Şimdi Ara

2011 Golden Globe | 68. Altın Küre Ödülleri <KAZANANLAR> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
3.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Julianne Moore hayatımda gördüğüm en güzel kızıl kadın bayılırım kendisine, natalie portman hamileymiş ya şaşırdım. Scarlett Johannson museviymiş bunuda öğrenmiş olduk.

Ricky gervais'in bruce willis'e yaptığı espri çok ağırdı

Nicole kidman'ı görmek istiyorum o sahnede.
  • Steve Buscemi-Boardwalk Empire

Tabu yıkıldı la.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

Steve Buscemi-Boardwalk Empire

Tabu yıkıldı la.

Tabu derken? Bryan Cranston?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mts0734 -- 17 Ocak 2011; 3:40:18 >
  • Boardwalk Empire-En İyi Dizi

yuh Altın Küre tüm tabuları yıkıyor.
  • Tam da Boardwalk Empire'a başlamayı düşünüyordum
  • Aahahaaha karıştırdı çocuk
  • Boardwalk Empire'in almasına sevindim, en azından Mad Men almamış oldu, diğer diziler de zayıftı zaten aday olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Boardwalk Empire'in almasına sevindim, en azından Mad Men almamış oldu, diğer diziler de zayıftı zaten aday olarak.

Oha nasıl zayıf hacı?

Yani hepsi fenomen olmuş diziler artık hakkatten öyle zayıf halka yok orada, bu sene seçmek zor olmuştur hakkatten.

Müzik ödüllerinden biri içime sinmedi,

En İyi Şarkı zaten hiç biz zaman sevemedim ne seçtilerse

En İyi Müzik ödülünü Social Network'un alması Başlangıçcıları çıldırtacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleSuDökenSuat -- 17 Ocak 2011; 3:52:38 >

• quote:

quote:

Boardwalk Empire'in almasına sevindim, en azından Mad Men almamış oldu, diğer diziler de zayıftı zaten aday olarak.

Oha nasıl zayıf hacı?

Yani hepsi fenomen olmuş diziler artık hakkatten öyle zayıf halka yok orada, bu sene seçmek zor olmuştur hakkatten.

Dizi zayıf derken genel olarak zayıf demiyorum, sezon olarak diyorum. Dexter'in bu sezonuyla almasını hiç istemezdim en sevdiğim dizilerden olmasına rağmen, Boarwalk Empire dışında diğer dizileri izlemedim ama Good Wife'in kazanacak kadar iyi olmadığını yine Walking Dead de konusu itibraiyle fantastik olduğundan alamayacağını düşündüm. Mad Men ayarında bir dönem dizisi çıkınca ve Buscemi'nin de müthiş oyunculuğuyla Boardwalk Empire'in alacağı kesin gibiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 17 Ocak 2011; 3:57:56 >

• quote:

quote:

quote:

Oha nasıl zayıf hacı?

Dizi zayıf derken genel olarak zayıf demiyorum, sezon olarak diyorum. Dexter'in bu sezonuyla almasını hiç istemezdim en sevdiğim dizilerden olmasına rağmen, Boarwalk Empire dışında diğer dizileri izlemedim ama Good Wife'in kazanacak kadar iyi olmadığını yine Walking Dead de konusu itibraiyle fantastik olduğundan alamayacağını düşündüm. Mad Men ayarında bir dönem dizisi çıkınca ve Busce'min de müthiş oyunculuğuyla Boardwalk Empire'in alacağı kesin gibiydi.

Ha o yönden haklı olabilirsin. Birşey diyemem çünkü sezonları daha yeni izlemeye başladım.

Boardwalk'da mekanlar olayı olayı bitiriyor zaten. Harika idi hakatten.Sırf onlar için alabilir.

+++ Ve justin'i gördüğümüz ve benim kahrolduğum andır. Altın Küre Allah belanı vermesin

Şaşırılmadık ödül Toy Story 3-En İyi Animasyon.

Haha Justin'e laf attı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleSuDökenSuat -- 17 Ocak 2011; 3:58:42 >

• Emma Stone'a sarı saç gitmemiş.

Haha Robert Downey Jr. Bu adama fırlamalık yakışıyor.

Annette Bening/The Kids Are Allright--En İyi Kadın Oyuncu (Müzikal veya Komedi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleSuDökenSuat -- 17 Ocak 2011; 4:05:03 >
  • Al Pacino/You Don't Know Jack-En İyi Erkek Oyuncu(Mini Dizi-TV Filmi)

Yanlış seçim kardeşim haksızlık valla, adam zaten idol vermeleri garip gitti bana keşke başka birine verip adamın güvenini yerine getirselerdi.
  • Kazanan tahminlerimde sadece özgün müzik kategorisinde fire verdim social network alternatif tahminimdi ama ödülü kesinlikle inception hak ediyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shattered Glass

Kazanan tahminlerimde sadece özgün müzik kategorisinde fire verdim social network alternatif tahminimdi ama ödülü kesinlikle inception hak ediyordu.

Abouv En İyi Senaryo-Social Network

İşte bu yanlış, çok ama çok yanlış.Hadi Inception'a vermedin. Lan King's Speech var orada be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleSuDökenSuat -- 17 Ocak 2011; 4:31:43 >

• Ne Facebook'muş arkadaş ya. Social Network'ü yüzyılın filmi seçecekler yakında.

Golden Globe da gittikçe Oscarlaşmaya başlıyor. Yazık...
  • Bu kadar overrated bir film (Social Network) olabilir mi ya?
  • İnception aslında yılın en iyi filmi olmasına rağmen sanırım filmde bir özgünlük sezilemedi. Daha öncede farklı filmlerde görmeye aşina olduğumuz bir olgunun rüya içinde rüya gezintileri vs filme bir özgünlük katmadığını düşünüyor ödül törenleri. Ben inception'ı çok sevdim ama dediğim gibi film matrix'den önce çekilmiş olsaydı rekorlar kırardı her alanda.

Özgün senaryo dalında social network favorimdi zaten kazandıda the kings speech de alabilirdi ama social network daha iyiydi.
  • En iyi film drama kategorisi çok belirsiz The king's Speech ve Social Network savaşını bakalım kim kazanacak. Senaryonun social network'e gitmesi aslında filmide belirledi gibi ama hiç belli olmaz yinede.

Yabancı dilde en iyi film kategorisi herkesi ters köşe yaptırdı hatta ödülü alan kadın bile inanamadı

2 fire verdim şimdilik...
  • obaa Jim Parsons

sevindirik oldum birden , ödülünü Kaley Cuoco(Penny) nin açıklaması ayrı bir güzel oldu
  • Ben Başlangıç'ı yılın en iyisiolarak görmüyorum. Ama iyi bir filmdi, konu biraz daha derinsel işlenebilirdi diyebilirim film hakkında.Konuşmalar bazen yok yapay kalıyordu ve örgü çok huzlı işleniyordu.

İşte bu beeee!

Adamım Sheldon aldı ödülü ilk defa sevindim biri ödül aldığında.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.