Şimdi Ara

2010 MODEL OCTAVİA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖZELLİKLE VW GRUBUNA GEÇTİKTEN SONRA ARAÇTA KÖKLÜ Bİ DEĞİŞİM SAĞLANDI.ŞU AN KULLANILAN 1.4 TSI DSG ŞANJUMAN OLDUKÇA BAŞARILI.

ARAÇTA ŞUAN İTİBARİYLE 2 FARRKLI SEÇENEK SUNULMAKTADIR

1.4 TSI 122 HP 6 İLERİ VİTES
    1.4 TSI 122 HP DSG 7 İLERİ TİPTRONİC VİTES

ŞUAN İTİBARİYLE ARAÇLAR 36.990 TL DEN BAŞLIYOR

İLGİLENEN ARKADAŞLAR BANA ULAŞABİLİR
    SKODA OĞUŞLAR GROUP
    SİNAN ÇELİK
    216 533 74 74
    530 881 83 82
    sinancelik1980@yahoo.com
    sinancelik1980@gmail.com
    sinancelik1980@hotmail.com
    sinancelik1980@mynet.com
    satis@oguslargroup.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinancelik1980 -- 13 Şubat 2010; 10:59:29 >

• bende almaya niyetlendim ama yeni kasa geliyor ,onu bekliyecegiz artık
  • yeni kasa hangisi olacak acaba 2013 de gelecek olansa sonrasındada 2016 da gelir sonra 2020..... şeklinde gider durur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogmatik

yeni kasa hangisi olacak acaba 2013 de gelecek olansa sonrasındada 2016 da gelir sonra 2020..... şeklinde gider durur.

Octavia Mk1 (Typ 1U) (1996-2004), PQ34/A4 platformu
    Octavia Mk2 (Typ 1Z) (2004-günümüz), PQ35/A5 platformu
    Octavia Mk3 (muhtemelen 2013)

bakınız:
    http://en.wikipedia.org/wiki/%C5%A0koda_Octavia
    http://de.wikipedia.org/wiki/%C5%A0koda_Octavia
    http://de.wikipedia.org/wiki/Plattform_(Automobil)#Volkswagen.2C_Audi.2C_Seat.2C_.C5.A0koda.2C_Bentley
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=36482723

• Foorumda pek fazla 1.4 TSI Octavia kullanan yok sanırsam. Kullanıcılardan deneyimlerini almak isterdim dogrusu. Aslında dizel almak istiyorum ama DSG li 1.4 TSI akımı celiyor. Tek sıkıntım ambiente versiyonunda dahi donanım cok zayıf ama elegance dediğinizde de fiyat biranda fırlıyor. Ambiente versiyonda park sensoru bile yok. Classic versiyonda tam boy jantlı stepne varken ambiente versiyonunda acil durup stepnesi var. Ambiente versiyonda direksiyondan kumanda var mı yok mu anlıyamadım acıkcası. Yarı otomatik klima tam olarak ne oluyor onuda bilmiyorum, tek ayarlı otomatik klimamı acaba diye düşündüm bir an?
    Tabiki en önemlisi nispeten büyük bir kasada bu motor nasıl bir performans sergiliyor ve benzin tüketimi istanbul içinde yogun saatlerde kullanıldında nasıl?
  • Aracımı alalı henüz çok az bir süre oldu.İlk depo 203TL'ye doldu.Şu anda 560km yol yaptım.aracım henüz yeni olduğundan vereceğim değerler yanıltıcı olur.Şehir içi yoğun trafikte yakışı yüksek şu an için.Bir depo benzinle tahminim 700km yapabileceğim.5bin km den sonra dahada artar.Benim aracım 1.4 tsi elegance düz vites. Aracımdan çok memnunum.motor sesi ve yol sesini içeriye çok az oranda veriyor. Şu an için bayilerde ambiante otomatik vites yok(belki bir kaç bayide bulunabilir koyu renk olarak 1 yada 2 tane vardı), nisan ayına kadarda gelmeyecek dediler.Bana kalsa elegance'ın özellikleri yerine ambiante dsg şanzımanı tercih ederdim.Hem elegance hem dsg bütçemi aştığından manuel tercih ettim.1.4 motor la bu araç şahlanıyor.Henüz kendi aracımda 3500 deviri aşmadım.test aracında kullandığımdan biliyorum.Henüz sabırla 1500km nin dolmasını bekliyorum.Gerçekten araç kalitesiyle fiyatını hakediyor.Bütçesi uygun olanlara 1.4tsi elegance dsg seçeneğini şiddetle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogmatik -- 28 Şubat 2010; 21:30:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dogmatik

Aracımı alalı henüz çok az bir süre oldu.İlk depo 203TL'ye doldu.Şu anda 560km yol yaptım.aracım henüz yeni olduğundan vereceğim değerler yanıltıcı olur.Şehir içi yoğun trafikte yakışı yüksek şu an için.Bir depo benzinle tahminim 700km yapabileceğim.5bin km den sonra dahada artar.Benim aracım 1.4 tsi elegance düz vites. Aracımdan çok memnunum.motor sesi ve yol sesini içeriye çok az oranda veriyor. Şu an için bayilerde ambiante otomatik vites yok(belki bir kaç bayide bulunabilir koyu renk olarak 1 yada 2 tane vardı), nisan ayına kadarda gelmeyecek dediler.Bana kalsa elegance'ın özellikleri yerine ambiante dsg şanzımanı tercih ederdim.Hem elegance hem dsg bütçemi aştığından manuel tercih ettim.1.4 motor la bu araç şahlanıyor.Henüz kendi aracımda 3500 deviri aşmadım.test aracında kullandığımdan biliyorum.Henüz sabırla 1500km nin dolmasını bekliyorum.Gerçekten araç kalitesiyle fiyatını hakediyor.Bütçesi uygun olanlara 1.4tsi elegance dsg seçeneğini şiddetle tavsiye ederim.

Aracınız hayırlı olsun, ayıptır sorması kaça aldınız liste fiyatı üzerinden indirim şansı oldu mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010-2014 Opel Corsa Otomatik
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim.İndirim olayı fazla değil, bayiye göre değişiyor ellerindeki araçların maliyetine göre fiyat veriyorlar.Benim aldığım fiyatla ilgili olarak bayiye söz verdiğimden açıklayamıyorum, kusura bakmayın.Fakat alacaksanız mutlaka dsgli alın derim, ben almadığıma pişmanım.642km sonunda benzin aldım çeyrek depo vardı daha 44lt 166tl tuttu.Demekki ortalama 6,85lt/100km yakmış.Şehir dışı %60 şehir içi %40 kullanım oldu.Yeni araç çok yakar mantığıyla değerlendirirsek bu rakamlar fena sayılmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.