Şimdi Ara

2009 megane 1.5 dci expression otomatik ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu araçtan düşünüyorum fakat forumda bir arkadaş 4 vites olduğunu ve çok yaktığını söyledi kullanan bilen varmıdır alınırmı 28 bin tl gibi bir paraya

• özellikle kullanan biri varsa çok memnun olacağım
  • BVA şanzıman vardır, 4 ileri otomatik. Benzinlileri hakikaten çok yakıyor ama dizel ortalama 7-7,5 civarında yakıyor şehiriçi. Accent Era da aynı şekilde 4 ileri kullanıyor ama onu daha başarılı buluyorum açıkcası.
    Alternatif olarak eğer bütçe ve şartlar uygunsa Focus, i30, Astra ve ya Corolla bakılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

BVA şanzıman vardır, 4 ileri otomatik. Benzinlileri hakikaten çok yakıyor ama dizel ortalama 7-7,5 civarında yakıyor şehiriçi. Accent Era da aynı şekilde 4 ileri kullanıyor ama onu daha başarılı buluyorum açıkcası.
    Alternatif olarak eğer bütçe ve şartlar uygunsa Focus, i30, Astra ve ya Corolla bakılabilir.

hocam sedan dizel otomatik bu 3 şart olmazsa olmazım araba geniş olması lazım 2006 üstü hangi arabaları önerirsiniz bütçe 25-30 arası
  • Yarı otomatik şanzumanlara göre çok yakıyor.Ama kullanımı rahat, kalkışları biraz kötü sadece.
  • 4 ileri 100 pslik 200nmlik bir arac yakit tuketimi acisindan 6.5 7 yakar karar sizin ama almisken privilege alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak1402

Yarı otomatik şanzumanlara göre çok yakıyor.Ama kullanımı rahat, kalkışları biraz kötü sadece.

kullanmışlığınız varmı hocam 4. viteste kaça vuruyor tahminen kalkışlarda hantalmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

4 ileri 100 pslik 200nmlik bir arac yakit tuketimi acisindan 6.5 7 yakar karar sizin ama almisken privilege alin

privilage baktım hocam expression ile arasındaki farkı ne çözemedim ne fark var alarında bizdeki manuel megane de privilage 2006 memnunuz bu 2. megan olcak inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afacan Dennis

quote:

4 ileri 100 pslik 200nmlik bir arac yakit tuketimi acisindan 6.5 7 yakar karar sizin ama almisken privilege alin

privilage baktım hocam expression ile arasındaki farkı ne çözemedim ne fark var alarında bizdeki manuel megane de privilage 2006 memnunuz bu 2. megan olcak inş

Expression donanımda autentique den farklı olarak 4 cam otomatiği, elektrikli ayna kararan iç dikiz aynası cd çalar (mp3 de olabilir) sayabiliriz. Bu donanımda plus paket alındığında elektronik klima yağmur sensörü ışık sensörü var

Privilage donanımda elektrikli 4 cam, elektronik klima, cruise control, kararan ayna, elektrkli kapanabilen aynalar, arka cam perdeleri, gövde rengi kapı çıtaları, cd/mp3 player, yağmur sensörü, ışık sensörü gibi donaanımlar var ayrıca araç rengine göre genellikle deri direksiyon simidinin rengide bej olabiliyor koyu renk bej yada gri renk siyah gibi
    birde fluence çıkmadan önce yeni nesil 105 ps motorlu legend var buda privelege donanıma yakın parçalı deri koltuk ve ayrıca krom şeritlerle süslenmiş bir model

• quote:

quote:

Yarı otomatik şanzumanlara göre çok yakıyor.Ama kullanımı rahat, kalkışları biraz kötü sadece.

kullanmışlığınız varmı hocam 4. viteste kaça vuruyor tahminen kalkışlarda hantalmı ?

Evet kullandım,4.viteste 180 gördük daha da giderdi.Kalkışlarda biraz hantal ama çok da kötü değil.
  • quote:

quote:

quote:

Evet kullandım,4.viteste 180 gördük daha da giderdi.Kalkışlarda biraz hantal ama çok da kötü değil.

hocam bu bilgiler çok değerli bizde arkadaşla manuelinde 195 i gördük dahada giderdi dedi arkadaş az fazla yaksın otomatik oluversin dicem alıcam artık temiz ilan manuel denk gelirse manuel alıcam yapcak bişe yok manuel sürmeyi öğrensinler

• quote:

quote:

quote:

Expression donanımda autentique den farklı olarak 4 cam otomatiği, elektrikli ayna kararan iç dikiz aynası cd çalar (mp3 de olabilir) sayabiliriz. Bu donanımda plus paket alındığında elektronik klima yağmur sensörü ışık sensörü var

Privilage donanımda elektrikli 4 cam, elektronik klima, cruise control, kararan ayna, elektrkli kapanabilen aynalar, arka cam perdeleri, gövde rengi kapı çıtaları, cd/mp3 player, yağmur sensörü, ışık sensörü gibi donaanımlar var ayrıca araç rengine göre genellikle deri direksiyon simidinin rengide bej olabiliyor koyu renk bej yada gri renk siyah gibi
    birde fluence çıkmadan önce yeni nesil 105 ps motorlu legend var buda privelege donanıma yakın parçalı deri koltuk ve ayrıca krom şeritlerle süslenmiş bir model

ilanlara bir bakayım privilage modelli birşey alalım babamda diyor pek fark yok ikisine de bak falan diye artık arabanın temizliğine göre bir karar vericem ilanlardan usta falan götürsem anlarmı dersiniz

• quote:

arkadaşlar yada şu nasıl bu tarz birşey alsamhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-plus-106000km-de-plus-hatasiz-plus-triptonic-plus-dizel-plus-110-luk-124145690/detay

Dizel otomatik cvt şanzımanlı focusların arıza çıkardığını duymuştum.Bence bulaşmayın

• quote:

arkadaşlar yada şu nasıl bu tarz birşey alsamhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-plus-106000km-de-plus-hatasiz-plus-triptonic-plus-dizel-plus-110-luk-124145690/detay

7 ileri cvt şanzımana sahip bir araç bir çok kişi tarafından problemli olduğu söyleniyor
    hem dikkat etmeniz gereken bir şey trend donanım beyaz gri tdci motor en dikkat edilmesi gereken 3 lü çok büyük çoğunluğu şirketler tarafından kullanıldı

• quote:

quote:

Dizel otomatik cvt şanzımanlı focusların arıza çıkardığını duymuştum.Bence bulaşmayın

gördüm hocam forumda konuda varmış hortlattım konuyu bakalım binenlerden bişeyler kapalım en azından

• quote:

quote:

7 ileri cvt şanzımana sahip bir araç bir çok kişi tarafından problemli olduğu söyleniyor
    hem dikkat etmeniz gereken bir şey trend donanım beyaz gri tdci motor en dikkat edilmesi gereken 3 lü çok büyük çoğunluğu şirketler tarafından kullanıldı

hocam sahibinden bulursam expertiz yaptırsak falan çıkmazmı ortaya aletin ne mal olduğu tabiri caizse

• 2008 expression plus paket dizel otomatik megane sahibiydim 3.5 yil kullandim. Kalkislari zayiftir ama kalktiktan sonra uzmez seni yakiti simdiki dizellerle ayni neredeyse 7.5 ltre yakiyordu istanbulda.ilk aldigim zaman 200 yapiyordu satmadan onceki bikac denememde 195 i gecmiyordu.alicaksan kesinlikle ya privilage yada expression plus paket al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: giv2534

2008 expression plus paket dizel otomatik megane sahibiydim 3.5 yil kullandim. Kalkislari zayiftir ama kalktiktan sonra uzmez seni yakiti simdiki dizellerle ayni neredeyse 7.5 ltre yakiyordu istanbulda.ilk aldigim zaman 200 yapiyordu satmadan onceki bikac denememde 195 i gecmiyordu.alicaksan kesinlikle ya privilage yada expression plus paket al.

eyw hocam kullanıcından duymak güzel oldu ya tüplü jetta düşünüyorum yada otomatik megane
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: giv2534

2008 expression plus paket dizel otomatik megane sahibiydim 3.5 yil kullandim. Kalkislari zayiftir ama kalktiktan sonra uzmez seni yakiti simdiki dizellerle ayni neredeyse 7.5 ltre yakiyordu istanbulda.ilk aldigim zaman 200 yapiyordu satmadan onceki bikac denememde 195 i gecmiyordu.alicaksan kesinlikle ya privilage yada expression plus paket al.

eyw hocam kullanıcından duymak güzel oldu ya tüplü jetta düşünüyorum yada otomatik megane

hocam birde sormak istediğim vites geçişlerini hissettiriyormu geçişler yumuşakmı yoksa sertmi acaba ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.