O kadro tam ibretlik cidden, senenin en iyi kadrosu soruluyor orda adam Barcelona'dan kimseyi almamış, Marcelo var, bu yıl daha topa vurmayan Kaka var şaka gibi. Şu Xavi-Iniesta olmadan Messi hiç safsatasını ve hemen ardından gelen Dünya Kupası örneğini de bırakın artık. Ronaldo Manchester'da Selçuk Şahin'le, Mustafa Sarp'la oynamadı herhalde 2008'de. Adam çalımlarken de Xavi yardım ediyor di' mi Messi'ye?
Dünya Kupası örneğini veriyorsunuz, Arjantin takımına bakın bir. Beyni uyuşmuş Maradona'nın takımı. Baskı yok pres yok, Messi serbest, hücumcular ilerde kafasına göre takılıyor, orta saha diye bir şey yok, kadro seçimi baştan aşağı hatalı, defansla forvet arasında bilmem kaç metre var. Messi fanı falan da değilim bu arada, sadece Ronaldo'yu hiç sevmem, Messi'yi ise Ronaldo'ya göre severim bile diyebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: V2
quote:
Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor
quote:
Orijinalden alıntı: Beefcake
quote:
Orijinalden alıntı: Gremory
Ya Messi Cl'de yardırıyor,Lig'de yardırıyor siz onu yazmıyorsunuz nasıl şey anlamadım. Hele hemen üstümdeki kadro ibretlik.Barcelona'dan adam almamış
Xavi-İniesta yoksa Messi'de yok.Dünya Kupasında bunu gördük. Öte yandan Barcelona henüz sene başından beri RMA dışında fazla ciddi maç oynamadı.Hem Dünyanın en iyi takımı olsaydı geçen sene CL alırdı !
+10000000000000
bundan dolayı aslında messi dünyanın en kötü futbolcusu ve ronaldonun arkadasında xavi iniesta olsa senede 100 golden aşağı atmaz ...
Not: Sizi mutlu edebildiysem ne mutlu bana.
Burda ronaldo'yu öven veya savunan bir yazı göremiyorum ben Benim +10000000000000 yazmam "Dünyanın en iyi takımı olsaydı geçen sene CL alırdı !" bu yazıya idi.
Geçen sene Iniesta'nın en önemli periyodda takımdan ayrı olması da etkiledi Barça'yı, Iniesta'nın takım için ne kadar önemli olduğu biliniyor. Bir de bu yıl Villa var, Ibrahimovic'e göre sistemlerine ve oyun tarzlarına çok daha uygun. Geçen sene ŞL'yi alamamaları bir şey göstermez, şu an Barcelona dünyanın en iyi futbol oynayan takımı zaten. Bunu kabul etmeyecek biri yoktur sanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage
Geçen sene Iniesta'nın en önemli periyodda takımdan ayrı olması da etkiledi Barça'yı, Iniesta'nın takım için ne kadar önemli olduğu biliniyor. Bir de bu yıl Villa var, Ibrahimovic'e göre sistemlerine ve oyun tarzlarına çok daha uygun. Geçen sene ŞL'yi alamamaları bir şey göstermez, şu an Barcelona dünyanın en iyi futbol oynayan takımı zaten. Bunu kabul etmeyecek biri yoktur sanıyorum.
Hocam ona bakarsan Arsenal'de iyi futbol oynuyo benim kastım dünyanın en iyi takımı olması.
quote:
quote:
Hocam ona bakarsan Arsenal'de iyi futbol oynuyo benim kastım dünyanın en iyi takımı olması.
"Dünyanın en iyi takımı" sıfatı oynadıkları futboldan dolayı yakıştırılıyor bence kişiler tarafından Barça'ya. Bu biraz da "en iyi" kelimesini nasıl anladığına bakar aslında, bunu en büyük takımı şeklinde algılamak istersek başarılarına odaklı tabii ki ilk önce genel olarak Milan, Real Madrid, Liverpool, Manchester United, Juventus gibi takımlar gelir insanın aklına, en azından benim için bu klasmandaki takımlar bunlar.
Julio Cesar
Maicon - Puyol - Pique - Evra
Essien
Xavi - İniesta
Messi - Drogba - Ronaldo
quote:
quote:
quote:
"Dünyanın en iyi takımı" sıfatı oynadıkları futboldan dolayı yakıştırılıyor bence kişiler tarafından Barça'ya. Bu biraz da "en iyi" kelimesini nasıl anladığına bakar aslında, bunu en büyük takımı şeklinde algılamak istersek başarılarına odaklı tabii ki ilk önce genel olarak Milan, Real Madrid, Liverpool, Manchester United, Juventus gibi takımlar gelir insanın aklına, en azından benim için bu klasmandaki takımlar bunlar.
Dünyanın en iyi takımları Real Madrid ve Milan'dır. Müzelerine bakarak görebilirsiniz. Bu takımlarda zamanında Barça gibi oynadılar fakat o dönemde bu kadar abartılmadılar. Saçma Barça'yı bu kadar abartmak bence.
quote:
quote:
quote:
Futbolculara tek tek bakılınca dünyanın en iyi takımı açık ara Milan. Futbol olarak oynayarak ezmek bakımından Barcelona açık ara.
quote:
Futbolculara tek tek bakılınca dünyanın en iyi takımı açık ara Milan. Futbol olarak oynayarak ezmek bakımından Barcelona açık ara.
Şu anı kastederek demiyorsun herhalde? En azından öyle umuyorum. Yaş ve formsuzlukları da tek tek bakma'da etken olmalı.
quote:
Orijinalden alıntı: Odinn#21
quote:
Şu anı kastederek demiyorsun herhalde? En azından öyle umuyorum. Yaş ve formsuzlukları da tek tek bakma'da etken olmalı.
O oyuncuların kariyerlerine ve geçmişlerine bir göz atmak gerek bundan 5-6 sene önce aranan futbolculardı hepsi yani döneminin xavileri-iniesta'ları felan filan işte
Julio Cesar
Maicon - Puyol - Terry - Bale
Cambiasso
Xavi - İniesta
Messi - Drogba - Ronaldo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme