Şimdi Ara

2011 FORD CONNET Mİ YOKSA 2011 CİTROEN BERLİNGO MU? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
134
Cevap
0
Favori
57.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

Kusura bakmayın sizi ciddiye aldığım için.

ÜZGÜNÜM......size cevap verenlerde aynı dertten müzdarip..........
  • quote:

Orijinalden alıntı: hezerfen

quote:

Orijinalden alıntı: M.T.A
    Sayın hezerfen istanbuldaki düğüne davet etmediğiniz için size kırgın olsammı..

dost dosta hiçbirzaman kırgın olmaz.o günün şartlarında ne oldu tam hatırlamıyorum.forum yazılarında müsait olmadığınız veya seyahatte olduğunuz gibi yarım yamalak birşeyler hatırlıyorum.düğün 1 ağustosta olduydu.sabah nikah akşam düğün.sağolun

Yok üstadım sadece latife ettim olurmu öyle şey.
    SEVGİLERİMLE..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hezerfen

quote:

Sayın hezerfen istanbuldaki düğüne davet etmediğiniz için size kırgın olsammı..

dost dosta hiçbirzaman kırgın olmaz.o günün şartlarında ne oldu tam hatırlamıyorum.forum yazılarında müsait olmadığınız veya seyahatte olduğunuz gibi yarım yamalak birşeyler hatırlıyorum.düğün 1 ağustosta olduydu.sabah nikah akşam düğün.sağolun

Yok üstadım sadece latife ettim olurmu öyle şey.
    SEVGİLERİMLE..

esenlikler dilerim.

• quote:

quote:

Tabiki rahatsız eder nitekim bende rahatsız oldum,bizim araçlar konusunda bilginiz yok vede yazdıklarınız yanlış lütfen araştırınız..
    sevgilerimle..
    Ben adeleti malesef bu topraklarda göremedim..

2011 model 1.8 TDCI connect'i binek olarak kullanıcısı ne kadar motorlu taşıtlar vergisi ödüyor?

https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp
    Linkten girip hesaplayınız.Connect'e karşı daha doğrusu hiçbir araca karşı önyargım yoktur mantık çerçvesinde karşılaştırırım.Connecti gözünüzde araçtan ziyade amaç olarak görmeye başlamışsınız.Eleştirmek daha iyi hizmet almak için bir başlangıçtır.

Ufak kardeş elimde bu ay ödediğim bandrol makbuzu var o na göere yazdım..
    Evet amacım var önce para kazanıp evime aş sağlamak zamaanım olur ise internette yazmak amaa boş değil bildiklerimi anlatmak kısacası amacım bu senin nedir bilemem bilmekte istemiyorum.
    Bizde seni yapıcı olarak eleştirdik doğruyu bilesin yanlış yazmayasın diye.(eleştiri)Hizmetimizden memnun olmadın herhalde.
    Bukadar geyik yeter .Hoşca kal..

• quote:

Niye kusura bakalım taabiki bizi ciddiye alıcaksınız sizin bilginiz yok bizde doğru bilgiyi aktarıp sizi eğitmemiz gerekiyor dimi ufak kardeşim..
    Sevgilerimle..
  • quote:

Saygını koru efendılıgını bozma kımlerle konuştugunun farkına var sen bısıklete bile bınemezken

karşındakı kişiler araç kullanıyordu HADDİNİ BİL
  • FORUM GERILMIS
  • quote:

Orijinalden alıntı: HELGOD

FORUM GERILMIS

konu kapandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 76 ~aziz~ 76

quote:

Orijinalden alıntı: cemrek

benim arabama teneke parçası diyenin alnını karışlarım : )) heyytt.

şaka maka o kadar tartışıyoruz ediyoruz yine kendi bildiğimizi okuyoruz. sen bugun benim arabayı gör bakalım connect hala kötü diyecek misin.

ben derım aga

valla ne kadar tartışsakta bılıyosun kanımda var BERLINGO

bişey degişcegini sanmam senı tanımak varken boşver arabayı istersen arabasız gel valla

önemlı olan tanışmak ALT tarafı TENEKE parçası degilmi ne degişcekki

Sanada helal olsun bazılarına uyup teneke parçası demeye başladın..

• Bunu'da ekliyeyim seni seviyoruz fazla uzaklaşma..
  • quote:

quote:

önemlı olan tanışmak ALT tarafı TENEKE parçası degilmi ne degişcekki

Sanada helal olsun bazılarına uyup teneke parçası demeye başladın..

Dostlugun karşısında benım gözümde teneke parçasıdır ve hiçbir kıymeti yoktur abim..
  • diğer hafif ticarileri bilmem ama kesinlikle berlingo alma ben büyük heveslerle aldım çok performansılı ve az yakıyo fakat arabadan çok soğudum plastiği çok kalitesiz hoparlör kapakları torpido kapılar üst raf arabanın her yerinden ses geliyor üstelik serviside cabası kapılara yağ sürüp bırakıyorlar arabayı aldığım için pişmanım en kısa zamanda değiştireceğim bu arabayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

diğer hafif ticarileri bilmem ama kesinlikle berlingo alma ben büyük heveslerle aldım çok performansılı ve az yakıyo fakat arabadan çok soğudum plastiği çok kalitesiz hoparlör kapakları torpido kapılar üst raf arabanın her yerinden ses geliyor üstelik serviside cabası kapılara yağ sürüp bırakıyorlar arabayı aldığım için pişmanım en kısa zamanda değiştireceğim bu arabayı

Araç sıfırdan beri sizdemı sizin araçta problem var kesınlıkle

ses gelıyo diye araç bu denlı kotulenmez

ben 17 ay kullandı 18bin km hertürlü yolda kullandım tık yoktu daha tık

sonuçta kapalı 1kutu civata

• quote:

quote:

diğer hafif ticarileri bilmem ama kesinlikle berlingo alma ben büyük heveslerle aldım çok performansılı ve az yakıyo fakat arabadan çok soğudum plastiği çok kalitesiz hoparlör kapakları torpido kapılar üst raf arabanın her yerinden ses geliyor üstelik serviside cabası kapılara yağ sürüp bırakıyorlar arabayı aldığım için pişmanım en kısa zamanda değiştireceğim bu arabayı

Araç sıfırdan beri sizdemı sizin araçta problem var kesınlıkle

ses gelıyo diye araç bu denlı kotulenmez

ben 17 ay kullandı 18bin km hertürlü yolda kullandım tık yoktu daha tık

sonuçta kapalı 1kutu civata

her aracın kendine göre + ve - leri var connet 1.8 motor olmasından dolayı kaybediyo büyük motor fazla yakıt fazla ses fazla perfonmasn :)) berlingo şahsen 1.6 motor olmasından dalayı tutuluyor birde yol tutşu diyolar aziz en son caddy le kıyaslamıştın ve aralarında 5 km fark var demiştin birisi makaslı ve 195 taban lastik digeri bagımsız süspansiyon vee 205 taban lastik aradaki 5 km fark bence çok az caddy ede 205 taban koysan o viraja aynı hızla girersin makaslı olmasına ragmen ama yeni caddyler de artık bu sorun yok gibi esp geldi korkmaya gerek yok :)

birde cemrek ( mustafa abi )onla baya kalktım bende caddy vardı onda 110 glx 1 2 3 yan yana sonra uzayıp gidiyor glx virajlara açıkçası benden sert giriyor ben korkuyom taklaya geliriz diye ama connet tınlamadı esp olmasının büyük etkisi var tabi connt yeni glx ler caddy ye nazaran biraz daha oturaklı yola şehir içinde uzun yol için birşey diyemem

' cemrek ' onun aracla gezerken çok rahat 6.5 leri görüıoz :)) 1.8 olmasına ragmen birde hoplayı zıplamalrımızla :) bir defa 7.0 daydık 0' ın altın hava soguklugu ve yogun + yogun trafik :)) de
    caddy sölemeyim benm ekonomi damarlarım atınca 6.2 yi gecmiyo şehir içi pek dur kalkın olmadıgı yerde :=) uzun yolda otobanda çok rahat 4.7 4.8 e sabitlliye bilirsin tabi sabır varsa 100 le tın tın :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yek_ka -- 19 Nisan 2011; 19:01:31 >

• aracı kötülemek değil değil benim amacım bilgi vermek sıfırdan aldım bozuk yollarda arabayı 2 ye atmadım bakımlarını eksitmedim ve özellikle takozlarını ayarlattım vurmasın araba diye ve bu önlemlere ve hevesime rağmen bu sorunlar arka kapı içleri hoparlör kapakları bagaj kapağı üç-dört arkadaş ben aldığım zaman aldı ve çoğu sattı aynı sorunlardan ve citroenin çok tutumlu olduğu söylenemez fabrika verileri 7 litre şehir içi ve bende çok devirli kullanırım 20 yıllık şöförüm 6.5 in altına düşemedim henüz ben uyarıyım da alan alsın gidip
  • quote:

aracı kötülemek değil değil benim amacım bilgi vermek sıfırdan aldım bozuk yollarda arabayı 2 ye atmadım bakımlarını eksitmedim ve özellikle takozlarını ayarlattım vurmasın araba diye ve bu önlemlere ve hevesime rağmen bu sorunlar arka kapı içleri hoparlör kapakları bagaj kapağı üç-dört arkadaş ben aldığım zaman aldı ve çoğu sattı aynı sorunlardan ve citroenin çok tutumlu olduğu söylenemez fabrika verileri 7 litre şehir içi ve bende çok devirli kullanırım 20 yıllık şöförüm 6.5 in altına düşemedim henüz ben uyarıyım da alan alsın gidip

Sakin kullanımla 6.5 güzel

kıymatını bılın bende caddy var min. 7.2altına düşmüyor
  • arabam çok güzel ama işte ses olayı bir arabada kalitesizliğin göstergesidir ve arabama dışardan bir bakan bi daha bakıyor çelik jant yan arka marşpiyer filmli camlar falan ama satıcam işte bu sınıftan bir araba düşünmem
  • quote:

arabam çok güzel ama işte ses olayı bir arabada kalitesizliğin göstergesidir ve arabama dışardan bir bakan bi daha bakıyor çelik jant yan arka marşpiyer filmli camlar falan ama satıcam işte bu sınıftan bir araba düşünmem

Resimleri varsa koy bı bakayım degişen boya varmı fiyat kaç dıyorssunuz?
  • boya vs. hiç bir şey yok arabada 25 binkm yaptım o da tokat-samsun arası yaptım zaten garaj arabası vs. zaten ama ses olayı beni deli ediyo son 27 500 istiyorum rersim yok ama isterseniz çeker koyarım almak mı istiyorsunuz?
  • quote:

boya vs. hiç bir şey yok arabada 25 binkm yaptım o da tokat-samsun arası yaptım zaten garaj arabası vs. zaten ama ses olayı beni deli ediyo son 27 500 istiyorum rersim yok ama isterseniz çeker koyarım almak mı istiyorsunuz?

Ben galerıyım arkadaşım o rakamlara çok zor gider nakıt 24500tl verırım aracına...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.