Arkadaşlar ben 2010 FIFA World Cup almayı düşünüyorum ama bir sorum var.Ben bu oyunu sırf arkadaşlarım geldiğinde birlikte oynamak için alacağım.Acaba arkadaşlarım oyunu kolayca öğrenip alışabilirler mi?Yani alışması uzun ve zor olmaz değil mi?PS3 Kafede Fifa 11 denemiştim 1 saatte alışamadım.Ondada aynı durum geçerli mi?Eğer öyleyse arkadaşlarım geldiğinde oynayabileceğim,turnuva yapabileceğim bir oyun önerir misiniz?
FIFA 11 üzerine World Cup 2010 almış biri olarak fikrim, FIFA 11 ile World Cup 2010 arasında uçurum var. Grafikler kafa kafaya ancak oynanabilirlik FIFA 11'den çok kolay. Ortalama bir futbol oyunları geçmişi olan biri hemen adapte olabilir....
fifa 11 oynayan arkadaşlar genelde world cup gibi çıksaydı keşke diyorlar. ben de önümüzdeki günlerde world cup alıp denicem merak ediyorum
Pes'ciysen fifaya alışmak illaki zor oluyor. 1 saatte oyuna alışman imkansız.. World cup, fifa 11e göre daha kolaydı diye hatırlıyorum. Ayrıca fifalarda iki kişi aynı takımda olunca oyunun sistemini tamamlıyorsun ve tadından yenmiyor..
arada sırada oynuyorum b.ence fifa 2011 daha zevkli .bence al. online 1500 kişi yakın oluyor.rakip beklemiyorsun