Şimdi Ara

2010 CERATO/Forte HB (5 Kapı)!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 25 Nisan 2010; 23:11:56 >

• bravo demekki benim gibi meraklı biri daha varmış.

• Bu araç Amerika pazarı için üretildi sanırım..
  • Türkiyeye gelmesi için 2-3 sene bekleriz artık.. bu kia yı anlamak mümkün değil

adamakıllı satış politikası izlense bu araçlar çok satar ya..
  • Arka ww golf gibi olmuş ama çok güzel olmuş.
  • Ceed varken HB cerato gelmez bencede... Ama Sedan Cerato'nun dizeli ne zaman gelicek acaba?
  • Ne çekiyorsak çelik motor yüzünden çekiyoruz. Doğru politika izlemiyor. Ceratoyu o bitirdi bütün dizelleri kiraya verdi. Cerato 2. elde düştü. 10 milyar zarara satıldı. Ama yeni cerato dizel gelsin hemen eskisini satacağım. Zarara ziyana bakmadan. Ceratodan vazgeçmem.Çoğu kişide bekliyor biraz akıllı olsalar ne kar edecekler ama nerde.... benzin 4 liraya gelmiş iken kim bakar benzinli araça.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 25 Nisan 2010; 23:40:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Megane 1 vs Fabia
    5 ay önce açıldı
    Kia RİO 1.5 HB Comfort Aldım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Ne çekiyorsak çelik motor yüzünden çekiyoruz. Doğru politika izlemiyor. Ceratoyu o bitirdi bütün dizelleri kiraya verdi. Cerato 2. elde düştü. 10 milyar zarara satıldı. Ama yeni cerato dizel gelsin hemen eskisini satacağım. Zarara ziyana bakmadan. Ceratodan vazgeçmem.Çoğu kişide bekliyor biraz akıllı olsalar ne kar edecekler ama nerde.... benzin 4 liraya gelmiş iken kim bakar benzinli araça.

çelikmotordan bir nane olmaz aynı fikirdeyiz..maillerine bile bakmasını bilmiyorlar..benim gibi lpg taktıracaksın rahat bineceksin

selamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.