Şimdi Ara

2010 LYS TABAN PUANLARI +önemli bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En doğru kaynak neresidir ? Bakıyorum netten bir yer istediğim yere 512 puan diyor bir yer 470...Hangi siteden bulabilirim puanları doğru şekilde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÜNAHSIZ_LORD -- 4 Eylül 2010; 11:54:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Peçito

http://osyspuanlari.osym.gov.tr/

Eğer burasıysa çok iyi.Burada daha düşük gösteriyor puanı.

Sağol bro.
  • Birde birşey soracağım.Şimdi benim istediğimm üni boğaziçi.Hedefim olan bölümün puanınıda yaparım..ama benim lise özel düz lise.yani özel olması sıralamaya fark katar mı bilmem sonuçta düz lise.şimdi düz lise olduğum için sıralama yüzünden puanım tutsa bile girememe gibi bir durumum olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD

Birde birşey soracağım.Şimdi benim istediğimm üni boğaziçi.Hedefim olan bölümün puanınıda yaparım..ama benim lise özel düz lise.yani özel olması sıralamaya fark katar mı bilmem sonuçta düz lise.şimdi düz lise olduğum için sıralama yüzünden puanım tutsa bile girememe gibi bir durumum olabilir mi ?

Lise türünün hiçbir önemi yok yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Birde birşey soracağım.Şimdi benim istediğimm üni boğaziçi.Hedefim olan bölümün puanınıda yaparım..ama benim lise özel düz lise.yani özel olması sıralamaya fark katar mı bilmem sonuçta düz lise.şimdi düz lise olduğum için sıralama yüzünden puanım tutsa bile girememe gibi bir durumum olabilir mi ?

Lise türünün hiçbir önemi yok yahu.

Emin misin bak içime su serpiyorsun sonra kazanamam falan seni bulurum.

Şaka bir yana diyorlar ki ilk anadolu sonra meslekleri alırlar sana sıra gelmez diyorlar.??

• quote:

Bende Düz liseydim hiçbir farkı yok, herkes aynı eşit haklara sahip

• quote:

quote:

Allahım oley.Çok sevindim içime varyaaa böyle ders çalışma isteği doldu taşıyor.

Bekle beni boğaziçi.

..

O zaman yine sorayım şimdi benim istediğim puan ygs6 dan 500 puan.Sizce bu sene dershaneye gideyim mi ? Çünkü dershaneye gitmezsem dil kursuna gideceğim şimdiden dil öğrenmeye başlayım dedim.İkisini beraber yürütmem imkansız zaten...Son sene iyi bir dershane bana ygsden 480 puan aldırır mı şimdi git mi diyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÜNAHSIZ_LORD -- 4 Eylül 2010; 12:00:09 >

• git tabi ki tek başına zor yaparsın o puanı. destek şart. az buz bi puan istemiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

git tabi ki tek başına zor yaparsın o puanı. destek şart. az buz bi puan istemiyorsun.

Hadi yaa öyle mi yapsam.Ygs olduğundan önemsememiştim pek..Birde lise 3 e geçtim.Sınıf belirtmemişim.Git diyorsan hemen gidip yazılacağım.İyi düşün.
  • quote:

quote:

quote:

Allahım oley.Çok sevindim içime varyaaa böyle ders çalışma isteği doldu taşıyor.

Bekle beni boğaziçi.

..

O zaman yine sorayım şimdi benim istediğim puan ygs6 dan 500 puan.Sizce bu sene dershaneye gideyim mi ? Çünkü dershaneye gitmezsem dil kursuna gideceğim şimdiden dil öğrenmeye başlayım dedim.İkisini beraber yürütmem imkansız zaten...Son sene iyi bir dershane bana ygsden 480 puan aldırır mı şimdi git mi diyorsunuz ?

Bölümünü söyleseydin be hocam önceki sorunda.

YGS-6'dan aldığına göre BOÜN'de meslek liselilerin ek puan aldığı bir bölümdür. Aldıkları ek puanla seni geçebilme olanakları var. Bu yüzden senin YGS'den yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalışman gerekiyor. Zaten taban puana göre hedef yapılmaz. Bölüm bu yıl 500'le kapatmışsa gelecek yıl 510'la da kapatabilir, 490'la da.

Az buz puanlar istemiyorsun. Dershaneye gitmeni öneririm.

• Tamam Tmciyim ben.Bölüm olarakta turizm işletmeciliği istiyorum.Bilirsiniz işte kokteyl,şezlong,dans.. Birde dershane sistemi hakkında bir soru sorayım.Şimdi madem git dediniz ben gidip yazılayım ama ben oks hazırlıkta 2 sene gittim.Pek sistemden birşey anlamıyorum.7.sınıfa dersin tekrarını yada ön hazırlığını görüyor gibi birşeydim.Yani oks adına öyle çok birşey yaptığımızı hatırlamıyorum.Lise 3 te böyle olmaz demi.Yani ders tekrarı gibi..
  • quote:

Tamam Tmciyim ben.Bölüm olarakta turizm işletmeciliği istiyorum.Bilirsiniz işte kokteyl,şezlong,dans.. Birde dershane sistemi hakkında bir soru sorayım.Şimdi madem git dediniz ben gidip yazılayım ama ben oks hazırlıkta 2 sene gittim.Pek sistemden birşey anlamıyorum.7.sınıfa dersin tekrarını yada ön hazırlığını görüyor gibi birşeydim.Yani oks adına öyle çok birşey yaptığımızı hatırlamıyorum.Lise 3 te böyle olmaz demi.Yani ders tekrarı gibi..

Olur Lise 3 dershanesi okula yardımcı geçer malesef gerçi her dershanede aynı mı bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: Sla_Hkn

quote:

Tamam Tmciyim ben.Bölüm olarakta turizm işletmeciliği istiyorum.Bilirsiniz işte kokteyl,şezlong,dans.. Birde dershane sistemi hakkında bir soru sorayım.Şimdi madem git dediniz ben gidip yazılayım ama ben oks hazırlıkta 2 sene gittim.Pek sistemden birşey anlamıyorum.7.sınıfa dersin tekrarını yada ön hazırlığını görüyor gibi birşeydim.Yani oks adına öyle çok birşey yaptığımızı hatırlamıyorum.Lise 3 te böyle olmaz demi.Yani ders tekrarı gibi..

Olur Lise 3 dershanesi okula yardımcı geçer malesef gerçi her dershanede aynı mı bilemem

Evet işte bahsettiğim buydu.Zaten benim okul derslerim iyi.Eğer sadece okula yardımcıysa onun yerine dil öğrenmeye giderim zaten turizm istiyorum bir + sı olur diye düşünüyordum.Her dershane aynı mı diye bilen arkadaşlarada sorayım

Birde dershaneye gidince ben sadece ygsden hazırlanmak istiyorum deyim mi ? İstediğim bölüm zaten tm1 e taşınmaz herhalde demi ? Öyle hakları yok yani.Sonuçta o kadar ygs kasmışım.

• up ama ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.