2010'da hava harp okulu taban puanı veya başarı sırasını bilen var mı?
315 veya 325 ham olması lazım mf1 ve mf 4
yer subayını bana açıklaya bilicek olan varmı ? bu adamların muharip sınıfı varmı deniz harpteki deniz piyade gibi
yer subayı olursan istihkam gibi yani kabaca ordu evlerinin tertibinde veya okullarda kısmi müdürlük gibi yöneticilik yaparsın.Ayrıca radar çevre güvenliği vs.Uçak olmayan herşey yani :S (Uçak bakımlarıda yapılabilir .)
kubilay denizcilikteki deniz piyade gibi bunlarında muharip sınfı varmı bizim okula h astsubaylığından broşür gelmiş orda güvenlik okul komutanlığı mühimmat tahrip okul komutanlığı uçak bakım okul komutanlığı ..vs gibi bölümler göstermiş acaba bunlar bütün öğrencilerin gördüğü dersliklerin komutanlıklarımı yoksa bölüme özel komutanlıllarmı subaylık düşünüyorum ama sonunda idari yerlerde çalışmak istemiyorum seni biraz bilgili gördüm onun için sordum
havaya girersen ya pilot olursun ya teknik öğretmen (mühendis olarak ) ya radar ve uçak bakım (müh.) ya da idari veya güvenlikle ilgili subay olursun.Hava da muharip sınıf olarak diyebileceğimiz tek bölüm pilotluktur.