Şimdi Ara

2010 yılı Hesap işletim ücretleri Ne kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Hesap işletim ücretlerini bilen varmı bankada hesap açmak istiyorum ama hangisinde açayım bılmıyorum tutarlar çok fazla

YKB:6 ayda bır 33 alıyormuş
    Garanti:İlk 6 ay 29 Sonrakinde 34 almış

diğerleri nasıl en ucuzu hangisi

• bankasya senelik 20 lira
    dün benden 5 tl kestiler ilk 3 ay için
  • 15 ŞUBAT 2010 tarihli bir haber;

BDDK Başkanı Bilgin, kredi kartı kullanıcıları ile bankalar arasında zaman zaman davalık olan kredi kartı kullanım bedelleri ile ilgili ne yapılması gerektiğini açıkladı. Bilgin, yeni kart almak isteyen vatandaşlara sunduğu önerisinde, kredi kartı sözleşmesini doldurup imzalarken sözleşmenin üzerine "kredi kartı kullanım bedeli ödemeyeceğim" şeklinde not düşmelerini istedi. Bu not düşüldükten sonra eğer banka kredi kartı vermeyi kabul ederse hiç bir kredi kartı bedeli ödenemeyeceğini söyledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tubul

15 ŞUBAT 2010 tarihli bir haber;

BDDK Başkanı Bilgin, kredi kartı kullanıcıları ile bankalar arasında zaman zaman davalık olan kredi kartı kullanım bedelleri ile ilgili ne yapılması gerektiğini açıkladı. Bilgin, yeni kart almak isteyen vatandaşlara sunduğu önerisinde, kredi kartı sözleşmesini doldurup imzalarken sözleşmenin üzerine "kredi kartı kullanım bedeli ödemeyeceğim" şeklinde not düşmelerini istedi. Bu not düşüldükten sonra eğer banka kredi kartı vermeyi kabul ederse hiç bir kredi kartı bedeli ödenemeyeceğini söyledi

KREDİ KARI DEĞİL BANKAMATIK KARTINDAN BAHSETMIŞTIM
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 11 Aralık 2020; 18:57:42 >
  • tabıkı ınternet bankacılığını açtırıcam bankasya en ucuzları sanırım sende 20 tl alıyor.Peki bank asya ınternet uzerınden eft havale yapınca ne kadar alıyor
  • O hesaba otomatik ödeme talimatı verirsen ücret almıyorlar.Ancak kaçtane vermen gerektiği bankaya göre değişiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 2 Kasım 2020; 0:7:49 >
  • bankasya için otomatik ödeme bir fatura yeterli
  • uğraşma arkadaşım otomatik fatura falan, senin faturayla alakan olmuyor adamlar 2 tane faturayı 1 sene boyunca ödeyip seni uğraştırıyorlar, benim sabah yaptığım gibi git bir ziraat bankasına açtır bi vadesiz hesap.. 3 ay içinde 1 milyar eline geçer heralde havada karada, onuda alır yatırır vadeli mevduata netten geçersin 8.25 oranında faiz hem gelir hemde senelik hiçbişi ödemezsin, bunlar tamamen dolandırıcı böyle gidip sorup öğrenmezsen verirsin faturayı ailenden para alırsın oraya gider yatırırsın böyle boş boş mevzularla uğraşısın..
  • sonuç olarak banka asya en ucuzu 20 tl alıyor senede.Peki internet hesabı açınca eft ve havaleden ne kadar ucret kesıyor acaba
  • hsbc ve ing nedir bilen varmı ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.