Yıl içerisinde ösym'nin sitesinden puan hesaplıyordum netlerimi girip. Bugün 2009 sonuçlarım geldi. Karşılaştıracaktım fakat linki bulamadım. Birisi verebilir mi?
googleye öss puan hesabı yaz ntv ninkine hesapla. geçen sene öss de hepsini 30 net yaparsak say2 303 geliyordu. bu yılda 303 geliyor. toplamda bir farklılık yoq ama derse göre standart sapmalar farklı tabi.
benim bahsettiğim 2008 öss katsayılarına göre ösymnin sitesinden puan hesaplayabiliyorduk. hatta birçok arkadaş o sitenin linkini verip güvenilir mi diyordu. o linki arıyorum işte.
sanırım kaldırmışlar onu. bende aramıştım bi kaç gün önce ulaşamamıştım.
başka sitelerde hala war google den arayın işte
yav ben katsayı farkını nasıl anlayacağım o zaman lanet olası linki verebilecek iyi öğrencileri arıyorum
katsayı farkını grup grup şu an anlayamazsın.hatta kimse anlayamaz çünkü daha osym nin sitesinde bile yoq okey? sadece toplam puanları karşılaştırarak bir şeyleri tahmin edebilirsin, anlamaya çalış biraz.
katsayı farkını grup grup şu an anlayamazsın.hatta kimse anlayamaz çünkü daha osym nin sitesinde bile yoq okey? sadece toplam puanları karşılaştırarak bir şeyleri tahmin edebilirsin, anlamaya çalış biraz.
Öncelikle "q" yerine "k" kullanmayı öğrenip, "okey" yerine "tamam mı" diye sormayı öğrenmelisiniz. Kaldı ki ingilizce bile kullanıyorsanız onu da düzgün kullanında tam olsun (bknz:okay)
Aynı netlerle bu sene kaç puan almışım, geçen sene kaç almış olacakmışım ona bakmak istiyorum durum bundan ibaret. Eğer yardımcı olamayacaksanız bari köstek olup laf sokmaya çalışmayın!
istediğimi yazarım bu kimseyi ilgilendirmez. sadece bir el alışkanlığı. hiç laf sokma isteğiyle yazmadım öyle anladıysan yine de kusura bakmayınız.ama sen iyi öğrenciler arıyorum diyerek insanı rahatsız ediyorsun. biraz araştırıcı yeteneğin olsaydı bulurdun ama al ben senin için buldum site bu :
bu puan standart sapmaların hiç hesaba alınmadığı dershanelerin hesapladığı sistem. geçen seneki puanını öğrenmek istiyorsan üstüne 3 puan ekle (standart sapmalardan dolayı böyle).
Benim aradığım bu değil. Ayrıca iyi öğrenciler arıyorum derken size kötü dediğim anlamına gelmez. Öyle anlaşıldı ise de siz kusura bakmayın.
ok önemli olan barışmak. tekrar kusuruma bakmayın. ayrıca elimden geldiğince yardım ettim ama başka bişe bulamadım
Ösym onu maalesef internetten kaldırmış.Baktım ama bulamadım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme