Şimdi Ara

2010 HDI Peugeot 206 plus yardım (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
1
Favori
135.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün faturasına baktım, sislere taktırdığım farın modeli H11' miş. Sis farına para vermedim çünkü benim farları aldılar. Sadece bu H11 ampüllere para ödedim 80tl ikisi.
  • Aracınızına ekstradan yapılanları görmek isteriz... :)

tek eksik o derken bana göre yani fazla bozmadım arabamı, yaptırdıklarım peugeot kapı eşiği çıtaları kol dayama cam filmi plakaların çerçevesini söküp slikonla yapıştırdım güzel bi görüntü oluyor başkada birşey yok çerçeveleride gri yaparsam tamamdır ...
  • Orijinalden alıntı: caneryendi

Aracınızına ekstradan yapılanları görmek isteriz... :)

tek eksik o derken bana göre yani fazla bozmadım arabamı, yaptırdıklarım peugeot kapı eşiği çıtaları kol dayama cam filmi plakaların çerçevesini söküp slikonla yapıştırdım güzel bi görüntü oluyor başkada birşey yok çerçeveleride gri yaparsam tamamdır ...

Sizin yaptıklarınızın hepsini bende yaptım artı olarak arka spoiler ve şık bir egsoz başlığı yaptırdım.xenon düşünmediğim için sadece parklara led ampül siparişi verdim onlarıda takarsam başkada birşey yapmam

Çerçeveleri boyatınca resmini koyarsanız bende yaptırabilirim belki
  • spoiler ve eksoz uçunun resimlerini görebilir miyiz ? bende düşünüyorum.
    bendede 3 numara ziebart film ve arabayi ilk aldgimda yaptıgım plaka çerçevelerini silip yapiştirmak oldu.
    spoiler eksoz uçu rc depo kapagi arka kapı kolonlari farlar ve ön sis farlarini xenon yaptırmak istemedigim için osram cool blue serisini takıcam(mercek olmadigi için çok küfür yemek istemem)

arkadaşlar birde rc spoiler ile normal spoiler arasindaki fark ne ? ben serviste taktırcamda hangisini söylemem gerek bana arasindaki farklari ve varsa
    resimlerle gösterirseniz sevinirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rok206 -- 17 Ocak 2011; 19:24:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: POWER GAMER

@mpal624
    Bugün faturasına baktım, sislere taktırdığım farın modeli H11' miş. Sis farına para vermedim çünkü benim farları aldılar. Sadece bu H11 ampüllere para ödedim 80tl ikisi.

Değişim olayına bişi diyemem ama ampüllere o kadar para vermenizdeki amaç ne ? Özelliği nedir o ampüllerin? Ben netten bakıyorum. Ampüllü tek sis 45-50 tl. Nasrettin hocanın kedi misali gibi oluyo :d
  • Araca xenon taktıran arkadaşlar neden öndekinden çekiniyor anlamıyorum. Ben de 30.000K xenon kit var. Bir aracın arkasına durduğumda bakıyorum tampon hizasının üstüne çıkmıyor. Hangi arabanın yan aynası tampon hizasından aşağıda ? Ayrıca rahatsız eden parlaklık değil xenon 8.000Knın rengi bundan emin olabilirsiniz. Çünkü Merceksiz 6000K kullanan yakınım var 2000fiesta öndekini kesinlikle rahatsız etmiyor ben 3 araba ile de denedim. 8000K corsa var o rahatsız ediyor. Kendimde 30000K var önünde drdum arkamdanda geldi araç ama hiç bir rahatsızlık duymadım.
  • @birtan206
    Ben bu Sportium modelindeki spoyler siparişini verdim. Rc modelinin spoyleri pahalı diye duydum.

@mpal624
    Bende yaptırdıktan sonra öğrendim 40 tl olduğunu iş işten geçti. Ama güzelde oldu. Tavsiye ediyorum.
    Bu arada bende 6000K xenon kullanıyorum merceksiz. Şuana kadar bi rahatsızlık duyanı görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birtan206

spoiler ve eksoz uçunun resimlerini görebilir miyiz ? bende düşünüyorum.
    bendede 3 numara ziebart film ve arabayi ilk aldgimda yaptıgım plaka çerçevelerini silip yapiştirmak oldu.
    spoiler eksoz uçu rc depo kapagi arka kapı kolonlari farlar ve ön sis farlarini xenon yaptırmak istemedigim için osram cool blue serisini takıcam(mercek olmadigi için çok küfür yemek istemem)

arkadaşlar birde rc spoiler ile normal spoiler arasindaki fark ne ? ben serviste taktırcamda hangisini söylemem gerek bana arasindaki farklari ve varsa
    resimlerle gösterirseniz sevinirim?

kısa zaman eklerim fotolarını ben serviste sordum spoiler 300 lira + boya dediler ankarada karlıkçı halil var bu işler isim yapmış biri boya takma dahil 125 liraya taktırdım.

merceksiz xenonlar hiç hoşuma gitmiyor hele birde ayarsız sokak aralarında takılanlar varki tam işkence belki yakın mesafede rahatsız etmiyor olabilir ama geceleri uzun yolda belli bir yorgunluktan sonra hiç çekilmiyor kendi fikrimce kimsenin canını 2 lamba için tehlikeye atmak istemem varsın böyle dursun

• Baştan bende meraklıydım xenonlara ama şimdi bakıyorum ki iyiki taktırmamışım, yolda az küfür etmedim bunlara, meğer çakma xenon cularmış.
  • Selamlar konuyu baştan sona okudum sıkılmadan babam hata mı yaptı iyi mi bilmiyorum ama 29 aralikta trafige cikmis benzinli 2011 206+ yi 23 liraya aldı.Satan kişinin kaskosunda araç bedeli
    28 lira olarak gözüküyordu araç hiç yol yapmamiş 300 km de aldik 15 gunluktu ve tertemizdi aldigimiz adam lastikleri degistirip goodyear lastiklere baya bi para bayilmis.Biz araci tekrar uzerimize kaskolattik 25 lira yaziyor kagitta benim merak ettigim bu arac sehir ici sehir disi ne kadar yakar? 220-230 arasi yakarsa totalde sevinirim daha fazlasi incir agaci (: araç alev kirmizisi çok hosuma gidiyor.
  • Klasik şeyi diyorum, fazla yol yapıyorsanız (ayda 2500 km gibi) hata yapmışsınız! Hemde bu zamanda benzin 4 tl olmuş!

Araba sıfır sayılır, 23.000 tl sıfır bi araba için ucuz bence. Ama ben olsam almazdım, dizelden şaşmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman_goksel -- 20 Ocak 2011; 9:08:58 >
  • Selamlar konuyu baştan sona okudum sıkılmadan babam hata mı yaptı iyi mi bilmiyorum ama 29 aralikta trafige cikmis benzinli 2011 206+ yi 23 liraya aldı.Satan kişinin kaskosunda araç bedeli
    28 lira olarak gözüküyordu araç hiç yol yapmamiş 300 km de aldik 15 gunluktu ve tertemizdi aldigimiz adam lastikleri degistirip goodyear lastiklere baya bi para bayilmis.Biz araci tekrar uzerimize kaskolattik 25 lira yaziyor kagitta benim merak ettigim bu arac sehir ici sehir disi ne kadar yakar? 220-230 arasi yakarsa totalde sevinirim daha fazlasi incir agaci (: araç alev kirmizisi çok hosuma gidiyor.

slm arkadaşım biraz hata yapmış sanırsam çünkü bu fiyata 1000 2000 tl daha ekleyip dizel stil ve güvenlik paketli alınabilirdi hatta araştırsan 5000 km civarında dizelini bile bulabilirdi ama burda hata babanın değil senin çünkü aldıktan sonra değilde almadan önce buraya yazsaydın seni doğru şekilde yönlendirebilirdik... neyse artık hayırlısı olsun diyelim güle güle binin ...

valla bu devirde dizelden başka arabaya binmeyeceksin kmde 160 ve 180 arası yakıyor lt fiyatıda 3.30 benzin litre 4 lira olmuş kmdede yakacağı en az 300 brş o yüzden acilen size lpg lazım olabilir tabi çok binmiyorsan sorun yok ...

• Resimleri anca ekliyebildim

2010 HDI  Peugeot 206 plus yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: heycan

Egzost başarılı olmuş. Insignia ların egzostuna benziyor. Sadece başlık mı yoksa susturuculu mu ?
  • evet eksoz gerçekten çok güzel olmuş aynisini taktırmak lazim marka modeli falan varmi yoksa sanayi tipi mi??? ne kadar geldi eksoz
  • sadece eksoz başlığı markası varda bilindik bir marka değil, aldığım yer arkadaşımın tanıdığı ömür boyu paslanmaz dedi 304 kaliteymiş sıkıntı olursa gel dedi, 40 liraya yaptırdım daha dolgun modeller vardı ama biraz tuzluydu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: heycan

sadece eksoz başlığı markası varda bilindik bir marka değil, aldığım yer arkadaşımın tanıdığı ömür boyu paslanmaz dedi 304 kaliteymiş sıkıntı olursa gel dedi, 40 liraya yaptırdım daha dolgun modeller vardı ama biraz tuzluydu :)

Hocam hayırlı olsun . Egsozt güzel ama fiyatı çok fazla. Arabanın ömrü 20 senedir en fazla o kadar içinde deymez . Insignia kafası arayışına devam . Spoilerı nasıl hallettiniz maaliyeti fln ne oldu ?
  • Geçen sene bir arkadaşım yaptırdı 2-3 ay sonra paslandı hiç hoş durmuyor aksessuarcılar satılanlar bile 15-20 lira bence kaliteli bir ürün için fiyat uygun gelelim spoiler serviste sormuştum fiyatı boya hariç 300 lira demişlerdi ben 120 liraya boya montaj dahil taktırdım
  • Arka kapılara hoparlör taktıran arkadaşlar,
    Dışardan göründüğü kadarı ile hoparlör için yer var ama koymamışlar
    Taktırmayı düşünüyorum. Orta kalite bişi almak istiyorm çok para verecek drmum yok. Tesisat var mı? Birde nasıl bir tip hoparlör gerekiyor kac cm ve twitli oluyo mu? Acil cevap atarsanız sevinirim pazar gün içinde yaptımayı düşünüyorum Teşekkürler
  • arka kapılar 13cm olmasi lazim.taktirmadim ama servisin söyledigine göre tessisat yok.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.