Bildirim
2011 focus2 sedan mı hb mi daha sessiz??
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yalıtım konusunda fark yoktur, tek fark araçlar çok dengesiz bir yolda giderse kasılırsa yani HB'ler de arkadan gıcırdama sesleri zamanla gelebilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: fcs01
yalıtım konusunda fark yoktur, tek fark araçlar çok dengesiz bir yolda giderse kasılırsa yani HB'ler de arkadan gıcırdama sesleri zamanla gelebilir.
Bu dediğiniz sedanlarda da olabilir, rijitligi bozulmuş bir aracda bu seslerin olması kaçınılmazdır. Hb collection dizel kullanicisi olarak arada ciddi bir ses farkı hissedemedim açıkcası. Fakat sedanlar 3000 lira daha pahalı. Ben spor görünümünden dolayı hb tercih ettim. Şayet hb kasa sedan dan 3000 lira ucuz bile olsa ben yine hb alırdım. Tamamen tercih meselesi yani -
wappocan aldın mı arabayı?bilgi verırsen sevınırım......... -
Ford sedan satşta göremedim ben kendi sitesinde. Yeni focus hb olarak satılacak sadece galiba sedanı yok tanıtımında. Ama satışta olan bildiğimiz focusun sedanı nerde niye görünmüyor çözemedim bilen varsa yazarsa sevinirim. -
FARK ETMEZ HB DAHA UYGUNDUR FİYAT OLARAK SEDAN ARASINDA 12 SANTİM UZUNLUK FARKINDAN BAŞKA 3 BİN TL EXTRA FİYAT OYNAR SIFIR ALIRSAN TABİ 2.ELİNİ BİLMİYORUM DİĞER AÇILARDAN BAKTIGINDA Bİ FARK OLMAZ AYNI ARAÇTIR SAYGILAR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertunga77 -- 10 Ağustos 2011; 4:28:36 > -
quote:
Orijinalden alıntı: h_öztuna06
Ford sedan satşta göremedim ben kendi sitesinde. Yeni focus hb olarak satılacak sadece galiba sedanı yok tanıtımında. Ama satışta olan bildiğimiz focusun sedanı nerde niye görünmüyor çözemedim bilen varsa yazarsa sevinirim.
FOCUS 2 2011 SEDAN GÖRÜYORUZ FAKAT YENİ FOCUSUN SEDANINI BENDE GÖRMEDİM
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bujiler ıslanırsa ne yapmalı
- ford fiesta 1.6 otomatik yorumlar
- ford focus 1.6 tdci yakıt tüketimi forum
- ford fiesta eac fail çözümü
- ford focus paket sıralaması
- mustang mach-e fiyat
- ford transit 2023
- ford puma 2024 özellikleri
- ford focus 2024 fiyat listesi
- elektrikli minibüs fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X