Şimdi Ara

######--2008 OKS'YE GİRECEKLER KLÜBÜ --###### (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
886
Cevap
0
Favori
58.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benide yazın bende 2008'de gircem.bu arada bişey sormak istiyom.benim okulum pilot okul.yani sistem farklı.oks de nasıl sorcaklar?eğer eski sisteme göre sorucaklarsa yeni sisteme göre okuyanlar ne yapcak.bilginiz varsa palaşırsanız sevinirim.ayrıca denemelerde de 85-90 net yapıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hello_94

benide yazın bende 2008'de gircem.bu arada bişey sormak istiyom.benim okulum pilot okul.yani sistem farklı.oks de nasıl sorcaklar?eğer eski sisteme göre sorucaklarsa yeni sisteme göre okuyanlar ne yapcak.bilginiz varsa palaşırsanız sevinirim.ayrıca denemelerde de 85-90 net yapıyorum.

okulunun pilot olması bişeyi değiştirmez herkes gibi oks ye gireceksin kaçış yok üzgünüm 2007 yılında 6. sınıfa giden vatandaşlar yeni sisteme göre girecek yani her yıl sonundaki sınavların ortalaması alınıcak bence bizimki daha iyi son kurtulanlarız 6. sınıftaki çocuk tüm hayatını belirleyecek bir sınava girdiğinin ne kadar bilincinde olabilir ki ayrıca köy okulları falan onların durumud aha da vahim o yüzden siz siz olun dua edin halinize hiç değilse daha adil bir sistem bizimki (tabii bunlar benim düşüncelerim)

• benide yaz işte şöyle böyle 70-80 net yapıyorum
  • 2 sene önce sınava girdim.Sakın dhane netlerinize aldanıp rehavete kapılmayın.ne adamlar gördüm 30 40 netlerden 70 net yaptılar.Ne adamlar gördüm 90 netten 70 nete düştüler.Başarılar hepinize.Lise harikadır ve hayatınızın en güzel 4 senesidir.Bunu düşünerek en azından Anadolu lisesi için çalışın Endüstri lisesine düşerseniz günün birinde anlarsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: oLiViaa

2 sene önce sınava girdim.Sakın dhane netlerinize aldanıp rehavete kapılmayın.ne adamlar gördüm 30 40 netlerden 70 net yaptılar.Ne adamlar gördüm 90 netten 70 nete düştüler.Başarılar hepinize.Lise harikadır ve hayatınızın en güzel 4 senesidir.Bunu düşünerek en azından Anadolu lisesi için çalışın Endüstri lisesine düşerseniz günün birinde anlarsınız

duygulandırdın beni :D oks işi ciddi bir iştir en iyiyi hedefleyin ve en iyiye sahip olun felsefe budur

• beeeen

80 - 85 net arası yapıyorum ama hedefim OKS'de 90 nete kadar çıkabilmek ;)

• Beni ekle kardeş dershanenin sınavında çok düşük bir puan aldım oda 315 bu yüzden 75+ istiyorum
  • bukonu neden boş yaa üsst konu olmalı geçen seneki konuda çok kalabalıktı hadi oks ciler nerdeyiz
  • ben geldiiiim
    imza işi tamam
    oks yede gircez
    başka eksik bişi kalmadı demi

• Arkadaslar 50. Üyemiz Onur Üyesi Olcaktır Ona Göre

Up
  • Bende gircem bu sene

Sanırım 75 net ve üstü yapabilirim.
  • geçen gün sınav oldum deneme dersanede dersanede izmirin en ii dersaneleri arasında belkide en iisi dersane 3. sü oldum 471 aldım 1. 479
    Türkçe: 24 d 1 y
    Mat: 24 d 1 y
    Fen: 23 d 2 y
    Sosyal: 21 d 4 yanlış
  • Bende 2008 de OKS ye giricem.
    Ekle benide

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 9 Nisan 2021; 17:20:35 >
  • Upp 50. Üye Onur Üyesi Olucaktır
  • arkadaşlar bazı şeyleri yanlış düşünüyorsunuz.ilk önce dersi dinlemeniz gerekir.okulda dinlemesseniz hiçbirşeyi tek başınıza öğrenmessiniz.Haftada 300-400soruda abartı bir rakam.Haftada 100soru yeterli.Tabi bu benim fikrim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiEveryThink -- 13 Eylül 2007; 12:45:12 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 9 Nisan 2021; 17:22:29 >
  • benim niye ismim yok ekle
  • BENİDE YAZARSAN O KULÜBE SEVİNİRİM

BU SENE OKS VAR POFFFFFFFFFFF :S
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.