Şimdi Ara

2011 astra classic hb düz dizel alanlar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
0
Favori
21.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu araçtan vazgeçerdim aslında aralık son hafta aradım gelmeyecekse kaporamı geri verin yok gelecek 10 ocak gibi fiyatıda sabitledik zamlardan etkilenmiceksiniz 10 unda aradım patron hallediyor. dedim 15 tatilde arabasız kalmayayım o kadar yol gidecem o zaman dediler beklemeyin siyah beyaz ve gri tonlarından birini seçin dediler 25 gibi elimizde olacak dediler. bende dün opel müşteri hizmetlerini aradım oradaki bayan hiç birşeyden anlmıyor astra classic hb 1.3 cdti düz vites diyorum opsiyon eklettiniz mi diyor. döneceğiz size geri dediler ama bakalım. bu kadar bekledikten sonrada o zaman hemen teslim alabileceğim aracı şimdi almak zoruma gidiyor.
  • öncelikle hayırlısı olsun bi şansızlık olmuş o bayiden almakla eğer arabasız kalmama ve olan renklerden kafanıza yatan olurmu tabi bunu siz bilirsiniz ancak verin kaporamı ben başka yerden alıcam demek olsa tercihlerden birisi bu sefer hem fiyat ve şu ara bulunma durumuna bakınca çokta iyi bir tercih olarak görünmüyor, bu satış politikası için o bayiye diyecek birşey bulamıyorum ancak hiç düşünmezlermi bu aracı satınca sattığım kişi beni nasıl anlatır etrafına?
  • sağolun dediğiniz gibi 1 ocaktan sonra zaten fiyatı sabitledik dedikleri için geri dönme şansım kalmadı her marka en az 2000 lira koydu arabaların üstüne ve artık ocak şubat tok satıcı aylarıdır iskonto oranları çok düşük kalır. o nedenle opel merkezde çözüm bulmazsa ellerindeki renklerden birini alacam sanırım(tabi satmadılarsa).hiç sııfr araç alırken rengin bayinin insafına kalacağı aklıma gelmemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joseph33 -- 19 Ocak 2011; 20:45:46 >
  • Şükür kavuşturana:) Bu akşam arabama kavuştum Hepimize kazasız belasız sürüşler nasip olur inş...Araç geçen hafta cuma günü bayiye gelmişti işlemler anca hallolodu ve bu akşam 18,45 de aracıma kavuştum malatyadan elazığa 100 km kadar uzun yol ve 60 km elazığ şehir içi kullandım ilk izlenimlerim;
    (Daha önce pek çok araç kullanan biri olarak)
    -Direksiyon sert demişlerdi bu kadar beklemiyordum ama tepkileri oldukça iyi corsa C ye göre bile direksiyon sert ama sorun yok.
    -Aracın malzeme kalitesi gerçekten sınıfının üstünde
    -Yol tutuş gayet iyi
    -Rüzgar sesini normal seviyede içeri alıyo ben daha fazlasını hayal etmiştim
    -Yakıt tüketimi bu seviyede bile beni tatmin etti(ort 5,8 lt ki uzun yolda çoğu kez ve şehir içi yeşil dalgaya yakalandığım müsait olan bölgelerde cc kullandım)
    -Aracın donanımı gerçekten tatminkar
    -sürüşü oldukça keyifli kaliteli hissi gerçekten uyandırıyor
    -Stepne yarım boy
    şimdilik aklıma gelenler bunlar 160 km rüya gibiydiDaha sonraki izlenimlerimi paylaşırım...
    Not:joseph33 renk çok sorun değilse bence kaçırma 35,000 tlye bundan daha iyi alabileceğin bir araç yok gerçekten yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melankolik23 -- 20 Ocak 2011; 1:40:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: melankolik23

Şükür kavuşturana:) Bu akşam arabama kavuştum Hepimize kazasız belasız sürüşler nasip olur inş...Araç geçen hafta cuma günü bayiye gelmişti işlemler anca hallolodu ve bu akşam 18,45 de aracıma kavuştum malatyadan elazığa 100 km kadar uzun yol ve 60 km elazığ şehir içi kullandım ilk izlenimlerim;
    -Direksiyon sert demişlerdi bu kadar beklemiyordum ama tepkileri oldukça iyi corsa C ye göre bile direksiyon sert ama sorun yok.
    -Yol tutuş gayet iyi
    -Yakıt tüketimi bu seviyede bile beni tatmin etti(ort 5,8 lt ki uzun yolda çoğu kez ve şehir içi yeşil dalgaya yakalandığım müsait olan bölgelerde cc kullandım)
    -Stepne yarım boy
    şimdilik aklıma gelenler bunlar 160 km rüya gibiydiDaha sonraki izlenimlerimi paylaşırım...
    Not:joseph33 renk çok sorun değilse bence kaçırma 35,000 tlye bundan daha iyi alabileceğin bir araç yok gerçekten yok

öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin hemşerim. yalnız sana tavsiyem ilk 1500 km de cc kullanma. çok yerde okudum kullanılmaması konusunda. rodaj süresince kullanılmaması O.B.K gibi büyük ustalar tarafından sıklıkla üzerinde durulan bir konu oldu. ama araç açok güzel Tekrardan hayırlı uğurlu olsun.

• quote:

aracınız hayırlı olsun güle güle binin zaten bende aylar sonucu araştırmamın sonucunda f/p olarak en iyi c sınıfı olarak astrayı seçmiştim o nedenle zaten gri tonlarından birisini alacam. zaten şimdi alacak olanlar 37250 den aşağı alan duymadım o nedenle çok iyi fiyat kaçırmam
  • Aracınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
  • quote:

Şükür kavuşturana:) Bu akşam arabama kavuştum Hepimize kazasız belasız sürüşler nasip olur inş...Araç geçen hafta cuma günü bayiye gelmişti işlemler anca hallolodu ve bu akşam 18,45 de aracıma kavuştum malatyadan elazığa 100 km kadar uzun yol ve 60 km elazığ şehir içi kullandım ilk izlenimlerim;
    -Yol tutuş gayet iyi
    -Stepne yarım boy

Melankolik,araba Malatyaya ne zaman geldi.gemiden gümrüğe ne zaman inmişti.Bilgi verirsen sevinirim.Benim rekor kırılmaz herhalde.54. gün oldu.....

• sanırım alamayan bir ikimiz kaldık sayın matematikçi benimde 27 kasımdı hangi renkti sizinki ben şimşek griden ümidi kestim bayi siyah beyaz ve gri tonlarından birni seç dedi bugün bayiye gidip sonuca bağlıcam.

Not: opel merkezi aradım hala ilgiszilik devam ediyor. yarına kadar döneceğiz dediler ama bakalım umut hala yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joseph33

sanırım alamayan bir ikimiz kaldık sayın matematikçi benimde 27 kasımdı hangi renkti sizinki ben şimşek griden ümidi kestim bayi siyah beyaz ve gri tonlarından birni seç dedi bugün bayiye gidip sonuca bağlıcam.

Not: opel merkezi aradım hala ilgiszilik devam ediyor. yarına kadar döneceğiz dediler ama bakalım umut hala yok.

Dün gittim,
    -Abi senin araba gemide dediler.Zaten 2 siparişimiz var,biri senin dediler....
    Ben renk ayırımı da yapmamıştım.İlk inen araba benim demiştim.Hala yok.Bence bu gemi yelkenli gemidir yine 10-15 gün beklerim anasını satiiim....(okulda arkadaşlara rezil olduk.Takılıp duruyorlar,dalga geçiyorlar...Hatta bugün bir arkadaş''Temmuza kadar beklet,MTV 2' yi yatırsınlar öyle alırsın'' dedi.
    Kafa buluyorlar anlayacağın

• aynen bizim hocalarda aynı senin araba herhalde at arabasıyla geliyor diyorlar. opel müşteri hizmetlerini ara hocam. hangi bayi idi bu arada?
  • Kavuklar MALATYA...........
  • Allah sabır versin hocam bize inşallah bir an önce kavuşuruz araçlarımıza ama bu hafta 20-25 arası sevkiyat var demişti bayi hiç mi dizel göndermemişler malatyaya anlamadım. müşteri hizmetleri ile görüşün en azından kaydınız alınsın gerçi benimki alındıda ne oldu ama napalım küçük bayiler böyle oluyor sanırım
  • 5 dk önce aradım.Aracım İzmir'den çıkmış yola....İnşallah doğrudur.Rengi teknik griymiş.Darısı da sana joseph.Şu anda para denkleştirmeye gidiyorum.
    Bu arada Mersinlisin galiba.Ben de doğma büyüme Tarsusluyum.Malatya da 8 yıldır öğretmenim.Saygılar..
  • hadi gözün aydın hocam bende aradım 2 renk geliyormuş burayada teknik gri ve hakim gri bende inş hakim gri alacam beklemek istemiyorum artık... memnun oldum evet bende silifkeliyim ama doğma büyüme mersinde yaşıyoruz. bende 8yıldır maraşta öğretmenim.
  • ben de tarsusluyum. 3 yildir osmaniyede doktorum. (astra classic 3 2010 hakim gri) memnun oldum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzuncu

ben de tarsusluyum. 3 yildir osmaniyede doktorum. (astra classic 3 2010 hakim gri) memnun oldum. :)

Yolumuz düşerse karşılaşabiliriz niye olmasın,kısmet...Tarsuslular birbirlerine düşkün olurlar vesselam.
  • matematikci dilerim en kısa zamanda aracınıza kavuşursunuz ben çok bekledim beklemenin acısını bilirim ama kavukların önünden aracı teslim alınca herşeyi unuttum Aracı 7 aralıkta sipariş verdim 6 ocakta izmire gemiden indi 13 ocakta sevkiyata çıktı 15inde malatyaya vardı,işlemlerin bitişi benim aracı teslim alışım 19 ocak oldu...Omergenc cc'nin ne gibi zararları var acaba rodaj dolana kadar? Araç 300 kmde ben çok kez kullandım ama rodaj doluncaya kadar kullanmayayım bari tavsiyen için tşk Bu arada iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlara tşk hepimize hayırlısı ile kazasız belasız sürüşler inş
  • Arkadaşlar merhaba,

Aracımı pazartesi akşamı aldım. Birkaç günlük olan deneyimlerimi aktarmak istiyorum :)

- Şuan 200 km deyim. Ortalama yakıt 7,5 civarlarında İstanbul da olduğum için sürekli yoğun trafikteyim ve sıklıkla değişiyor.
    - Direksiyon sert fakat tepkileri oldukça iyi, Bence böylede olması daha iyi.
    - Aracın iç döşemesi (koltuk - torpido) oldukça kaliteli.
    - Yol tutuşu gayet iyi
    - Müzik sistemi tatminkar, Bilgi ekranında cd deki parçaları liste olarak gösterse olurmuş. CD yeni ise hangi parçanın nerede olduğunu bulmak biraz güç.
    - Aracın Donanımı mükemmel
    - Koltuk sürücüyü biraz daha sarsa daha konforlu olurmuş
    - 1.3 dizel olmasına rağmen çekişi hele turbo devreye girdiğinde mükemmel

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Haftasonu 400 km yol yapacağım, CC ve hız denemesi deneyimlerimi aktarırım.

Aracı teslim edilirken aracı tanıtan arkadaş CC kullanmanın hız yapmanın sorun olmayacağı rodaj süresi diye bir şeyin olmadığı bilgisini verdi. Sadece ilk 500-1000 km için aracı 4000 devirden yukarıda zorlama diye tavsiye etti.

• sayın polat hayırlı olsun çok güzel anlatmışsınız benim eklicem kapı kapatma sesi daha da az olabilirdi. bugün opel merkezden arayıp 2011 yılında şimşek gri aracın beklersem şubat sonu geleceğini söyledi o nedenle bende gelecek hafta gelecek olan hakim gri aracı tercih ettim. malum 15 tatilde uzun yollar yapmam gerek(2500 km) uzun yol deneyimlerimi buradan paylaşırım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.