Şimdi Ara

2011'DEN BERİ FORUMDAYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HİÇBİR SINAV DÖNEMİNDE TROLL SAYISI BU KADAR ARTMAMIŞTI. BUNA GÖZ YUMAN TÜM YÖNETİMİ DE AYAKTA ALKIŞLIYORUM.

EDİT: Eskiden forum yönetimi tek bir sabit konu açardı. Başında "[AÇIKLANDI/AÇIKLANMADI]" ve Saat yazan, güncel bir başlıktı. Sonuçlar açıklanıncaya kadar herkes onun altında tartışırdı ve troll konular da direk uçurulurdu. Şimdi o günlerden eser yok! Bu forum insanların yardımlaştığı bir forum olmaktan çıkmıştır! Okuyan 98'li arkadaşlara da şimdiden duyuralım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egelox -- 24 Haziran 2015; 19:05:29 >

• egelox kullanıcısına yanıt
    Hocam sen bilirsin, geçen senelerde de böyle +25ler +40lar uçuşmuş muydu havada ? ygsde 60k oldum mat 40 geo 25 fkb +25 yazan falan çok muydu
  • kıreyzii kullanıcısına yanıt
    hepsi yalan abi inanma o tiplere aq
    Yine vardı böyle bahsettiğin gibi tipler ama hiçbir zaman böyle olmadı, bunu net bir şekilde söyleyebilirim. İkincisi de böyle tipler sınava kadar varlardı. Sınavda zaten yamuldukları için terk edip giderlerdi LYS'lerden sonra. Bu sefer ki bırak gitmeyi, sınavdan sonra da insanların canını sıkmaya devam ediyor.
  • gtrgergreerg G kullanıcısına yanıt
    hocam valla 35-40 bin arası bir şey bekliyordum, şu an 50 bin gelse sevinecek duruma geldim herkes coşturmuş gibi duruyor moralim bozuldu valla
    bu civar sayfalara bakhttp://forum.donanimhaber.com/forumid_615/p_1111/tt.htm
  • zteska Z kullanıcısına yanıt
    sabah bakmıştım hocam yine varlarmış da sayıları cidden bu kadar yokmuş ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Durum bu sene o kadar vahim ki, sonuçlar gerçekten açıklansa inanmayacağız artık! 2014'e bakarsanız, birkaç tane ancak görürsünüz. @@zteska
    artışta bir kişinin 2 3 hesap kullanmasıda var o zamanlar telefon onayı vardı bir kişi tek hesap açardı şimdi istersen 10 hesap aç
  • zteska Z kullanıcısına yanıt
    Yönetimin göz yummasından kastım da tam da bu. Hatırlar mısınız, eskiden forum yönetimi tek bir sabit konu açardı. Başında "[AÇIKLANDI/AÇIKLANMADI]" ve saat yazan, güncel bir başlıktı. Sonuçlar açıklanıncaya kadar herkes onun altında tartışırdı ve troll konular da direk uçurulurdu. Şimdi o günlerden eser yok! Bu forum insanların yardımlaştığı bir forum olmaktan çıkmıştır! Okuyan 98'li arkadaşlara da şimdiden duyuralım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.