Şimdi Ara

2010 Honda CR-V (Makyajlı) (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.174
Cevap
22
Favori
151.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyönetmen

    İki sene 2009 model CRV kullanıp satmış biri olarak sormak istediğiniz soru varsa yardımcı olmak isterim.

    dun bir arkadas vardi, tesadufen onunla gorustum. onda da crv varmis gecen yil satmis ev aldigi icin.
    gayet memnundum aractandedi, lpg de cok verimli calisiyormus. cmbs yi sordum, kendi aracinda olmadigini fakat ariza verebildiginden bahsetti.
    vites direksiyondan degisimiyor mu dedim onu bilmiyormus. bir de 120 km ile giderken motor devri kacti diye sordum? 2100-2200 civarinda seyrettigini belirtti ve 140-150 lere kadar devrin pek artmadigini soyledi.
    sizin sikirlerinizi de almak isterim.
    tesekkurler
  • Ben aracımı satmam diyordum ama hanımla ortak kullanacağımız bir araç gerekti ve İstanbul şartlarında aracımın boyutlarından dolayı sattım. Şimdi Jazz kullanıyorum.

    CRV den öncede yine CRV II kasa aracım vardı.

    Direksiyondan vites değiştirme yok. Araç 5 vites tam otomatik. Geri kaydırma yapar. Yokuş kalkış desteği yoktu.
    CMBS li araç bende aradım bulamadım,arıza yapması ve öndeki Honda logosunun plastik olması ve zamanla deforme olmasından dolayı istemedim.
    Uzun yolda çok keyifli,yormuyor ve oldukça ekonomik. Ben aracıma Prins LPG taktırdım. Oldukça uyumlu çalışıyordu. İki sene hiç arıza yaşamadım.

    İçi bej deri olanından almanızı tavsiye ederim. Oldukça ferahlatıyor aracın içini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007 model crv alacağım yalnız araç 4000 ₺ hasar kayıtlı ayni tarafta on kapı değişmiş on çamurluk boyalı satarken çok fazla zorlanır miyim boyasiz değişensin hasar kayıtsız crvlere oranla acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • capoeirista C kullanıcısına yanıt
    satamazsın elinde kalır son sahibi olursun, bu devirde darbeli araba alınırmı, sakın haaa...
  • Merhaba bişey soracağım, bir arkadaşımda 2015 CRV var ve bana "Bunu nasıl 4 çekere alacağım?" diye sordu. Bende size sorayım dedim. Şimdiden teşekkürler cevabınız için.
  • beyler 2013 captivamı satıp bundan alayımmı . 4 çekeri cezbediyor ayrıca tipide hoş. benzinli+lpg düşünüyorum. yorumları alabilirmiyim
  • Babamda 2015 1.6 crv var. Ben de honda civic hb bekliyorum. 1.5 gelirse civic hb alacağım, yoksa niyetim 2011-2012 temiz bi 2.0 crv bulup almak. Lpg'li almayın bence, temizini bulup tüpü kendiniz taktırırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce konudan okuduğum kadarı ile cmbs paket executive donanımlı olmasını honda ambleminden veya araç içindeki düğmeden anlayabiliyormuşuz.

    Bunu detaylandırabilecek birisi var mı ? görsel olarak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Flo_Rida

    Babamda 2015 1.6 crv var. Ben de honda civic hb bekliyorum. 1.5 gelirse civic hb alacağım, yoksa niyetim 2011-2012 temiz bi 2.0 crv bulup almak. Lpg'li almayın bence, temizini bulup tüpü kendiniz taktırırsınız.

    Bence abi mümkün olduğunca üretimden lpg tercih etmek lazım. Mesela şimdi yeni civic sedan eco modeli fabrika çıkışlı lpg'li. Daha güvenli abi sonradan taktırma gibi olmaz honda'nın kendisi binbir testten sonra takıyo yani.
    Bide başka avantajları da var tabi
    - Aracın orjinal göstergesinde kalan LPG yakıt miktarı gösteriyo
    - Araçtaki LPG mode tuşu ile benzin-LPG arası geçiş sağlıyo
    - LPG yakıt dolumu benzinli araçlarda olduğu gibi depo kapağından yapılıyo
  • fcsrn kullanıcısına yanıt
    Viteste 1 ve 2 konumları var, 1 e alırsan 50 km/h ye kadar, 2 ye alırsan 90 km/h a kadar hız imkanı sağlar, bu viteslerde araç 4x4 konumunda çalışır.
  • Merhaba;
    Uzun araştırmalarım neticesinde Quashai mi, Sorento mu, Ford Kuga, Tuscon, ix35 mü derken 2007-2012 kasa olan CRV Executice 2.0 benzinli otomatik seriden olan 2011 modeli aldım.
    Öncelikle yukarıda saydığım tüm arabaları kullanmış ya da seyahat etmişliğim var. Crv nin ön konsolu, sürücü rahatlığı için çok başarılı. Torpido ve hemen üstündeki konsol, gözlüklük, cam tavan iyi düşünülmüş ekstralar. Seriliği ve içeriye ses gelme desibeline göre , diğer yazdığım modellerle kıyaslanmayacak derecede sessiz. Cuma günü herkes İstanbulda yollarda kalmışken ben yaz lastiği ile Kağıthane-Nurtepe yokuşunu tırmandım ve Hasdal üzerinden 3.köprü yoluna bağlanıp Başakşehire ulaştım. Denemek için kara sapladım aracı. 2 vitesine taktım, 2 tekerlek pati çekerken hemen destek arkadaki 2 tekerden daha geldi ve kardan yaz lastiğimle sıyrılmasını bildim. Ha siz yine de kış lastiğinizi alın o ayrı bi durum:)
    Yakıt tüketimine gelince istanbul şehir içinde 11 litre, uzun yolda 9,5 litre seviyelerinde. Benzinciyle akraba olmamız dışında bir sorunum yok, belki ileride LPG taktırırım, LPG nin de gayet uzun ömürlü ve performnının başarılı olduğunu servisten ve kullanan arkadaşlardan öğrendim.
    Kısaca CRV hem şık dizaynıyla , hem sürüş konforuyla, tamircilerin sevmediği "buraya uğramaz Japon arabaları" dediği durumuyla son derece kullanışlı bir araç




  • Honda Crv ye 235 60 18 ebatlı lastikler takilabilir mi acaba? Orijinali 225 60 18 yazıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde de 2009 CR-V Var.. 19" Jant Lastik Var Üzerinde 245 45 19 Şimdi Lastikleri Değiştireceğiz. Şuanda Bulunan Ölçülerden Memnun Değilim Sizce 19" Lastik Ebatı Ne Olmalı ?
    235 55 19 Alsam Sorun Olur Mu? Konforu Biraz Artırmak İçin Yanağı Biraz Büyütmek İstiyorum.
  • Merhaba 2008 var bende Cmbs aşağıdaki şekilde anlaşılır.






    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba arkadaşlar. 2009 model 2.2 dizel CRV nin km si 260.000 km. Km sizce çok mu. Honda da motordan çok korkmuyorum aslında fakat göz göre göre de yüksek kilometreli bir araç almak ne kadar mantıklı. 2.2. dizel motor yaptıran var mı ya da maliyeti açısından fikriniz benim için önemli. düz vites olduğu için şanzımanı çok da kafama takmıyorum.
    2004 eski kasa 5.000 tl hasar kayıtlı lpgli otomatik 150 bin km de bir crv 45000 tl, 2009 bir sonraki kasa dizel düz boyasız 260 bin kmde crv 55.000 tl. hangisini tercih etmeliyim sizce. şimdiden teşekkür ediyorum.
    İnanç SARGIN...
  • TcpIp T kullanıcısına yanıt
    http://www.oponeo.com.tr/lastik-bilgileri/esdeger-lastikler

    buraya bakabilirsin
  • Arkadaşlar , crv 2009 2.0 için yaz lastiği öneriniz var mı ? Şu an nokian 4 mevsim var ve 100 km üzerinde çok fazla yol sesi alıyorum. Sessiz ve konforlu bir lastik arıyorum fakat bulamadım.

    Yardımcı olursanız sevinirim.
  • aylar önce sormuştum , cevap bulamadım belki birilerinin işine yarar, goodyear efficientgrip suv aldım , çok memnunum özellikle yol sesi olarak. yaz lastiği olarak bir sıkıntı görmedim şu an için rampada ve ıslak zeminde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vlamix

    aylar önce sormuştum , cevap bulamadım belki birilerinin işine yarar, goodyear efficientgrip suv aldım , çok memnunum özellikle yol sesi olarak. yaz lastiği olarak bir sıkıntı görmedim şu an için rampada ve ıslak zeminde.
    Bende lastik arayışı içindeyim 225/60/18 için. Goodyear veya Michelin arasında kaldım. Siz kaça aldınız tanesini.Birde Goodyear'ın Eagle F1 SUV lastiği var yeni çıkan ama bana uygun boyutunu bulamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornadosi -- 18 Temmuz 2018; 12:11:55 >
  • arkdaslar herkese slmlar 2008 crv sahibiyim aracim lpgli zavoli marka bisey sorcam yaklasik 600 km yol yaptiktan sonra kalkana geldim ve araci hic stop etmedim kalkanda bir rampada cok zorlandim durdum kalkamadim hafif bi titremede oldu bi kac defa denedikten sonra anca zor bele kalkti klima acikti kapattim aradan bi kac saat sonra tekrar denedim canavar gibi cikiyor duruyor kalkiyor bu neden olmustur bi fikri olan var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.