Şimdi Ara

2010 Honda Civic için En iyi 4 Mevsim Lastik ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN.. ANLAYAN ARKADAŞLAR YARDIM EDERSE SEVİNİRİM..

DUNLOP 205/55 R16 91V Sp Sport LM703 Lastik :144,89 TL

Dunlop 205 / 55 V 16 TL SPLM703 91V Yaz lastiği ( Üretim Yılı :2014 ) : 159,90 TL

Goodyear 205/55R16 91V Eagle Sport Lastik :159,90 TL

GOODYEAR EfficientGrip Performance 205/55R16 : 157 TL

Pirelli 205/55 R16 91H P7 Oto Lastiği :168,90 TL

Pirelli 205/55 R16 91V P7 Oto Lastiği :157.55 TL

PIRELLI Cinturato P1 Verde 205 55 R16 91V : 172 TL

FİYAT'DA BENİM İÇİN ÖNEMLİ. YILDA 11 BİN KM ANCA YAPARIM. 3 YIL SORUNSUZ BENİ GÖTÜRMESİ YETERLİ,

hangisini tercih etmeliyim ? ARACIM HONDA CİVİC 2010 OTOMATİK. ADANA'DA KULLANICAĞIM ADANA YOLLARI BAYAĞI ÇUKURLU.. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. BİRDE İNT ALINAN LASTİKLERİN GARANTİSİ NASIL OLUYOR?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockEvi -- 17 Aralık 2014; 11:07:40 >

• Kardes cok arastirdim. Yorumlara baktim. Param olsa good year alirdim. Ancak goruyorumki cok da gerek yok. Kumho ecowing tavsiye ederim. 140 civari fiyati var. Etiket degerleri bayagi iyi. B B 67db. Arastir bi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nokian line serisi öneririm. gerçekten yol tutuş harika
    fiyat aralığıda bu lastiklerle aynı
  • continental premium contact 5
  • Kendi fd6 ımda primacy 3 kullanıyodum ancak daha 25 binde bitti lastikler...baya arastırıp kumho almaya karar vermiştim ki aracı sattım..yeni aracım da contiler var ve bi primacy 3 kadar sessiz ve konforlu değil ama gayet iyi...

• quote:

Orijinalden alıntı: nadirgurece

nokian line serisi öneririm. gerçekten yol tutuş harika
    fiyat aralığıda bu lastiklerle aynı

nokıan lıne , şuan sıfır lastik alıcak olsam tereddüt bile etmem
  • Nokian Line 179 TL fiyati değermi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nokian öneririm bende. Civic te içeri yol ses alma durumu, belkide en çok dert edilen konu. ( tek derdi bu olsun ) Nokian sanırım Polonya yapımı bi lastik ve kabine yol sesini en az ileten lastikler sıralamasında en üstte.
  • michelin primacy hp kullanıyorum 3. senesi doldu çok memnunum tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tg_cey

Nokian öneririm bende. Civic te içeri yol ses alma durumu, belkide en çok dert edilen konu. ( tek derdi bu olsun ) Nokian sanırım Polonya yapımı bi lastik ve kabine yol sesini en az ileten lastikler sıralamasında en üstte.

Merhaba,

Beğenileriniz için çok teşekkürler. Nokian, Golf topundan esinlenilmiş sessiz kanal tasarımı (Silent Groove Design) sayesinde kullanıcılarına keyifli sürüş sunuyor.
    Sürtünme azaltılarak, daha uzun kilometre yapılması sağlanıyor. Söz konusu boşluklar ses dalgalarını keserek, rahatsız edici iç ve dış sesleri engelliyor.

Küçük bir düzeltme yapmak isteriz üretim yeri açıklamanıza:

Nokian Tyres Finlandiya'da üretilmektedir. Rusya'da kurulan fabrika ile de büyümeye devam ediyoruz.

www.nokianlastik.com
    http://www.nokiantyres.com/

İyi Günler.
     2010 Honda Civic için En iyi 4 Mevsim Lastik ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokian Tyres Türkiye -- 17 Aralık 2014; 15:13:27 >

• GY EG Performance kullanıyorum 205/55/16. Özellikle ıslakta zamk gibi yapışıyor yola.
    Konforuda gayet iyi.
  • Bu 4 mevsim lastiğini de anlamadım kim çıkardıysa ortaya.Bildiğim kadarıyla yaz lastiği var, kış lastiği var 4 mevsime de uyan bi lastik teknolojisi varsa benim bilgisizliğimdir o zaman.
  • 4 mevsim diye bir lastik yoktur. Kışlık ve yazlık lastik vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Bu 4 mevsim lastiğini de anlamadım kim çıkardıysa ortaya.Bildiğim kadarıyla yaz lastiği var, kış lastiği var 4 mevsime de uyan bi lastik teknolojisi varsa benim bilgisizliğimdir o zaman.

http://www.goodyear.com/en-US/tires/category/all-season
    http://tires-review.toptenreviews.com/pirelli-p4-four-seasons-review.html
    http://www.pirelli.com/tire/us/en/car/sheet/p4_four_seasons.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 17 Aralık 2014; 16:32:14 >

• Lm 703 sumitomonun dizayn ve uretimi bildigimiz good year degil.sadece ismi ayni .kullanim haklari asya icin sumitomoda.
    Goodyear e.g.performance veya p7 almaniz iyi olur.

• Toyo'nun 4 mevsim diye sattığı ( vario ) lastiği 8 yıl boyunca (8 çift ) kullandık. Makina Mühendisleri Odasında düzenlenen taşıt lastikleri seminere katıldım, konu hakkında az da olsa bilgim var. Bizim gibi 4 mevsimi yaşayan bir ülkede tek tip lastikle aracınızı her gün kullanamazsınız. Mevsimler arasında ciddi derecede sıcaklık farkı var ve lastiklerin verim alabileceğiniz bir sıcaklık değeri vardır. Kış lastikleri -40 dereceye kadar yumuşak kalabilecek şekilde üretilirler. Kış lastiğini +30 derecede yapısı gereği yumuşak olan lastik sıcaklıkla iyice yumuşayıp patlama riski doğurabilir ve aracın yakıt tüketimini artırır. Yaz lastikleri de +7 derecenin altında sertleşmeye başlar ve yol tutuş zayıflar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Bu 4 mevsim lastiğini de anlamadım kim çıkardıysa ortaya.Bildiğim kadarıyla yaz lastiği var, kış lastiği var 4 mevsime de uyan bi lastik teknolojisi varsa benim bilgisizliğimdir o zaman.

http://www.goodyear.com/en-US/tires/category/all-season
    http://tires-review.toptenreviews.com/pirelli-p4-four-seasons-review.html
    http://www.pirelli.com/tire/us/en/car/sheet/p4_four_seasons.html

Kışın -10 derecede yazın +35 derecede kullanılabilecek bi lastik teknolojisi yok.
    Doğuda karın içinde kalırsın şu lastiklerle hüsran olur sonu.

• yahu bana -10 fln lazım değil Adana'da yaşıyorum. kışı yok sayılır buranın.. yazı ise çok sıcak.
  • bianconera kullanıcısına yanıt
    orasını bilemem. ama 4 mevsim lastiği diye birşey var, onu belirtmek istedim. lastik üreticilerinin kendileri bunu söylüyor. aynı lastik üreticileri hem yaz hem de kış lastikleri üretiyor/satıyor.. hangisi işinize gelirse onu alın diyorlar yani..
  • Bu sayılan lastiklerin hiçbiri 4 mevsim değil. Tamamı yazlık lastik.
    Ülkemizde çok az sayıda 4 mevsime göre üretilmiş lastik modeli vardır.

Biri Good Year Vector 4
    diğeri onun alt markası Sava Adapto

4 Mevsim lastik vardır yoktur muhabbetine girmicem. Sava Adapto HP ve Good Year Vector 4 modellerini 4 yıldır kullanan birisi olarak susmayı tercih ediyorum.

Aslında tüm markalar da 4 mevsim modeli bulunur ama ülkemizde satılmıyor yada bulmak için çok gezmek lazım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.