Şimdi Ara

2010 ,2011 civic almak istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar uzun zamandır araştırıyorum da bu araçta vsa diye birşey varmı bilmiyorum ne olduğunu ayrıca bütün araçlar otomatik vitesli bu modelin manuel olanını bulamaz miyiz elegance bakıyorum Sanrof olsun diye yardimci olurmusunuz bu araç konusunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu devirde manuel alınırmı yaw, çamaşır makinaları bile otomatik
  • caucass kullanıcısına yanıt
    güldüren yorumlar part 1531
  • Triptronic o zaman
  • Arkadaslar konuyu Şamar olanına cevirdinjz ben manuel sordum bu modelde siz gırgır yapiyosunuz aslında Toyota corrolla ile arasında kaldım siz bir öneri verin hangisinden seriligi yakalarim civic otomatik seri mi olur hantal mi olur

• kaya000 kullanıcısına yanıt
    Serilik istiyorsaniz manuel.

• elegance modelde genellikle otomatik sanziman oluyor manuel bulmak kolay değil sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    otomatik civic ile manuel arasında çok büyük bi fark yok örneğin 60km ile 4. viteste giderken gaz pedalını dibe yapıştırınca 2. vitese 1 saniye içinde geçip seni koltuğa hafif yapıştırıyo
    her nekadar bi impreza gibi olmasada benim gözümde seri bi araç 2009 elegance var şu ana kadar seriliğinden çok şikayetim olmadı.
  • yakıt durum u nedir yol tutuş ağırlık yere yakınlık yalıtım olarak memnun eder mi

• yakıt olarak lpg ile km de ortalama 30 kuruş diyebilirim tamamen sabah ve akşam yoğun trafik ve kısa mesafe(3km)
    yol tutuş olarak gayet iyi vsa nın farkını hissettiriyor.
    yere yakınlık biraz sıkıntı aracın altı sürtünce içim cız ediyo arabada 4 kişi oldugu zamanlar tümsekten 1 km hızla geçiyom :)
  • yakyt olarak lpg de 30 kuru? diyebilirim kysa mesafe yo?un trafikte
    yol tutu? olarak gayet iyi
    yalytym kötü
    yere yakynlyk biraz sykynty alty sürtünce içim cyz ediyo arabada 4 ki?i olunca tümseklerden 1 kmhyzla geçiyom :)
  • sakin kullanımda 100 km'de şehiriçi 9.8 yakıt tüketimi var biraz asılırsan 12 yi falanda görürsün.
    Bu kasa hondaların çoğu otomatik düz vitesini pek tercih eden olmaz ama ararsan bulursun.
    Seri diyen arkadaşa ise sesli güldüm gaz pedalına yüklenmediğin sürece serilik falan göremezsin hafif bir eğimde hemen vites küçültmeye başlıyor.
    yol tutuşu, rahatlığı vs güzel onlara lafım yok gerisi ufak detaylar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elweda -- 14 Mart 2016; 12:52:09 >
  • otomatik modeli de mi 5 vites acaba

• 2007 den 2010 a kadar olanların premium ve elegancelarında VSA vardır. 2011 model makyajlı kasalarda tamamen standart hale geldi dream paketinde dahi var. LPG de 30 kuruş yakan arkadaş ayarlarına bir baktır. bende 2011 model otomatik var. şehir içi maksimum 25 kuruş ( egzos sistemi olmasına rağmen , şehir dışı 17 kuruş yakıyor. ) manuelde de otomatik de de serilik aynıdır hatta otomatikte gazı köklediğinde 2 vites birden düşürür ve daha iyi ivmelenme yakalarsın .düz yolda 217 , rampa aşağı 245 gördüm . makyajlı kasada dream premium arası 16 jant , cruze kontrol ve f1 vites farkı , elegance la da farkı sunroof ve ilave hava yastığı farkı vardır. bunlar önemli değilse makyajlı kasa dream al kullan derim. 1 gün olsun beni üzmedi 5500 d/dak sonra vtec açtıktan sonra tadına doyum olmaz .ekte 2011 model dream otomatik aracımı bulabilirsin.
    Bu mesaja eklenen görseller:

2010 ,2011 civic almak istiyorum

hepsi 5 vitestir. elegance ve premiumda S seçeneği vardır. elegance Premium - P-R-N-D-S vardır . Dreamlerde 1-2-D3-R-N-P vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya000

Arkadaslar uzun zamandır araştırıyorum da bu araçta vsa diye birşey varmı bilmiyorum ne olduğunu ayrıca bütün araçlar otomatik vitesli bu modelin manuel olanını bulamaz miyiz elegance bakıyorum Sanrof olsun diye yardimci olurmusunuz bu araç konusunda

Bende 2010 model elegance manuel var. Lpg li 25krş yakıyor şehir içinde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.