Bildirim
2011 AUDİ A4 1.8 TFSİ yakıt tüketimi!! (3. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: satsumatruck
Merhaba arkadaşlar 2011 model Audi 4 te 1000 km de şehiriçindeki tırtıklı yoldan geçerken ön alt takımdan bir metal metale çarpma sesi geliyor. servis birşey yok dedi. düz yolda veya stabilize tabir edilen yolda herhangi birşey yok. sadece arnavut kaldırım veya tırtıklı yolda oluyor bu ses. bu diğer 2010-2011 a4 lerde de var mı acaba? servis normal diyor ancak ses sadece tırtıklı yolda geliyor. yorumu olan varsa çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden...
Benzer ses sorununu ben de yaşadım usta usta dolaştım en son gittiğim usta motorun altında profil bir demirin civatasının gevşemiş olduğunu fark etti ses oradan geliyormuş.. Lifte kaldırıp bu tür yerleri kontrol ettirdiniz mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bendede 160 hp olandan var 10000 km ortalamam 7.8 lt genelde şehir içi kullanıyorum izmirde uzun yolda 5.5-6 lt e kadar düşüyor aracın yakıt tüketimi. -
2011 1.8TFSI 120 Hp günlük kullanım 100km de 11-12lt
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gannet -- 9 Ağustos 2013; 3:16:50 > -
quote:
Merhaba arkadaşlar 2011 model Audi 4 te 1000 km de şehiriçindeki tırtıklı yoldan geçerken ön alt takımdan bir metal metale çarpma sesi geliyor. servis birşey yok dedi. düz yolda veya stabilize tabir edilen yolda herhangi birşey yok. sadece arnavut kaldırım veya tırtıklı yolda oluyor bu ses. bu diğer 2010-2011 a4 lerde de var mı acaba? servis normal diyor ancak ses sadece tırtıklı yolda geliyor. yorumu olan varsa çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden...
Torsiyon çubuğunu yağlat genelde oradan gelme ihtimali yüksek oluyor..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Emre4748
Araçların sırf kağıt üstündeki beygirlerine bakarak yorum yapanları anlamıyorum. 1.8 120 Hp olabilir ama aracın tork eğrisi sürekli yukarı hareketlidir ve rampada sollamada düşük devirden çıkarken daha iyi bir sürüş sunar. Büyük motor düşük beygir araç ömrü her zaman daha uzundur. Yoksa litre başına 100 hp gücü artık geely gibi çin markaları bile verebilmekte. Mercedes Bmw Audi başka bir dünyadır, bu sebeple orta üst sınıf bir modeline gidip 1.4 motor koymazlar, koyarlarsa hitap ettikleri pazar değişir. Bir patron çalışanı ile aynı arabaya binmek istemez, aslında bu etik olmayan bir insan egosu, ama gerçek.
yıl oldu 2017 ve audi a5'e 1.4 motor koydu ... -
Evet gün geçtikçe düşük hacim motorlar e segmentine doğru çıktı, şu an bu durumun dışında kalan araçlar f segmenti ve üstü. Gerçi ülkemizde yüksek vergi ve döviz kuru sebebi ile motor hacminin düşürülmesi çokta işe yaramadı, hele ki son ötv güncellemesiyle bu trende önlem alındı.
Bu arada bu motorların bu araçlara konulmasında ki hedef Türkiye ve benzer ülkelerde ki pazar. Avrupada bu araçlar çok daha yüksek hacimli motorlarla kullanılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: karareis
quote:
Benzer ses sorununu ben de yaşadım usta usta dolaştım en son gittiğim usta motorun altında profil bir demirin civatasının gevşemiş olduğunu fark etti ses oradan geliyormuş.. Lifte kaldırıp bu tür yerleri kontrol ettirdiniz mi
merhaba arkadaşım.bende 1.8tfsi motor 120bg olandan almak istiyorum.bu motor tutulan bir motor mu.yakıtı nedir aşağı yukarı.teşekkür ederim.
-
Benim farklı bir araç kullanıyorum hocam bahsettıgınız araçla ilgili bilgim yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Makinaaa
Bendede 160 hp olandan var 10000 km ortalamam 7.8 lt genelde şehir içi kullanıyorum izmirde uzun yolda 5.5-6 lt e kadar düşüyor aracın yakıt tüketimi.
160 bg versiyonu dusunuyorum ,tuketim yazmıssınız ,baska sorun v.s varmı ,ot. vites nasıl ,performans ? -
Audi a4 2011 1.8 120 bg multitronic araca sahibim.
Kış değerleri
Araç yoğun dur kalkta 11-12 civarı yakar
Şehir içi dur kalk az ise 9 civarı
Şehir dışı ise çok yüksek süratlerde gitmezseniz 7 nin altı yakar
Ben 2. El aldım uzun dönem 9.6 gösteriyor
Araç 1550 kg ve 18 inch lastik jant var.
Araç yalıtımı üst düzey motor sesi yol sesi hiç yok bozuk yolda trim sesi yok
Şanzıman yağ gibi sanki trende yolculuk yapıyormuşsunuz gibi akıyor
Az km yapıyorum benzin çok etkilemiyor
73.000 tl ye aldığım 2. El aracımdan çok memnunum tavsiye ederim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sleeper
Audi a4 2011 1.8 120 bg multitronic araca sahibim.
Kış değerleri
Araç yoğun dur kalkta 11-12 civarı yakar
Şehir içi dur kalk az ise 9 civarı
Şehir dışı ise çok yüksek süratlerde gitmezseniz 7 nin altı yakar
Ben 2. El aldım uzun dönem 9.6 gösteriyor
Araç 1550 kg ve 18 inch lastik jant var.
Araç yalıtımı üst düzey motor sesi yol sesi hiç yok bozuk yolda trim sesi yok
Şanzıman yağ gibi sanki trende yolculuk yapıyormuşsunuz gibi akıyor
Az km yapıyorum benzin çok etkilemiyor
73.000 tl ye aldığım 2. El aracımdan çok memnunum tavsiye ederim
butun serileri 18 jant mı ,tuketim ondanda fazla olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif
quote:
Orijinalden alıntı: ibhaavci
İstanbul sehiriçi 9.8L
Ya bizim 1.6 A4 Şehiriçi 10.5 LT'den aşağı yakmıyor,bu araç nasıl oluyor da böyle yakıyor ?
inanmış gibi yapınız bunlardan epeycene var. ist şehiriçi dediği e5 te 70 kmh ortalama hız ile tutturduğu ortalaması o. bu araçları alanların en büyük şikayetleri yüksek yakıt tüketimi ve tutulmamasının başlıca nedenleri. belki biri mesaj atarda satılık mı diye keriz bakınıyordur. -
1800 motor, 1550 kg, otomatik araç çok yakmıyor
Bu aracı alan az yol yapmalı. Çok kilometre yapan gitsin fındik motor benzinli veya dizel alsın.
Merhaba arkadaşlar. Audi mi yılbaşında aldım. Yaklaşık olarak 3500 km yol yaptım. Aldığımdan beri uzun yol km si ile oynamadım. Tüm km ortalamam 6.8 litre olarak kayıtlı.
En son İstanbul-Ankara gidişim 5.1 litre ve Ankara-İstanbul dönüşüm 4.8 litre olarak ölçümlenmiştir.
Almayı düşünen ve yakıtı önemseyen herkese şiddetle tavsiye ediyorum.
Dizele ciddi farklar vermenize hiç gerek yok. Almanlar bu motorda aşmışlar; otomotiv çığırıdır 1.4 Tfsi emin olun. Saygılar...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu topikde 1.8 tfsi motordan bahsediliyor.
Senin araç 1.4 tfsi galiba
1.8 tfsi araç yüksek süratte 1.4 tfsi dan az yakar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X