Şimdi Ara

200k limit / 320d-a5-e250cdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nasip olursa araç alma arefesindeyiz, bahsedeceğim araçlar hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.

200k civarı limit var,
    yıllık maks 25k yol yapılacak(şehir içi çoğunlukla),
    yakıt önemli dolayısıyla muhtemelen dizel,
    düşük km'li araçlara bakıyoruz fakat aracı beğenirsek de maks 100bin civarı olmalı,
    genellikle tek kişi kullanılacak,
    performans ve görünüm önemli,
    çok konfor aramıyorum ama c segmenti konforu da olmasın mümkünse, önceki araç mk3 fr'dı, bir de ince yanak lastiklerle yordu bizi

F30 320d m sport > piyasada temizi yok olanlarda m sport 420d'den daha fazla istiyorlar inanılmaz uçuk fiyatlar neden böyle anlamadım. gönlümdeki aklımdaki ilk araç bu.

Audi a5 > 190'lıkları bütçeyi aşıyor gibi, 177likler tatmin eder mi bilmiyorum, dsg s-tronic olayları var, bir de yüzü eskidi biraz.

mercedes e250 cdi coupe(2012 model, makyajsız) > 2012 model 7 viteslilere baktım sadece beyaz var, araç çok hoşuma gidiyor fakat şanzuman yetersiz gibi(1 kez e350 kullandım ona dayanarak söylüyorum). onun haricinde hiç bir bilgim yok yakıt performans, aracın içi, yol tutuşu vesaire.

Bunlar haricinde

e250 benzinli makyajlı kasa da çok hoşuma gidiyor fakat yakıta güç yeter mi bilmiyorum.

merco c180 öneriyor herkes o stoplarla katiyen düşünmüyorum fakat gerçekten içi konforu güzel araç.

audi a4 bir önceki kasa yani 2014 civarı olanlar gözüme hoş geliyor fiyatı da uygun fakat yine şanzuman olayı kafamı karıştırıyor ve arkadan itiş bi araç almak istiyorum.(yanlaMAyacağım)

jaguar xe baktım sarmadı ne yalan söyleyim.

görüşler ve bilgilendirmeler için şimdiden teşekkürler...

• "Yaparlar 2000" alabilirsiniz arkadaş itiş ve yakıtı çok düşük...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

"Yaparlar 2000" alabilirsiniz arkadaş itiş ve yakıtı çok düşük...
    düşük tork nedeniyle yokuş yukarı boğulur gibi kardeş
  • stopları ne yapacaksınız? önemli olan sizin konforunuz ve yakıt, buna göre öneri verecek olan varsa kulak verin piyasayı bilmiyorum fakat geçmişini bilmediğiniz D segment yerine sıfır C rahatlıkla alabilirsiniz o yöndeki önerilere kulak verin derim. galerileri gezip fiyat alabilirsiniz site fiyatı 200k olup alacağınız zaman 150k diyen markalar mevcut

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

stopları ne yapacaksınız? önemli olan sizin konforunuz ve yakıt, buna göre öneri verecek olan varsa kulak verin piyasayı bilmiyorum fakat geçmişini bilmediğiniz D segment yerine sıfır C rahatlıkla alabilirsiniz o yöndeki önerilere kulak verin derim. galerileri gezip fiyat alabilirsiniz site fiyatı 200k olup alacağınız zaman 150k diyen markalar mevcut
    sıfır düşünmüyorum hocam, bir de o kadar parayı c segmente vermek de istemiyorum.
  • 2 3 sene önce Türkiye de nadir bulunan bir A5 binmiştim. O zaman 130 140 bindi fiyatı, şimdi ondan daha kötüleri 200 bin
    Ben olsam 40.yıl 320i alırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 3.20D 190HP ile 184HP FARKI
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • E350 demek isterdim ama simdilik e250 diyelim hocam

• Bir kere sorduğunuz araçların segmentleri farklı
    3 kasa d segment, E250 e segment

200bine düşük km temiz e250 vs zor olur. Bulsan bile modeli çok düşük olacaktır

Msport yerine daha konforlu paket 3.20d ya da C200d bakmanizi tavsiye ederim

Bir süre 184luk 3.20d xdrive kullandım, gerçekten sürüş hissi ve performansı muazzam.
    Şehiriçi tüketimi de 7.5 civarında Gezer bilginiz olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerinizde olsam dizel istediğiniz için 2017 318d alırım işime bakarım. Hem güncel, yakıtı az, istediğiniz bütçeye çok güzel sportlinelar bulunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

2 3 sene önce Türkiye de nadir bulunan bir A5 binmiştim. O zaman 130 140 bindi fiyatı, şimdi ondan daha kötüleri 200 bin
    Ben olsam 40.yıl 320i alırdım
    hocam 40.yıllara da baktım fakat fiyatları f30 320d m paketle aynı seviyede neredeyse, eskiden arada fiyat farkı vardı ed lehine, bir de vergi bakım vs eklenince ed tercih edilir oluyordu. şimdi baktım kafa kafaya. zincir sorunu hakkında bilginiz var mı? makyajlı ed'lerde motor değişti mi?
  • yukarı
  • trafikte biraz farklı görünsün istiyorsanız 180-190bin fiyat bandında 3.20d GT kasalar var hocam;
    panaromik cam tavan,
    direksiz kapılar,
    profilden grandcabrio'ya benzer görünümlü,
    liftback bagaj (elektrikli)

örnek ilan koyayım resimlere ve özelliklere bakmanız için;

• 2018 VW Passat 1.6TDİ Highline Manuel kazasız boyasız.
    Otomatik istiyorsanız 2016-2017 model filan olur o paraya.

• jac0B0 kullanıcısına yanıt
    hay passat kadar başına taş düşsün emi
    nabacan passatı yer gök passat zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 25 Ağustos 2019; 11:16:29 >
  • 200 bine çok temiz düşük km mazda 6 bulabilirsin. Sorunsuz sağlam bir araç. dezavantajları 2.0 motor çok aman aman perfonmans vermez vergi dilimi ve ikinci eli güçsüz. Ayrıca sürekli premium markalara bakmayın bence Toyota avensis opel insignia falan da araştırın.

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Ahahah yorumunuza güldüm 😃
    Öneriydi sadece, cidden yer gök passat ama ben olsam 200e passat alırdım 😃
    İnş passat kadar başıma taş düşmez kocaman passat sonuçta 😃

• yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireProoF_

hocam 40.yıllara da baktım fakat fiyatları f30 320d m paketle aynı seviyede neredeyse, eskiden arada fiyat farkı vardı ed lehine, bir de vergi bakım vs eklenince ed tercih edilir oluyordu. şimdi baktım kafa kafaya. zincir sorunu hakkında bilginiz var mı? makyajlı ed'lerde motor değişti mi?

Alıntıları Göster
    Zincir zorunu benim bildiğim e90 e60 177 hp dizellerde vardı

• Hocam ben de aracımı değiştirmek istiyorum ve benzer araçlara bakmışız.

Bayramdan sonra fiyatlar aşırı arttı sanırım millet bizim gibi ikinci el pazarına yönelmekte sıfırlar mantık sınırını aştığı için.

İlave olarak 4.18i’lere de baktım ama yakıt ve performans üzer dediler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.