Şimdi Ara

######--2008 OKS'YE GİRECEKLER KLÜBÜ --###### (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
886
Cevap
0
Favori
58.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: NFSCarbon

quote:

Orjinalden alıntı: ßa®an

quote:

Orjinalden alıntı: NFSCarbon

quote:

Ben yanlış görmüşüm,doğru yanıt B.Çünkü orada her zaman doğru diyor ve C şıkkı da her zaman doğru olmayabilir.Örneğin; c=-1 iken d=2 olursa sağlamaz.Ama B şıkkında deneme yaparsak,örneğin; c=-2 ve d=-1 olunca sağlıyor.c=-1 ve d=-2 olmaz çünkü c,d'den küçük olacak.

@Unidad Popular

Son iletimi yazmamdan az önce yazmışsın

B de her zaman sağlamıyor işte. c=-1 ve d=-2 olduğunda sağlamamış.

c=-1 d=-2 olursa c<d kuralını sağlamaz ki.Yani öyle bir değer veremezsin

bu sorunun yanlış olması için C nin bazen olması bile yeterli değil mi? yani sorunun cevabında her zaman c ve d alt kattadır diyor. c=-2 d=1 olursa hem o kuralı sağlar. doğru cevap C demiyorum evet C yi her zaman sağlamaz ama B yi de her zaman sağlamaz.

d=1 olunca d alt katta mı oluyor?

• quote:

d=1 olunca d alt katta mı oluyor?

olmadığı için soru yanlış zaten. sorunun cevabında her zaman alt kattadır diyor ama d=1 ve c=-2 olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇayLaK KRaL -- 3 Haziran 2008; 13:27:42 >
  • Rahat olun
  • Soru yanlış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinan -- 3 Haziran 2008; 18:07:42 >
  • Şu an Tv8 de bizim rehberlikçi Miray Hoca var Konuşuyo açın hemen
  • Beni de yazın bi kenara!!!
  • Bugun 394 puan yaptım off
  • quote:

Orjinalden alıntı: Unidad Popular

Bugun 394 puan yaptım off

bende :(
  • Çok yükselen netlerim bugün çok düştü...
  • Ulan millet 390 küsür yapıyor üzülüyor ben olsam oynardım tabi siz İst. oturuyorsunuz orda güzel bir lise için o kadar puan şart tabi diğer iller içinde geçerli ama benim gezdiğim illerde o kadar nete iyi bir liseye girebiliyorsun bizim komşunun kızıda giricek bakalım ne sonuç çıkıcak sınav bu pazarmı yoksa cumartesimi arkadaşlar yanlış tarih ise ne zaman olucak ve sonuçlar ne zamn açıklanıcak ayrıca herkese başarılar ben sınavda iken yan sırada güzel bir kız vardı arasıra kalme bırakır o kızı keserim siz böyle yapmayın sakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: çevrim_dışı

Ulan millet 390 küsür yapıyor üzülüyor ben olsam oynardım tabi siz İst. oturuyorsunuz orda güzel bir lise için o kadar puan şart tabi diğer iller içinde geçerli ama benim gezdiğim illerde o kadar nete iyi bir liseye girebiliyorsun bizim komşunun kızıda giricek bakalım ne sonuç çıkıcak sınav bu pazarmı yoksa cumartesimi arkadaşlar yanlış tarih ise ne zaman olucak ve sonuçlar ne zamn açıklanıcak ayrıca herkese başarılar ben sınavda iken yan sırada güzel bir kız vardı arasıra kalme bırakır o kızı keserim siz böyle yapmayın sakın

ama ben istanbulda oturmuyorum afyondayım ve burdada ii bi lise için bu puan şart hatta çok az gelir.Sınav bu pazar ve sonuçlar 11 temmuzda açıklanacak.

• Son 3 gün..Sınava gireceğiniz okula ve salona göz gezdirdiniz mi?Bence bunu yapmanız çok olumlu olur.Önceden nerde gireceğinizi görür ve önceden tanımışlığınız olur sınav günü zorluk çekmezsiniz..Ben cuma veya ctesi bakıcam..
  • Ben hala bakmadım ama bize yakın onu bilirim.

Ben Haydarpaşaya gitmek istiyorum ilk hedefim o .Bakalım neler olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssks

Son 3 gün..Sınava gireceğiniz okula ve salona göz gezdirdiniz mi?Bence bunu yapmanız çok olumlu olur.Önceden nerde gireceğinizi görür ve önceden tanımışlığınız olur sınav günü zorluk çekmezsiniz..Ben cuma veya ctesi bakıcam..

Bende bakmadım daha ama okul evin yanında 5 dkmı almaz yani cuma gidip bakarım

Bekle beni AÖL ben geliyoruummm

Not:Bugün denemede 78 net çıkardım

• quote:

Orjinalden alıntı: GzM...

quote:

Son 3 gün..Sınava gireceğiniz okula ve salona göz gezdirdiniz mi?Bence bunu yapmanız çok olumlu olur.Önceden nerde gireceğinizi görür ve önceden tanımışlığınız olur sınav günü zorluk çekmezsiniz..Ben cuma veya ctesi bakıcam..

Öğretmenlikte iş yok.Yanlış anlama annem-babam öğretmen ordan biliyorum.Tavsiye etmiyorlar

• quote:

Orjinalden alıntı: Unidad Popular

quote:

Orjinalden alıntı: GzM...

quote:

Öğretmenlikte iş yok.Yanlış anlama annem-babam öğretmen ordan biliyorum.Tavsiye etmiyorlar

Öylede ne bileyim işte Zaten kararda veremdim daha öğretmen olmak isteyip istemediğime 4 seçenek war
    1-Biyoloji öğretmenliği
    2-Tercumanlık
    3-Reklamcılık
    4-Hukuk:-]

1.seçeneği seçersem ek puan alırım diye düşündüm :D

• biraz geç oldu biliyorum yani sınava 3 gün kala bunu söylemek ama ben de oks 2008'e girecem ve beni de üye yapar mısınız?
  • Mersin'li var mı aranızda benim hedefim İçel Anadalu Lisesi(İAL) ne yalan söyliyim fen lisesi puanı çeksem de İAL'ye giderim çünkü hem eve yakın hem güzel bi lise neyse İAL'yi isteyenler seneye görüşürüz inşallah orada
  • quote:

Orjinalden alıntı: knight93

biraz geç oldu biliyorum yani sınava 3 gün kala bunu söylemek ama ben de oks 2008'e girecem ve beni de üye yapar mısınız?

Sen baya geç kaldın bilader
  • farkındayım kardeşim farkındayım geç kaldığımın.bu arada bahsettiğim anadolu lisesi 2007 öss'de (hatırlayamadığım bir puan türünde) anadolu liseleri arasından 8. oldu diğer puan türleri hep öyle yanlış hatırlamıyorsam en kötüsü 11.lik
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.