Yeniden merhaba. Navitechin bir modelini almıştım. Ancak hiç memnun kalmadım. sürekli sorun... Saçma sapan bir çerçeve taktılar. güneşi görünce 15 günde boyaları çatladı. Servisle ayrı Navitechle ayrı kavga ettim. Çerçeve değiştirildi. Bu sever cihaz sapıttı. Hiç birşeyi düzgün çalışmıyordu vs.. En sonunda merterdeki yerlerine gittim bir güzel kavga ettim. Ordan çıkıp yetkili servise gittim söktürdüm cihazı. Fly Audio'nun lancer için ürettiği ürünü istiyorum fiyat farkı ne kadar dedim. 200 lira civarı bir fark ödedim ve fly audio aldım. Çok memnun olduğumu söyleyemem ancak son derece şık duruyor. Hatta lancera takılabiliecek en uygun double din bence. Tabii görsellik ve malzeme kalitesi olarak. Cihazın içi donanımsal olarak oldukça zayıf. özeliikle dvd okuma hızı çok yavaş vs.. ancak tavsiye ettiğimi söyleyebilirim.
Bunlar dışında da çok sorun yaşadım ancak arabayla ilgili değil servislerle. nasıl dandik bir film çektilerse filmler turuncu oldu. değiştirin dedim her film solar dediler. çamura yattılar vs.. faturada var ve garanti dahilinde. ancak ne ettiysem dinletemedim. arabayı bakım için servise bıraktım ve almaya gittiğimde sağ ön cam çizikti. camı değiştirin dedim. yine çamura yattılar vs.. ancak kavga dövüş de olsa ücretsiz olarak değiştirdiler. tabi film de değişti. o da gri-siyah arası bir renk oldu. yine kavgalar vs.. filmleri değiştirmeyi kabul ettiler ancak aracı almaya gittiğimde en arka cam filminin değiştirlmediğini gördüm. en son çıldırıp hepsini söktürdüm serviste çünkü filmciler bu film bozulmuş, sökerken resistanslar da çıkar diyordu. serviste söktürüp attım tekrar cebimden ödeyip güvenlikli film yaptırdım. bu arada double dinn değişince kamera da değişti. tamponda kamera deliği kaldı. onun için ayrı kavgalar vs.. tabi bu arada araçtan iyice soğdum. bu aralarda park halindeyken çarpıp kaçmışlar. sağ ön köşe. ciddi bişey yok ancak çizikler var ve tampon klipsleri kırık. pasta yaptırıp yerine oturttum o kadar. çünkü servisle muhattap olmaya tahammülüm kalmamıştı. sonra boşvermeye başladım. kafaya takmayınca herşey daha kolay oluyormuş. aracımı gerçekten çok seviyorum ancak TEMSA VE MITSUBISHI YETKILI(!) SERVİSLERİNDEN NEFRET ETTİM!!!!
2 gündür ayrıyız arabamla. mart başında ufak bir kaza yaptım ancak fırsat bulup bırakabildim. tabiki servise değil, kaskonun kendi atölyesine. 2 gündür getz kullanmaktayım. tabi ne kadar kullanmak denirse. neyse ki yarın sabah kavuşacağım aracıma. inanılmaz bir fark var. bi kere koltukları çok rahatsız. pedal kısmı çok dar. araç gidiyor ancak duramıyor :D en ufak çukurda tekerler yerden kesiliyor. 80i geçmeye cesaret edemiyorum. lancerla 80 ile girdiğim ve sadece esp açılan viraja getzle 50yle girdim ve araba ciddi şekilde savruldu neyse ki toparladım. hiç beklemiyodum ama o kadar fark olacağını. neredeyse iki kat hızla giriyorum ve sadece esp açılıyor, kayma yok. 100-110 ile girersem hem esp açılıyor hem kayıyor. ivmelenmesi gerçekten çok iyi. özellikle 2. vitesi bir harika. yüksek süratlerde yola çok iyi oturuyor. uzun yolda 2 saat boyunca 180-210 arasında gittim ve inanılmaz rahattı. yol tutuşu olsun, performansı olsun, donanımı olsun... (hız sabitleyici büyük eksiklik gerçi) gerçekten çok başarılı bir araç.
kardeş okurken içim karardı..sendeki ne şansmış.....bende lancer kullanıyorum 2011 model bende araçtan memnunum sadece biraz kör kalmış garajda.Biraz açılmaya ihtiyacı var motorun.
Ufak tefek askilikler tabiki oluyor (sendeki berbat olmuş o ayrı ) bende cam filmi yaptırdım.dün baktım arka cam üst kısmı 1cm kadar kabarma yapmış götürecem yaptırdığım yere. Arka stoplara film çektirmiştim onlarda küçüldü neden olduysa..:) Allah şükür araç la ilgili sıkıntı yok.
Double din teyp istiyorum bende senin dediğin fly audio nun sitesine girdim ama orda lancer seçeneği yok. Ama senin anlattıklarından sonra ondan da soğudum.durup dururken başımıza iş açmıyalım..Ve ben heralde tamponu deldirip kamera taktırmam çünkü kamera sökülünce orda koca bir delik kalacak.
Merak ettiğim asık konu bu ilgisiz ve kavgacı servis acaba kim bizde gitmeyelim yanlışlıkla oraya..
Geçmiş olsun
yenibosna alsa plaza. ancak bi kaç hafta önce haramidereye taşındılar ki bi sene içinde tamamen batarlar diye tahmin ediyorum. tabi uzun süredir gitmediğim için son durumlarını bilemiyorum. belki kendilerine çeki düzen vermişlerdir double din istiyorsan fly audio taktırabilirsin. yani çok yüksek performans bekleme ancak işini göreceğine eminim taktıkları kamera için de tamponu delmiyorlar. plaka lablarından birini söküp onun yerine hem lama hem kamera olan bişey takıyolar. söktüğün zaman hiç iz kalmıyor. eğer istanbuldaysan bana özelden ulaş. yardımcı olurum. araç ve aksesuarlarıyla ilgili hem iyi hem kötü bir çok deneyimim var çünkü
ha bu arada 2011 model olması harika bişey. arka farların içindeki alümintum kaplamanın kıymetini bil. benim çok hoşuma gidiyor maaalesef 2010lar kırmızı kaplama var
ha bi de navitechten uzak dur. sakın ha sakın yanına bile yaklaşma. çok pişman olursun. ürünler sorunlu olabilir bunu anlarım ancak bu adamlar malı sattıktan sonrasını iplemeyen, tek dertleri müşteriyi yolmak olan adamlar. garantisi olan cihazı tamir edemediler ve iade etmek için popomu yırttım resmen. kesinlikle uzak durmalısın.
son olarak aracı da alsa plazadan aldım. bej rengi deri döşeme yaptırdım. haklarını yemeyeyim. gerçekten kaliteli malzeme ve işçilik var. tabi ki bu çaıştıkları döşemeciyle ilgili ancak ben 3 senedir çok memnunum hiç bir sorun yok
quote:
Orijinalden alıntı: kaaann
ha bi de navitechten uzak dur. sakın ha sakın yanına bile yaklaşma. çok pişman olursun. ürünler sorunlu olabilir bunu anlarım ancak bu adamlar malı sattıktan sonrasını iplemeyen, tek dertleri müşteriyi yolmak olan adamlar. garantisi olan cihazı tamir edemediler ve iade etmek için popomu yırttım resmen. kesinlikle uzak durmalısın.
son olarak aracı da alsa plazadan aldım. bej rengi deri döşeme yaptırdım. haklarını yemeyeyim. gerçekten kaliteli malzeme ve işçilik var. tabi ki bu çaıştıkları döşemeciyle ilgili ancak ben 3 senedir çok memnunum hiç bir sorun yok
inan bana benim arka stopların içi nasıl hatırlamıyorum krom var mı diye..:)
döşeme vs. işlerini zaten onlara fason yapıyorlar..
Ve ben halen double din taktırmadım..öyle gidiyor belki satarım masraflar bana kalıyor.arkaya spoyler taktırdım servise 3 gün sonra ortadan çatladı boyadım öyle duruyor.sen gözün gibi bakıyorsun yamşakın biri gelip sürtüyor için cız ediyor.
insan sadece masrafına yanıyor.yazık diyor ama önemli olan nasıl mutlu olduğundur.Ben bu arabanın hayalini kurdum aldım mutluyum...bazen yandan bakıyorum harika duruyor zevk alıyorum..ama alışınca geçiyor dünya malı..salla gitsin sen nasıl mutlu oluyorsan öyle yapman lazım yani..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme