Şimdi Ara

2010 Lancer için Double Din Tavsiyesi. (ACİL)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    geçen hafta 2010 lancer sipraişi verdik. 1.5 invite modeli. ancak araç bazı nedenlerden dolayı gecikmiş durumda. cuma günü teslim edebilceklermiş. ben de bu zamanda bir de double din olsun istedim. satın aldığım yerle görüştüm, 600 lira ile 2500 lira arasında değişen seçenekler var dediler. şuan benden haber bekliyolar hangisinin takılcağı konusunda. fiyat çok sorun değil, asıl önemli şık ve ORJİNAL gözükmesi. yani hiç bi şekilde sonradan takılmış gibi olmasını istemiyorum. zaten satın aldığım yerde takılcak. fakat internette araştırmama rağmen lancer için double din konusunda hiçbişey bulamadım. geri görüş kamerası filan da oluyomuş içinde. yani adam öyle söyledi. her neyse, sizce nasıl birşey takmalıyım? dediğim gibi en önemli şey arabanın orjinal parçası gibi gözükmesi. bu arada araş siyah, bej rengi deri koltuk var. bunun dışında body kit, spoiler, cam filmi, krom egsoz, arka park sensörü de mevcut. firma benden haber beklediği için acele cecap yazarsanız sevinirim. tavsiye edilen ürünlerin araca takılmış olarak fotolarını da koyarsanız pek bi makule geçer. şimiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaaann

merhaba,
    geçen hafta 2010 lancer sipraişi verdik. 1.5 invite modeli. ancak araç bazı nedenlerden dolayı gecikmiş durumda. cuma günü teslim edebilceklermiş. ben de bu zamanda bir de double din olsun istedim. satın aldığım yerle görüştüm, 600 lira ile 2500 lira arasında değişen seçenekler var dediler. şuan benden haber bekliyolar hangisinin takılcağı konusunda. fiyat çok sorun değil, asıl önemli şık ve ORJİNAL gözükmesi. yani hiç bi şekilde sonradan takılmış gibi olmasını istemiyorum. zaten satın aldığım yerde takılcak. fakat internette araştırmama rağmen lancer için double din konusunda hiçbişey bulamadım. geri görüş kamerası filan da oluyomuş içinde. yani adam öyle söyledi. her neyse, sizce nasıl birşey takmalıyım? dediğim gibi en önemli şey arabanın orjinal parçası gibi gözükmesi. bu arada araş siyah, bej rengi deri koltuk var. bunun dışında body kit, spoiler, cam filmi, krom egsoz, arka park sensörü de mevcut. firma benden haber beklediği için acele cecap yazarsanız sevinirim. tavsiye edilen ürünlerin araca takılmış olarak fotolarını da koyarsanız pek bi makule geçer. şimiden teşekkürler.

Ne alirsan al Direksiyonun üzerindeki tuslari bosa cikacak o yuzden orjinal gibi durmaz. suan lancerlar icin urutulmus double din yok malesef...Optik Cikisli Navigasyonlu birsey almani oneririm

• 1.8 olan modelin üstünde var ama. onda direksiyondan kontrol yok mu?
  • quote:

1.8 olan modelin üstünde var ama. onda direksiyondan kontrol yok mu?

var

eger sen double din alirsan aracina direksiyonun uzerindeki tuslar calismiyor o tuslar sadece orjinal cd calarla calisiyor
  • Kardeş original istiyprsan türkiyeden alma ebay sitesinden al sana bir sayfa vereyim ordan alBuraya tıkla
  • Bazı yan sanayi ürünlerde direksiyon kumandaları çalışıyor geçenlerde serviste bir araca takmışlardı beğendim çözünürlüğü falan güzel direksiyondan kumandası çalışıyor geri kamerası gps dvd player v.s. çok kulanışlı 1800 fiyat verdi ama original gibi durmuyor tek sorun o yoksa 1800 e değer. Bende araştırdım ama original gibi duran bulamadım bence hiç bulaşma az para da değil, o kadar para verip de içine sinmezse yazık olur. Mitsubishi iyidir hoştur ama bu tarz dezavantajları vardır dışardan aksesuarlar yapılmıyor yapılanlarda böyle original gibi olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kupa_xl

Bazı yan sanayi ürünlerde direksiyon kumandaları çalışıyor geçenlerde serviste bir araca takmışlardı beğendim çözünürlüğü falan güzel direksiyondan kumandası çalışıyor geri kamerası gps dvd player v.s. çok kulanışlı 1800 fiyat verdi ama original gibi durmuyor tek sorun o yoksa 1800 e değer. Bende araştırdım ama original gibi duran bulamadım bence hiç bulaşma az para da değil, o kadar para verip de içine sinmezse yazık olur. Mitsubishi iyidir hoştur ama bu tarz dezavantajları vardır dışardan aksesuarlar yapılmıyor yapılanlarda böyle original gibi olmuyor.

evet bazi markalarin var mesela navitech gibi belli basli araclara uygun double din yapiyorlar ve direksiyon üzerindeki dugmeler entegre sekilde calisiyor malesef bunlarin icin Lancere uygun olani yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki xenon far hakkında ne söyeleyip tavsiye edebilirsiniz?
  • quote:

peki xenon far hakkında ne söyeleyip tavsiye edebilirsiniz?

Aman Aman Olmazsa Olmaz Birsey degil artilari oldugu kadar eksileride var
    Kalitesiz Xenon Kitlari Far Canagini Yakabiliyor Hatta elektirik kacagina kadar sorun cikarabiliyor
    Xenonlari aslinda Mercekli farlarda kullanmak dogrusu ama her arac icinde mercekli fabrikasyon far uretilmiyor
    Sanayilerde Ustalar Farlarin icine mercek koyuyorlar ama hepsi basarili olmuyor isigin dagilimi cok onemli
    Eger paran varsa Philips Xenonlar iyi orta halli Cenmax'in urunleride fana degil
    Bunun Yaninda HKS'in Far Ampülleride fena degil
  • double din nedir dicem cahil kalaraktan?Var mı bir link falan anlıyalım neymiş:)
  • bende kaç gündür sormaya utanıyorum pascuu :))

ama yazılanlardan; şu tv li dvd li basınca bi tarafından ekran çıkan teyplerin genel adı olduğu gibi bir kanıya ulaştım bilmem haklımıyım.

hayırlı günler.
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cottonmurat -- 3 Ocak 2016; 18:54:10 >
  • Yeni kasa Lancer için Aldatmaz Otomotiv de yaptığımız bir Double Din Uygulaması, fotoğrafların kalitesi için şimdiden özür.

Mitsubishi Lancer için özel yapılmış bir ürün. Direksiyondan kumandayla uyumlu çalışıyor.

Genel menü görünümü

Ürün Windows tabanlı olarak çalıştığı için gelişime açık. Bu en çok Navigasyonda işimize yarıyor. Ürünün kendisinde başka bir navigasyon uygulaması var ama ben Igo fanıyım. :)

Gerigörüş kamerası

Bluetooth ile telefonunuza bağlanıp görüşmelerinizi yapabilirsiniz.

2 Adet Usb ve Ipod girişi torpidonun içine gizlenmiş durumda

Menünün içindekiler.

Radyo

Divx görüntü. Tahmin edeceğiniz gibi 800X480 Tft Ekran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werdure -- 16 Eylül 2010; 18:41:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: werdure

Yeni kasa Lancer için Aldatmaz Otomotiv de yaptığımız bir Double Din Uygulaması, fotoğrafların kalitesi için şimdiden özür.

wedure, hayırlı olsun. Baya orginal gibi gözüküyor. Montaj vs sorun çıktımı, ürünü nereden kaça temin ettin? Bende böyle birsey ebay ve alibaba'dan araştırıyorum.

http://cgi.ebay.co.uk/8-LCD-DVD-GPS-iPod-B-T-USB-SD-Mitsubishi-Lancer-EVO-X-/370276105846?pt=UK_Audio_TV_Electronics_In_Car_Entertainment_GPS_In_Car_Audio_Players_PP&hash=item56362cfe76

http://www.alibaba.com/trade/search?SearchText=mitsubishi+lancer+double+din&Country=&CatId=0&IndexArea=product_en&fsb=y&viewAllCategory=

aslında uygun olursa TR'den almak isterim.

Edit: İmla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madatruk01 -- 17 Eylül 2010; 15:07:54 >

• Guzelmis. Hayirli olsun. Fiyat bilgisi bekliyoruz
  • 3000tl civariydi yanilmiyorsam yetkili serviste
  • http://www.cancangaraj.com/uygulamalar/Mitsubishi/index.htm
    bu link diğer forumda paylaşılmıştı. görüldüğü üzere 1.5 araca hei marka (media markt da satılıyor şu ara) ve evo araca kenwood marka uygulama yapılmış. hei markanın fiyatı çok yüksek değildi sanırım. 700 civarı bir şeydi diye hatırlıyorum. tabi özelliklerini ve kalitesii bilemiyorum.
  • kouyu canlandıralım biraz..bende de 1,5 invit var.aldatmaz 2,500tl istedi..araştırıyorum..
  • Yeniden merhaba. Navitechin bir modelini almıştım. Ancak hiç memnun kalmadım. sürekli sorun... Saçma sapan bir çerçeve taktılar. güneşi görünce 15 günde boyaları çatladı. Servisle ayrı Navitechle ayrı kavga ettim. Çerçeve değiştirildi. Bu sever cihaz sapıttı. Hiç birşeyi düzgün çalışmıyordu vs.. En sonunda merterdeki yerlerine gittim bir güzel kavga ettim. Ordan çıkıp yetkili servise gittim söktürdüm cihazı. Fly Audio'nun lancer için ürettiği ürünü istiyorum fiyat farkı ne kadar dedim. 200 lira civarı bir fark ödedim ve fly audio aldım. Çok memnun olduğumu söyleyemem ancak son derece şık duruyor. Hatta lancera takılabiliecek en uygun double din bence. Tabii görsellik ve malzeme kalitesi olarak. Cihazın içi donanımsal olarak oldukça zayıf. özeliikle dvd okuma hızı çok yavaş vs.. ancak tavsiye ettiğimi söyleyebilirim.

Bunlar dışında da çok sorun yaşadım ancak arabayla ilgili değil servislerle. nasıl dandik bir film çektilerse filmler turuncu oldu. değiştirin dedim her film solar dediler. çamura yattılar vs.. faturada var ve garanti dahilinde. ancak ne ettiysem dinletemedim. arabayı bakım için servise bıraktım ve almaya gittiğimde sağ ön cam çizikti. camı değiştirin dedim. yine çamura yattılar vs.. ancak kavga dövüş de olsa ücretsiz olarak değiştirdiler. tabi film de değişti. o da gri-siyah arası bir renk oldu. yine kavgalar vs.. filmleri değiştirmeyi kabul ettiler ancak aracı almaya gittiğimde en arka cam filminin değiştirlmediğini gördüm. en son çıldırıp hepsini söktürdüm serviste çünkü filmciler bu film bozulmuş, sökerken resistanslar da çıkar diyordu. serviste söktürüp attım tekrar cebimden ödeyip güvenlikli film yaptırdım. bu arada double dinn değişince kamera da değişti. tamponda kamera deliği kaldı. onun için ayrı kavgalar vs.. tabi bu arada araçtan iyice soğdum. bu aralarda park halindeyken çarpıp kaçmışlar. sağ ön köşe. ciddi bişey yok ancak çizikler var ve tampon klipsleri kırık. pasta yaptırıp yerine oturttum o kadar. çünkü servisle muhattap olmaya tahammülüm kalmamıştı. sonra boşvermeye başladım. kafaya takmayınca herşey daha kolay oluyormuş. aracımı gerçekten çok seviyorum ancak TEMSA VE MITSUBISHI YETKILI(!) SERVİSLERİNDEN NEFRET ETTİM!!!!

2 gündür ayrıyız arabamla. mart başında ufak bir kaza yaptım ancak fırsat bulup bırakabildim. tabiki servise değil, kaskonun kendi atölyesine. 2 gündür getz kullanmaktayım. tabi ne kadar kullanmak denirse. neyse ki yarın sabah kavuşacağım aracıma. inanılmaz bir fark var. bi kere koltukları çok rahatsız. pedal kısmı çok dar. araç gidiyor ancak duramıyor :D en ufak çukurda tekerler yerden kesiliyor. 80i geçmeye cesaret edemiyorum. lancerla 80 ile girdiğim ve sadece esp açılan viraja getzle 50yle girdim ve araba ciddi şekilde savruldu neyse ki toparladım. hiç beklemiyodum ama o kadar fark olacağını. neredeyse iki kat hızla giriyorum ve sadece esp açılıyor, kayma yok. 100-110 ile girersem hem esp açılıyor hem kayıyor. ivmelenmesi gerçekten çok iyi. özellikle 2. vitesi bir harika. yüksek süratlerde yola çok iyi oturuyor. uzun yolda 2 saat boyunca 180-210 arasında gittim ve inanılmaz rahattı. yol tutuşu olsun, performansı olsun, donanımı olsun... (hız sabitleyici büyük eksiklik gerçi) gerçekten çok başarılı bir araç.

• quote:

Yeniden merhaba. Navitechin bir modelini almıştım. Ancak hiç memnun kalmadım. sürekli sorun... Saçma sapan bir çerçeve taktılar. güneşi görünce 15 günde boyaları çatladı. Servisle ayrı Navitechle ayrı kavga ettim. Çerçeve değiştirildi. Bu sever cihaz sapıttı. Hiç birşeyi düzgün çalışmıyordu vs.. En sonunda merterdeki yerlerine gittim bir güzel kavga ettim. Ordan çıkıp yetkili servise gittim söktürdüm cihazı. Fly Audio'nun lancer için ürettiği ürünü istiyorum fiyat farkı ne kadar dedim. 200 lira civarı bir fark ödedim ve fly audio aldım. Çok memnun olduğumu söyleyemem ancak son derece şık duruyor. Hatta lancera takılabiliecek en uygun double din bence. Tabii görsellik ve malzeme kalitesi olarak. Cihazın içi donanımsal olarak oldukça zayıf. özeliikle dvd okuma hızı çok yavaş vs.. ancak tavsiye ettiğimi söyleyebilirim.

Bunlar dışında da çok sorun yaşadım ancak arabayla ilgili değil servislerle. nasıl dandik bir film çektilerse filmler turuncu oldu. değiştirin dedim her film solar dediler. çamura yattılar vs.. faturada var ve garanti dahilinde. ancak ne ettiysem dinletemedim. arabayı bakım için servise bıraktım ve almaya gittiğimde sağ ön cam çizikti. camı değiştirin dedim. yine çamura yattılar vs.. ancak kavga dövüş de olsa ücretsiz olarak değiştirdiler. tabi film de değişti. o da gri-siyah arası bir renk oldu. yine kavgalar vs.. filmleri değiştirmeyi kabul ettiler ancak aracı almaya gittiğimde en arka cam filminin değiştirlmediğini gördüm. en son çıldırıp hepsini söktürdüm serviste çünkü filmciler bu film bozulmuş, sökerken resistanslar da çıkar diyordu. serviste söktürüp attım tekrar cebimden ödeyip güvenlikli film yaptırdım. bu arada double dinn değişince kamera da değişti. tamponda kamera deliği kaldı. onun için ayrı kavgalar vs.. tabi bu arada araçtan iyice soğdum. bu aralarda park halindeyken çarpıp kaçmışlar. sağ ön köşe. ciddi bişey yok ancak çizikler var ve tampon klipsleri kırık. pasta yaptırıp yerine oturttum o kadar. çünkü servisle muhattap olmaya tahammülüm kalmamıştı. sonra boşvermeye başladım. kafaya takmayınca herşey daha kolay oluyormuş. aracımı gerçekten çok seviyorum ancak TEMSA VE MITSUBISHI YETKILI(!) SERVİSLERİNDEN NEFRET ETTİM!!!!

2 gündür ayrıyız arabamla. mart başında ufak bir kaza yaptım ancak fırsat bulup bırakabildim. tabiki servise değil, kaskonun kendi atölyesine. 2 gündür getz kullanmaktayım. tabi ne kadar kullanmak denirse. neyse ki yarın sabah kavuşacağım aracıma. inanılmaz bir fark var. bi kere koltukları çok rahatsız. pedal kısmı çok dar. araç gidiyor ancak duramıyor :D en ufak çukurda tekerler yerden kesiliyor. 80i geçmeye cesaret edemiyorum. lancerla 80 ile girdiğim ve sadece esp açılan viraja getzle 50yle girdim ve araba ciddi şekilde savruldu neyse ki toparladım. hiç beklemiyodum ama o kadar fark olacağını. neredeyse iki kat hızla giriyorum ve sadece esp açılıyor, kayma yok. 100-110 ile girersem hem esp açılıyor hem kayıyor. ivmelenmesi gerçekten çok iyi. özellikle 2. vitesi bir harika. yüksek süratlerde yola çok iyi oturuyor. uzun yolda 2 saat boyunca 180-210 arasında gittim ve inanılmaz rahattı. yol tutuşu olsun, performansı olsun, donanımı olsun... (hız sabitleyici büyük eksiklik gerçi) gerçekten çok başarılı bir araç.

kardeş okurken içim karardı..sendeki ne şansmış.....bende lancer kullanıyorum 2011 model bende araçtan memnunum sadece biraz kör kalmış garajda.Biraz açılmaya ihtiyacı var motorun.

Ufak tefek askilikler tabiki oluyor (sendeki berbat olmuş o ayrı ) bende cam filmi yaptırdım.dün baktım arka cam üst kısmı 1cm kadar kabarma yapmış götürecem yaptırdığım yere. Arka stoplara film çektirmiştim onlarda küçüldü neden olduysa..:) Allah şükür araç la ilgili sıkıntı yok.

Double din teyp istiyorum bende senin dediğin fly audio nun sitesine girdim ama orda lancer seçeneği yok. Ama senin anlattıklarından sonra ondan da soğudum.durup dururken başımıza iş açmıyalım..Ve ben heralde tamponu deldirip kamera taktırmam çünkü kamera sökülünce orda koca bir delik kalacak.

Merak ettiğim asık konu bu ilgisiz ve kavgacı servis acaba kim bizde gitmeyelim yanlışlıkla oraya..

Geçmiş olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.