Bildirim
2010 Model Polo 1.4'e LPG
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
forumda mocan otogaz çok övülüyor araştırın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul daysan rizanin garaji tavsiye edebilirim.
bakıyorum mocan otogaza marka olarak acaba polo 1.4 ne olur uyumlusu kafamda brc veya lovato var ama bakıyım acele etmeyeyim -
kardeşim brc derim en iyisi zaten fiyatları aynı gibi
PRİNS EN İYİSİ Mİ ? -
Bende 2004 polo var. 1.4 Bende taktıracam ama çorludayım. Burada taksitli 1950 TL dediler geçen ay. Bir kaç gün önce internetten fiyat araştırdım 1500 peşin 1600 taksitli diyen çok var. Bu fiyat farkı nedir anlamadım. BRC de malzeme ve yazılım farkı varmı. Atikerde olduğunu duydum. Birde buradakibayi den memnun olmayanları duydumm. Yakın civarda iyi bir bayii varsa bilgi verirseniz iyi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakarici -- 12 Haziran 2014; 12:25:55 >
Bende 2007 polo ya lpg taktirmayi dusunuyorum. Vw ile en iyi uyumu yakalayan ozellikli bir marka var mi acaba?
BRC en iyi marka tercihiniz olur.
Fiyat olarak internette belki güncel olmayan fiyatlara ya da reklamlara rastlamış olabilirsiniz şu anda BRC'nin fiyatı 1900-2000 TL arasında değişiyor. -
kesinlikle prins taktırın aracınızda stop etme problemleri oluyor sorun yaşamayın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X