Şimdi Ara

2010 passat - 2012 jetta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Araç almak için araştırmalarımız sonucu 2 seçenek kaldı önümüzde. Verebileceğimiz para maksimum 55000TL.

1. aracımız 2010 passat comfertline 1.4 TSI dsg f1 şanzuman navigasyon ve 2000$'lık ses sistemi mevcut. km'si 40000civarında fakat birtek uzun yolda kullanılmış. Şuanda garajda almamızı bekliyor.

2. aracımız ise 2013 highline 1.4 TSI manuel 6 ileri vites açılır tavan dahil triptonik hariç en dolu modeli. bu araçta bize bakıyor al diye.

ama genede kararsız kaldık. sonuçta biri jetta biri passat... tek farkları aralarında biri 0km biri 2. el. biri yeni kasa jetta diğeri eski kasa passat okadar.

Birkaç inceleme yaptım jetta tabiki passatın konforunda değildir ama yeni jettalarda iç mektan malzemesi busefer çokta iyi değil gibi inceleme sitelerinde de yorumlar vardı.

Buyüzden bu konuda sizden yorum ve tavsiye bekliyorum.

Yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spar_k -- 14 Şubat 2012; 13:52:35 >

• 2013 Jetta'yı nerden buldun? Daha 2012'ler teslim edilmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

2013 Jetta'yı nerden buldun? Daha 2012'ler teslim edilmedi

0 jettaya niyetlenirsek yazı bekleyip 2013 almayı düşünüyorduk. başlığı düzeltmem daha iyi olacak sanırım. yanlış anlaşılabiliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spar_k -- 14 Şubat 2012; 13:53:15 >
  • biri eski kasa d segmenti diğeri yeni kasa c segmenti
    ikisine de lpg olmuyor
    yeni jettayı bu opsiyonlarla 60 ın altına bulamazsınız
    eğer uzun zaman geniş geniş binerim (4-5 yıl) diyoranız passat iyidir
    yok ben modayı takip ediyorum diyorsanız jettayı bekleyin.

not: eğer kanun yürürlüğe girdiyse yeni model yılı ağustos değil 1 ocak olacak yani 2013 model yılı için önünüzde daha 11 ay var.

• quote:

Orijinalden alıntı: spar_k

quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

2013 Jetta'yı nerden buldun? Daha 2012'ler teslim edilmedi

0 jettaya niyetlenirsek yazı bekleyip 2013 almayı düşünüyorduk. başlığı düzeltmem daha iyi olacak sanırım. yanlış anlaşılabiliyor :)

Haklısın aslında, şimdi sipariş versen 2013'te teslim alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ycgurdal

biri eski kasa d segmenti diğeri yeni kasa c segmenti
    ikisine de lpg olmuyor

not: eğer kanun yürürlüğe girdiyse yeni model yılı ağustos değil 1 ocak olacak yani 2013 model yılı için önünüzde daha 11 ay var.

biz aldığımız araca genelde 8-10 yıldan aşağıya binmiyoruz. buda muhtemelen öyle olacak :) hiç 0 aracımız olmadı oyüzden bir niyetlendik. ama uzun ömürlülük açısından nasıl olur bilemiyoruz tabi. passatın yeri başka. ama biryanda da 0 araç durumu kafa karıştırıyor :S

• quote:

quote:

ikisine de lpg olmuyor

biz aldığımız araca genelde 8-10 yıldan aşağıya binmiyoruz. buda muhtemelen öyle olacak :) hiç 0 aracımız olmadı oyüzden bir niyetlendik. ama uzun ömürlülük açısından nasıl olur bilemiyoruz tabi. passatın yeri başka. ama biryanda da 0 araç durumu kafa karıştırıyor :S

madem öyle alman passat meksikalı jettadan iyidir.

edit: madem sıfır araç istiyorsunuz şahsi tercih olarak o fiyata focus tit. dizel sw alırım. (sanırım sw kampanyalı olarak veriliyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3ngerek -- 14 Şubat 2012; 15:41:59 >

• quote:

quote:

ikisine de lpg olmuyor

8-10 yıl kullanacaksanız bence passat alın .hem sınıf hem de kalite farkı var.Uzun yıllar sorunsuz binersiniz.(ama sıfırın tadı da bir başka olur ) Ben bile kararsız kaldım hocam Allah kolaylık versin

• Çok kararsız kalınacak bir konu olmuş. Passat şüphesiz çok daha kaliteli bir araç ama 8-10 yıl binilecekse gitgide daha eski bir hal alıcak.
    Jetta alırsan en az 5-6 yıl yeni bir araca sahip olucaksın. Jetta sevmem ama bu araçlar arasında jetta alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

Çok kararsız kalınacak bir konu olmuş. Passat şüphesiz çok daha kaliteli bir araç ama 8-10 yıl binilecekse gitgide daha eski bir hal alıcak.
    Jetta alırsan en az 5-6 yıl yeni bir araca sahip olucaksın. Jetta sevmem ama bu araçlar arasında jetta alırdım.

az daha zorlayıp 2. el yeni kasa comfertline manuel vites passatmı alsamki diyorum :) off nolcak bilmiyorum ya :( gerçekten passat çok istiyorum ama sıfır jettada tercih sebebi gerçekten...
  • 2013 jettayı tavsiye ederim tabi 2014 yılında da yayınlarsınız resimlerini nasıl 2013 jettam diye
  • 8-10 sene kullanacak olsam sıfır km tercih ederdim. Yani Jettayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

2013 jettayı tavsiye ederim tabi 2014 yılında da yayınlarsınız resimlerini nasıl 2013 jettam diye

0 alırsam paylaşacağım :)
  • Passat daha mantıklı bir seçim bence
  • 0 olmasından dolayı jetta yı seçerdim
  • Arada bariz bir kalite farkı var ancak Jetta hem 0 hem de yeni kasa
  • Passatın fiyatı nedir acaba onu yazmamışsınız. Uzun süre kullanılacaksa passat daha iyi olur. Tabi aracın durumuna bağlı motor kaporta ve şanzıman durumu nedir serviste bir sorgulatmanızda fayda var. Eğer temizse gönül rahatlığıyla alınıp uzun yıllar binilir birazda pazarlık yapılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferisbb

Passatın fiyatı nedir acaba onu yazmamışsınız. Uzun süre kullanılacaksa passat daha iyi olur. Tabi aracın durumuna bağlı motor kaporta ve şanzıman durumu nedir serviste bir sorgulatmanızda fayda var. Eğer temizse gönül rahatlığıyla alınıp uzun yıllar binilir birazda pazarlık yapılır

tanıdıktan alacağımız temiz bir araç. birtek uzun yolda kullanılmış. şuan kullanılmıyor sahibi sürekli yurtdışı seyehati yaptığı için. araç 35000km de. kazası yok. triptonik f1 şanzuman var. fiyatıda şuan 54000tl fakat pazarlıkla 52000 yada 50000TL'ye alabilme ihtimalimiz var. araç comfertline fakat navigasyon sistemide mevcut. araç temiz durumda anlıycağınız.

• başka bir arkadaşta benzer bir konu açmış. o başlıkta birde tiguan'dan bahsedilmiş. ama ben bu aracı hiç bilmiyorum. nekadar yakar masraflımıdır? rahatmıdır? passatla kıyaslanabilirmi pek anlayamadım. ikinci elleride bizim alabileceğimiz ölçülerde fiyat olarak. ama tek fikrim bu :S
  • Şöyle düşünürsek, şu anki 2002-2004 model passatlar halen daha hoş durmakta ve gayet de güzel araçlar, 8-10 yıl sonra da sizin aldığınız passat bu duruma gelecektir. Bence de passat, D sınıfı olmasının verdiği konfor da pek tartışmaya açık değil hatta.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.