. eğer pdf felansa şanslı arkadaşım bu dosyayı indirip paylaşma işi olabiyormu? olursa süper olacak tabiki şahsa özel bir liste şeklindeyse o zaman başka. kyk sitesine girmek 10 dert ordan o yeri bulmak 100 dert belkide biz bakana kadar site çöker

Şahsınıza özel bilgilerle giriyorsunuz ve size özel bir sayfada yazıyor. Liste durumu yok yani.

Burs ve kredi sonuçları çoğu arkadaşın söylediği gibi Kasım sonu, Aralık başı gibi olacaktır. Ara sınıflar için de aynı durum geçerlidir.

Bir de bursu veya krediyi almaya Ocak ayında başlarsınız. Geçmiş dönem için biriken bir para almazsınız.

cevap için teeşkkür ederim.

ya kısmet bugün saat 21 de otobüse binicem memleketten ayrılmadan sonuçları öğrenseydik diorumda... galiba yurt barınma hakkı kazananların listesi üniversite giriş kapılarına asılıyormuş öle bişi duymuştum. nese bu gün öğrenemezsek inşallah yarın kesin öğreniriz.

• Lütfen yüklenmeyelim bir müsade edin ocakta yemegim var gireyim ben
  • Kocatepe Üniversitesi yedek:905 gelir mi sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: ana18

hala giremedim siteye..

http://www.kyk.gov.tr/web/YrT_SnC_2011/yurtBasvuruKimlikNoGiris.do#

tc kimlik no yu bu adresin bir yerine yazsak giremez miyiz girenlerde adres nasıl gözüküyor?

yok öyle olmuyo. sistem her zamanki gibi bir de güvenlik kodu veriyor (resimli 4 karakterden oluşan) orayı değiştirsen bile güvenlik koduna takılırsın.
  • giremedim :) deniyoz paso f5 pc den hafif yanık kokuları geliyor
  • Kardeşime yüksek ücretli yurt çıktı. Yine feci torpil dönüyor Üniversiteyi kazanmaktan daha sıkıntılı bir süreçtir başınızı sokacak bir yer bulmak. Hepinize sabır dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Finsternis

Kardeşime yüksek ücretli yurt çıktı. Yine feci torpil dönüyor Üniversiteyi kazanmaktan daha sıkıntılı bir süreçtir başınızı sokacak bir yer bulmak. Hepinize sabır dilerim.

bilgisayar sisteminde torpil olmaz yedek olaylarında dönüyor o işler :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.