Şimdi Ara

2010 Sbs Konusu .. [ Buyrun 6-7-8. Sınıflar ] !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene Sbs ye girmiş biri olarak ne kadar lanet birşeydir biliyorum . Neyse ki bi Anadolu Lisesine yerleştim . Hedefime ulaştım . Evet dökün bakalım içinizi .
    -Netler Ne Alemde ?
    -Hedefiniz Hangi Lise ?
    vs.vs.

Buyrun .

• kesinlikle demiyim ama görünen o ki mutlaka bir anadolu lisesine rahat yerleşicem gibi ama yine de aldığım puanlar bana yetmiyor.Şuan 8 . sınıfım 6 da 457 7 de 462 aldım. 8de de inş. 500 almayı düşünüyorum.Dersane netlerim 472-468-455 şuan için bu 3'üdür.Ondan önceki 2 sınavım 430 ve 350 lerdeydi ama ilki töder genel tarama sınavıydı ikincisi de konular yeni diye kötü aldım.Şuan bile kötü bana.Hefedim 473 puan olan Atatürk Anadolu Lisesi.Sanırım sbs kalkıp gene oks gibi 8. sınıfta sınav olunacakmış doğru mudur acaba?
  • hocam 8.sınıfım
    6. sınıf 460
    7.sınıf 430
    bu yıl da bi 400~420 arası alırım
    büyük ihtimalle anadolu lisesi yolcusuyum
  • kamikaze95
    Puanlar baya iyi . Tabi tedbiri elden bırakmamak gerek . Son dediğini hiç duymadım ama olacaksa bile seni etkilemez . Çalışmaya devam .

Felix Felicis
    8. Sınıfta Anadolu Lisesinin gerçekten farkı olur derlerdi Takmazdım pek . Şimdi hakikaten görüyorum . En cacık anadolu Lisesi bile gerçekten çok donanımlı öğrenciler yetiştiriyor .

Çalışmaya devam .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fyodor Dostoevsky -- 22 Mart 2010; 21:30:22 >
  • Yukarı . 6 hazirana kadar güncel tutulacaktır .
  • Ben şimdi adnan menderes anadolu lisesinde okuyorum. Bütün o zorla gittiğim dersaneye iyi ki gitmişim. Eğer bizim okulu düşünen varsa buyursun gelsin 7-8 kişilik dh klübümüz var içinde kız bile var grubun. Şaka bir yana yan gelip yatmayın gerçekten çok üzülürsunuz
  • anadolu lisesine elveda demeliyim ticaret lisesi fln düsünüyrm inş. olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6. sınıf mı?
  • 6. sınıf 426
    7. sınıf 390
    8. de en az 420 almam lazım ki and. giryim dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: penguen24

Ben şimdi adnan menderes anadolu lisesinde okuyorum. Bütün o zorla gittiğim dersaneye iyi ki gitmişim. Eğer bizim okulu düşünen varsa buyursun gelsin 7-8 kişilik dh klübümüz var içinde kız bile var grubun. Şaka bir yana yan gelip yatmayın gerçekten çok üzülürsunuz

Ulan 478 puan yaptık da ne oldu, kaç tane adam gibi hocamız var ?
    Bugün olduğumuz matematik sınavını 11. snıftaki adama getirsem eminim 5 alamaz o derece

Benim;

7. Sınıf - 473
    8. Sınıf - 481

Ortalama = ~478

• quote:

Orijinalden alıntı: Karekök.

6. sınıf 426
    7. sınıf 390

Oturduğun ile bağlı . Ama istisna bir kaç il dışında hepsinde 390 ile Anadolu lisesi var . o yüzden And. a girersin rahat rahat 400 yapsan dahi .
    @Einstein
    Ne yapalım hocam 6'lar giremez diye pankart mı açalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

quote:

6. sınıf 426
    7. sınıf 390

Oturduğun ile bağlı . Ama istisna bir kaç il dışında hepsinde 390 ile Anadolu lisesi var . o yüzden And. a girersin rahat rahat 400 yapsan dahi .
    @Einstein
    Ne yapalım hocam 6'lar giremez diye pankart mı açalım

şehir dışı olmaz izin vermez bizimkiler .

ama şehir içi olur o da olmazsa Rami Atatürk Lisesi

• Mayıs'ta her gün deneme çözün. Ben öyle yapmıştım. Hep 6-7 yanlışım çıkıyordu. Sınavda da 6 yanlışım çıktı. Bu sınavlar bitince bir rahatlama olacak büyük ihtimal. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden 

Mayıs'ta her gün deneme çözün. Ben öyle yapmıştım. Hep 6-7 yanlışım çıkıyordu. Sınavda da 6 yanlışım çıktı. Bu sınavlar bitince bir rahatlama olacak büyük ihtimal. Kolay gelsin.

geçen sene zambak'ın 10 lu seti vardı 7. sınıflar için onları çozdüm çok iyi bir takviye oldu.

onlar sayesinde 390 aldım.

bu senede 8. sınıflar için ne önerrirsin ?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:36:38 >
  • 8. sınıfım
    6. sınıf 465
    7.sınıf 445
    yaklaşık 440 çekmem lazım Ümitköy anadolu için
  • 6.sınıf 352
    7.sınıftayım :(
  • 8.Sınıfım..
    6:451
    7:415..
    Nazilli Anadolu Öğretmen olması için en az bi 450 almam lazım ve yapabilirim diye düşünüyorum.. 7.sınıfta hasta hasta girdim sınava tam odaklayamadım kendimi sorulara..
    penguen74: Nazilli'de misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

6.sınıf 352
    7.sınıftayım :(

Yapma bunu.

Beyler duyduğuma göre sbs kalkacakmış ilerki yıllarda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden 

Mayıs'ta her gün deneme çözün. Ben öyle yapmıştım. Hep 6-7 yanlışım çıkıyordu. Sınavda da 6 yanlışım çıktı. Bu sınavlar bitince bir rahatlama olacak büyük ihtimal. Kolay gelsin.

geçen sene zambak'ın 10 lu seti vardı 7. sınıflar için onları çozdüm çok iyi bir takviye oldu.

onlar sayesinde 390 aldım.

bu senede 8. sınıflar için ne önerrirsin ?

Hatırladığım kadarıyla Zaman'ın deneme sınavları oluyordu bu zamanlarda. Faktör Denemeleri, Zambak diye hatırlıyorum.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.