Bildirim
200GB ve üzeri HDD önerileriniz !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
western digitalin hard disk leri vardı ama al sen bi tane daha 160 lık nabiosun nasıl yetmio oyuna bu kadar alan hıms -
arkadaşım western digital 200GB 8MB Cache bi harddisk aldı ve 1 hafta geçmeden arızalandı harddisk Şu an ithalatçı firmayla kavga dövüş -
Al işte bi tane harddisk. Mis gibi alan da var.. -
okadar alanı napıcaksına anlaamdım ama bir 200 daha al neyine yetmiyo -
200 ler daha oturmadı sen hiç kıpraşma illada bişi alcam diosan Nu Dvd Rw (+ -) al bitane yaz gitsin 4.7 gb -
maxtor lar var harici al onlardan 300gb -
Bunu alabilirsın 200 GB 7200 RPM Seagate 8MB. Cache Serial ATA Ürün Kodu ( ST_3200822AS ) Fiyatı: 135.00 $ +KDVhttp://www.veribilisim.com.tr/?action=detay&id=2948
Maxtor 7B250S0 BANC16H0 250GB 7200rpm 16 MB - SATA - 150MB/s bu ürün daha gelmedi tr bildiğim kadariyle gelmişse bunu al -
teşekkürler arkadaşlar
bi tane seagate 200gb aldım ama kısa sürede elimden çıkaracam . ne de olsa 300gb çıkması yakın -
İLLA 1 TANE HDD OLMASI MECBUR MU İLERDE 300GB YAPANA
AL 2 TANE AYNISINDAN RAİD YAP -
ben bırtane aldım 188 dolara 250 gb w.dıgıtal ıde gayet memnunum -
hayırli olsun bunu aldıysan iyi yapmıssındır 200 GB 7200 RPM Seagate 8MB. Cache Serial ATA Ürün Kodu ( ST_3200822AS
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X