Şimdi Ara

2010 FORD FOCUSA LED ÖN FAR DÜŞÜNENLER YADA ARAŞTIRANLAR İÇERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar siyah focusumun ön farlarına led düşünüyorum yardımcı olabilecek birileri varmı acaba bursa içinde yaptırabileceğim bir yer arıyorum ? geçenlerde honda civic te gördüm örjinali gibi olmuş ve çok hoş duruyordu bende orjinal bişi olsun istiyorum...

• Aman kardeşim yapma güzelim focusuna yazık etme. Şaka bir yana arabalarda gördüğüm audi çakması led farlara acayip sinir oluyorum.O farlar bir tek audi'lere yakışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool82

Aman kardeşim yapma güzelim focusuna yazık etme. Şaka bir yana arabalarda gördüğüm audi çakması led farlara acayip sinir oluyorum.O farlar bir tek audi'lere yakışıyor.

Aynen katılıyorum Focus başlı başına zaten çok güzel bir araç xenon güzel oluyor ama aman led işine girme güzelim arabanı bozma benimde görüşüm bu yönde bende düşünenlerdendim ama bi kaç örnek görünce ( MEgane , Jetta , Vb) Gerçekten iğrendim. Audi A5 ede ne kadar güzel yakışıyor ya her gördüğümde bikere daha aşık oluyorum o arabaya A5 ten hariç hiç bi araca yakışmıyor Bence Ledin en güzelini a5 e koymuş audi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganbjk -- 8 Aralık 2010; 0:43:03 >

• peki arkadaşlar kızmayın :))) vazgeçtim yaptırmıyorum xenon mu yaptır diyorsunuz ? peki bu konuda hangi marka takmamı önerir ve fiyat aralğı verebilirmisiniz ?
  • Titanyum'un farları zaten çok güzel.
    Tavsiye etmem ama illaki bir şey yapacaksanız mutlaka Focus için üretilmiş modifiye farlar vardır.Aman bana da kızmayın arkadaşlar. Dedikleri gibi led farlar gerçekten çirkin oluyor.
  • arabay biraz makyaj yapayım diyorum bende ama led fardan vazgeçmiş bulunmaktayım şu an itibariyle marşbiyel takımlarına göz atayım birazda forumdada baktım ama hiç yazan olmamış yada fotoğraf paylaşan
  • Marka model bilmem ama xenon far gerçekten yakışır gösteriş olarak bi öneri sisleride xenon yaptırın yoksa çirkin duruyor biri sarı biri beyaz olmuyor :) Led ten vazgeçtiğiniz iyi olmuş arabanız zaten çok güzel görünümlü bi araba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xenon yaptırıcam ama biraz araştırma yapmam lazım 8000 lik taktır dediler bilgisi olan arkadaşlar yazarlar mutlaka ona göre hareket ederim.
  • x paket mi araba merceksiz far ise 12bin K taktır iyice kör et milleti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostplayer

xenon yaptırıcam ama biraz araştırma yapmam lazım 8000 lik taktır dediler bilgisi olan arkadaşlar yazarlar mutlaka ona göre hareket ederim.

Sis Farı önler için gündüz ledleri var. Denemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bortecinenumu

quote:

Orijinalden alıntı: ghostplayer

xenon yaptırıcam ama biraz araştırma yapmam lazım 8000 lik taktır dediler bilgisi olan arkadaşlar yazarlar mutlaka ona göre hareket ederim.

Sis Farı önler için gündüz ledleri var. Denemek lazım

led olayından vazgeçtim ama eğer bi fotoğaf varsa paylaşırmısın en azından bizde görmüş oluruz..
  • Hocam araca takılı olan var mı bilmiyorum ama sislerin resmi şu linkte:
    http://urun.gittigidiyor.com/FORD-FOCUS-LEDLI-SIS-LAMBASI-2008-gt_W0QQidZZ33304596
    mavi renkte galiba

2010 FORD FOCUSA LED ÖN FAR DÜŞÜNENLER YADA ARAŞTIRANLAR İÇERİ

• güzel duruyor fiyatıda çok bişi değilmiş ama en büyük sorun nasıl durur acaba :D
  • Hocam benim aracın sol sisi kırıldı.
    sahibinden akgur ticaretten normal sis aldım. 2008 fiestayla aynı sis kullanıyor.
    Serviste ücretsiz değiştiler. Bilseydim mavi LED li alırdım biri mavi biri beyaz led iyi olurdu.
    Karda ve siste ikisi de iş görür ve havalı da olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bortecinenumu

Hocam benim aracın sol sisi kırıldı.
    sahibinden akgur ticaretten normal sis aldım. 2008 fiestayla aynı sis kullanıyor.
    Serviste ücretsiz değiştiler. Bilseydim mavi LED li alırdım biri mavi biri beyaz led iyi olurdu.
    Karda ve siste ikisi de iş görür ve havalı da olur.

Denemekte fayda var. Alan olursa resim paylaşırlarsa sevinirim.
  • ben kendi aracıma (2010 focus) denemek için sis farı gibi bişey yapmıştım (amaç ışık olsun :D ) fakat vaktim kısıtlı olduğundan sinyallere bağladım ve sis farı şeklinde olmamıştı :D daha sonra söktüm tabi

Sis kapaklarını beyaza boyayıp içine 6 lı şerit ledleri yan yana dizmiştim.. Slikonla izole edip sinyallere bağlamıştım

Buyrun burdan ulaşabilirsiniz ;

http://www.izlesene.com/video.php?/facebook_v6rgfu0k/2743341

Daha fazla ayrıntılı,led projeleri vb. içinwww.focus clubtr.com a da bakabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 26 Aralık 2010; 21:29:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.