seyirci avantajı önemli ama biz polonyadan çok daha iyi bir takımız yarın galip gelerek bunu göstereceğiz inşallah.
sinan güler bu turnuvada çok iyi.bir tek bu takıma yakışmayan semih.oda iyi niyetli ama kapasite meselesi bi yerde.
litvanya yı 84-76 yendik... bulgaristanı 94-66... 10 fazla attık... 10 daha az yedik...
yarınki maç 104-56 olurmu ki acaba?
Maç erken koptu.Ersan ve Hido yarınki maça dinlenmiş şekilde çıkacaklar.Bu bizim için avantaj. Ender hayatımda görmediğim kadar iyi oynuyor.Acayip bir yüzde ile oynuyor. Ömer ve Oğuz oynaması gerektiği gibi oynuyor.Turnuvanın en kötü oynayanı Semih.Kendinden bezmiş şekilde oynuyor ve yüz ifadeside onu gösteriyor.
Son olarak.Ömer Aşığı beğenmeyenler kimi beğeniyor anlamıyorum.Türkiyede NBA e gidebilecek genç varsa ilk sırada o geliyor.Soğuk kanlı bir oyuncu.Doğru işler yapıyor.Blokları ile rakip oyuncuyu potaya çıkmaya tereddüt ettiriyor.Serbest atışlarınıda geliştirirse çok iyi yere gelecektir.
Semih ve Barış takımın en kötüleri olarak görünüyorlar.Diğer oyuncular iyi oynuyorlar,bu 2 oyuncu yerine daha iyi tercihler yapılsaydı ileriki turlarda çok daha iyi olurduk...
Ender, Oğuz ve Sinan mükemmeldiler. Yarın için ersan ve hido nun dinlenebilmesi, ömer onan ın da katılacak olması süper.
quote:
Orijinalden alıntı: RccP
ikinci tur için galibiyetler taşınıyor mu taşınmıyor mu?Kaan taşınmıyor dedi bugünde ihsan birde İspanya Slovenyayı yenerse çok 1galibiyet fazla olacağız gibi bir laf etti. y
sonuncudan alınan galibiyet taşınmıyor. yarın polonya'yı yenersek 2-0 ile geçicez diğer gruba.
quote:
Orijinalden alıntı: robertpires
quote:
ikinci tur için galibiyetler taşınıyor mu taşınmıyor mu?Kaan taşınmıyor dedi bugünde ihsan birde İspanya Slovenyayı yenerse çok 1galibiyet fazla olacağız gibi bir laf etti. y
sonuncudan alınan galibiyet taşınmıyor. yarın polonya'yı yenersek 2-0 ile geçicez diğer gruba.
bu uygulama yenimi gerçi sonuncular büyük ihtimalle 0 çekeceği için pek önemi yok gibi bu uygulamanın ama 2. tur maçları dehşet geçecek görünüyor slovenya'nın ispanya'yı yenen sırbistanı yenmesi bence sürpriz'di
Semih, Oden gibi oynuyor. 4 dakikada 5 faul ne ya
Bekle bizi kupa geliyoruz basketbol harika bir spor ya ben bi futbol seyircisiyim ama milli takımın bu maçları basketbola olan sevgimi arttırıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: robertpires
quote:
O zaman Olé España
Bulgaristan maçının böyle olacağı belliydi zaten.Turnuvanın en zayıf takımı diyebiliriz.Yarınki maçada aynı hırs ve konsantrasyonla çıkarsak Polonyanın hiç şansı yok.Zaten kalite farkıda var arada.Polonyanın ateşleyici tek gücü seyircisi olacak.Ama dediğim gibi tam konsantrasyonla çıkarsak Polonya bize rakip olabilecek bi takım değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK
Bekle bizi kupa geliyoruz basketbol harika bir spor ya ben bi futbol seyircisiyim ama milli takımın bu maçları basketbola olan sevgimi arttırıyor.
bende futbolla çok alakalıyım ama basketbolla azamanında ilgilenmediğmi için de çok üzgünüm.bizim zamanımızda basketbol bu kadar etkileyici değildi.özenmiyorduk yani.
litvanya maçının 2. periyodundan beri 10 kişiyle oynuyorduk. bugünkü maçın 3. periyodundan itibaren 7 kişiyle oynadık. gerçi ersan ve hido iyi dinlendiler.
ömer veya engin'den en az birinin dönmesi çok olumlu etkiler bizi yarın.kısa rotasyonu genişler. semih'te kendini bulursa uzunlarda da hiç sıkıntı çekmeyiz.
inşallah hakemler seyirciden etkilenmez de erken faul problemine girmeyiz. zaten sert savunma yapıyoruz, hakemler de sertliğe izin vermezse işimiz zorlaşabilir.
Şu Semih ne işe yarar harbiden düşünüyorum bulamıyorum. Adam resmen takımı sabote ediyor. Barış-Semih-Bekir neden milli takımda anlam veremiyorum.
bugün çok koşmak lazım. adamlar D'antoni'nin Suns'ı gibi(knicks dicem de) oynuyor. 3 saniyede rakip sahadalar. bu kadar koşmalarının yanında adı "koşarek" olan guardları bile var..
ayrıca dikkat edilmesi gerekenler : David Logan, İgnerski(boş bırakınca iyi şut atıyor), çıldırmış Gortat ve bazen denk gelen Lampe. zaten 6 kişiyle oynuyorlar, foul problemi yaşatabiliriz..
ulan semih hadi basket atmanı falan beklemiyoruz da bari sahada kalmayı becer be.. ne salak adamsın ya.. adamın yüzünden oğuz ve ömer aşık'ı daha fazla dinlendiremedik.. koç da biraz rotasyonu kötü kullandı bence.. hido ve ersan takımın en önemli 2 oyuncusu eyvallah da, kerem'i ve bekir'i bu kadar yormamalıydık.. semih 5 faulle çıkmışken hem oğuz hem ömer aşık'ı aynı anda sahada tutması biraz fantaziye kaçtı.. hele bi ara sahada ender-kerem-barış-oğuz-ömer aşık beşi vardı :) 1-1-4-5-5 yani.. neyse, tanja önceki turnuvalara oranla çok iyi şimdilik, nazar değdirmeyelim.. ama oyuncuları rencide edici derece azarlaması hiç hoşuma gitmiyor, semih bile olsa..
bugünkü maç çok önemli.. polonya bulgaristandan da güçlü litvanyadan da.. lampe-gortat ikilisi boy sorunu çıkarabilir eğer ersan 4 oynarsa.. belki bugün ersan yerine oğuz yada semih ile başlayabiliriz..
bu arada ispanya yine *ötü zor kurtarmış.. britler baya zorlamış son çeyrekte.. fransa ilk yarı 16 sayı atıyor, parker tek başına 2. yarı 21 sayı atıyor :S nasıl bi turnuva lan bu
quote:
Orijinalden alıntı: rapture
bu bekir ne iş yapar?
şut atar,adamın asıl işi bu.bunu yapsın savunmada gayretini göstersin yeter.adam şutör
Özellikle Keremin biraz daha skor olarak katkıda bulunması gerekiyor, neredeyse hiç şut kullanmıyor. Polonya maçını alacağımızı sanıyorum, Polonya-Litvanya maçını seyrettimde hücumda çok etkili olamadıklarını gördüm heleki bizim savunmada baya zorlanacaklardır.
Sinan'ı çok beğendim çok iyi oynadı.
Kerem ve Ender çok iyi oyun kurucu inşallah bugünde formda oynarlar.
Serkan Erdoğan niye milli takıma çağırılmadı bilgisi olan var mı?