Şimdi Ara

2010 gibi gelirse?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece varsayım... İlk tepkiniz ne olurdu? Şahsen ben teli uçak moduna alıp, odanın kapısını kilitleyip bir köşede oturur ağlardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Helvamı yersiniz gibime geliyor
  • Halay çekerim evde

• Mezuna kalmaya hazırlanırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Homo.sapiens.sapiens

Halay çekerim evde
    Şaka mısın kardeş

• Intihar ederim. Net.

• yine tıp oluyor geçen seneye göre bizim için iyi de ailelerin tepkisi nasıl olur

biz foruma baka baka alıştık da ......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 de nolucak ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herkesten özür beklerim 2010 dediğim zaman küfür edenlerden özellikle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rolls Royce ll

Herkesten özür beklerim 2010 dediğim zaman küfür edenlerden özellikle
    Çok beklersin :)

• Dh ye bir daha girmem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-674C86621

Bu mesaj silindi.

• Öyle bir şey asla olmaz. Boşuna düşünüp kendinizi yıpratmayın. 2016 gibi kolay bir sınavda bile o zamanlar forumda 2010 gibi gelecek diyenler vardı ve sonunda yanıldılar. Bu sene de yanılacaklar. Çevremdeki her seviyeden arkadaşımın sınavı beklediğinden kötü geçmiş. Bu da gayet doğal çünkü soru stili farklıydı. İnsanlar afalladı. Bunun benzeri de en son 2015 de olmuştu. 2015 de insanların dökülmesinin sebebi sınavın farklı oluşuydu. Zorluğu değildi zaten. Bu sene de sınav farklıydı. O nedenle insanlar yine afalladı. İçinizi rahat tutun. Sonuçlar açıklanınca göreceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: CollatZ2508

Öyle bir şey asla olmaz. Boşuna düşünüp kendinizi yıpratmayın. 2016 gibi kolay bir sınavda bile o zamanlar forumda 2010 gibi gelecek diyenler vardı ve sonunda yanıldılar. Bu sene de yanılacaklar. Çevremdeki her seviyeden arkadaşımın sınavı beklediğinden kötü geçmiş. Bu da gayet doğal çünkü soru stili farklıydı. İnsanlar afalladı. Bunun benzeri de en son 2015 de olmuştu. 2015 de insanların dökülmesinin sebebi sınavın farklı oluşuydu. Zorluğu değildi zaten. Bu sene de sınav farklıydı. O nedenle insanlar yine afalladı. İçinizi rahat tutun. Sonuçlar açıklanınca göreceksiniz.
    2015 de 2010 da imkansız.

• Simon Petrikov kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 2015 gibi gelecek demedim zaten. Sadece şu an içinde olduğumuz durum benzer. Onu ifade ettim. Hangi yıl gelir diye bir şey diyemem. Onu sonuçlar açıklanınca göreceğiz. Bir de her sıralama aralarına farklı yıla benzer gelir. Atıyorum 30-40 arasına 2016 gibi 50-70 arasına 2014 vs. Tahmin işi baya dallanan budaklanan bir şey. Kesin bir şey demek zor. Zaten neredeyse bir hafta kalmış. Az daha sabredelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: CollatZ2508

Hocam ben 2015 gibi gelecek demedim zaten. Sadece şu an içinde olduğumuz durum benzer. Onu ifade ettim. Hangi yıl gelir diye bir şey diyemem. Onu sonuçlar açıklanınca göreceğiz. Bir de her sıralama aralarına farklı yıla benzer gelir. Atıyorum 30-40 arasına 2016 gibi 50-70 arasına 2014 vs. Tahmin işi baya dallanan budaklanan bir şey. Kesin bir şey demek zor. Zaten neredeyse bir hafta kalmış. Az daha sabredelim.
    Hocam forumdaki troller sağolsun 2016 gibi gelirse bayram havasına bürünecek buralar.

• Simon Petrikov kullanıcısına yanıt
    Hocam inşallah en kötü o gelir.

• CollatZ2508 kullanıcısına yanıt

inşallah hocam ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.